huzur ...buyrun evime:)

Çook çok beğendim.. Allah ağız tadı ile oturmanızı nasip etsin..
çoook çok teşekküler ozaman :)aminn
Çok güzel huzur dolu eviniz mutfağınıza özellikle bayıldım Allahım mutlulukla oturmanızı nasip etsin
çok teşekkürler mutfagımı bendeçok seviyorum Allah herkese nasip etsin

ayyy çok teşekkürler çok mutlu ettiniz beni evet açık renk ve sadelik benim için önemliydi çok tozlanmıyor :)öpüyorum

Güle güle oturun.
Eviniz genel olarak güzel ve özenli.Şık mobilyalar seçmişsiniz.

Salonda 2 tane gümüşlük fazla geldi bana.Çok ihtiyacınız yoksa 1 tane olabilir,böylece yer açılır.
Bir de yemek masasını büfeye paralel yerleştirebilirsiniz.
Geçiş alanı daralıyorsa,zigonları oradan kaldırıp tekli koltukların arasına koyabilirsiniz.

öncelikle teşekkürler
gümüşlük lazım olur diye almak mecburiyetindeydim çünkü çok mutfak eşyam vardı ve salonum uzunlamasına olduğu için inanın en düzenli böyle yerleştirdik orta boş kalsın biraz diye masayı öyle koydugumda çok kapıya dogru oluyor
fikriniz için teşekkürler

Çok güzel eviniz her yer bembeyaz ne güzel ve ferah tam istediğin gibi olmuş güle güle oturun canım..Sanırım kendi eviniz odayı birleştirdim deyince oradan vardım bu kanıya..

Evin çok güzelmiş bayıldım tatlım. İstanbuldamısın sen, böyle büyük bir ev nasıl buldun. biz 2+1 olan evimize şükrediyoruz oda kibrit kutusu gibiya buna şükür diyoruz işte. sende çok zevkliymişsin canım. muhtelemen maddi durumunda iyi böyle güzellikle nasip olmuş. Allah ağız tadıyla güzel bir evlilik versn canım tebrik ederim. Güle güle oturun en güzel günleriniz güzel evinizde geçsin.

Salon hariç evin diğer yerlerini beğendim. Salon çok büyük değil ama çok fazla eşya konulmuş fakat açık renk seçmeniz bir nebze olsun ferahlatmış salonu.Bir de bu tarz klasik koltukların ve mobilyaların büyük salonlarda dah çok kendini gösterdiğini düşünüyorum.

Çok güzel bi evGüle güle oturun inşallah
teşekkür ederim cnm:)
Çok güzel eviniz her yer bembeyaz ne güzel ve ferah tam istediğin gibi olmuş güle güle oturun canım..Sanırım kendi eviniz odayı birleştirdim deyince oradan vardım bu kanıya..
evet canım açık renkleri seviyorum evlerde ferah olması adına evimiz kendimizin eski bir ev idi içini biz yaptırdık herşeyini canım kendi tarzıma göre...
teşekkür ederim cnm evet istanbuldayım çokta büyük degil evim annemlerin(bekarlıktaki)evimize göre annemlerin evi yayla gibi neredeyse salonum gibi mutfagımız vardı ama tabiki benim evimde bi çok eve göre iyi çok şükür kira derdimiz yok.maddi durumumuz iyi allahıma şükürler.çok teşekkürler cnm :)istanbulda hangi yakadasın
Evin çok güzel canım,Rabbim huzurla sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin
amin teşekkürler:)

evet çok büyük değil uzunlamasına olduğu için aslında çok eşya yok salonda ama dedigin gibi çok büyük olmayınca teşekürler :)

salonunu birinin evine o kadar benzettimki acabamı dedim ama mutfak başlı başına farklı:) çok güzel o arkadaşımın evinede aşık olmuştum zaten güle güle otur mutfağına ayrıca bayıldım gri benim en sevdiğim renk mutfakta

canım teşekkürler Allah herkese nasip etsin

Salona bayıldım tamda istediğim tip eşyalar, biraz eskileri anımsatan.. güle güle oturun

aaaaaaaa inanmıyorum benim en sevdiğim koltuk takımı ama rengi mor olanını çook beğenmiştim ve bu yemek takımı ile almayı hayal ediyorum kısmete bakarmısın aynı koltuk ve yemek takımı hatta yatak odası bir an karşıma çıktı çok sevdim canım mükemmel yemek takımın koltuk takımın yatak odan hepsi güle güle mutluluklarla otur içinde beyazı bende çok seviyorum ama asla cesaret edip alamam o nedenle aklımda mor var kısmet olursa bir gün inş.alırım

Bebeğimm duvarda resminizi görünce afalladım
ayy ne çabuk geçiyor günler dimi birlikte nasıl olmalı mobilyalar diye az düşünmemiştik.
Güle güle otur canım evinde huzurla yaşayın, yaşlanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…