çoook çok teşekküler ozaman :)aminnÇook çok beğendim.. Allah ağız tadı ile oturmanızı nasip etsin..
çok teşekkürler mutfagımı bendeçok seviyorum Allah herkese nasip etsinÇok güzel huzur dolu eviniz mutfağınıza özellikle bayıldım Allahım mutlulukla oturmanızı nasip etsin
herşey harika olmuş ,ferah mı ne kelime çook çok iç açıcı ,mobilyanın açık renk olması çok büyük avantaj ,giyinme bölümün güzel olmuş ,yani tek tek herşeyi söyleyemiycem bir bütün olarak herşey yerli yerini bulmuş çok beğendim güle güle otur ,allah mutlu etsin canım..
Güle güle oturun.
Eviniz genel olarak güzel ve özenli.Şık mobilyalar seçmişsiniz.
Salonda 2 tane gümüşlük fazla geldi bana.Çok ihtiyacınız yoksa 1 tane olabilir,böylece yer açılır.
Bir de yemek masasını büfeye paralel yerleştirebilirsiniz.
Geçiş alanı daralıyorsa,zigonları oradan kaldırıp tekli koltukların arasına koyabilirsiniz.
Güle güle oturun canım çok hoş bir eviniz var :)
Özellikle salondaki koltuk takımına bayıldım
teşekkür ederim cnm:)Çok güzel bi evGüle güle oturun inşallah
evet canım açık renkleri seviyorum evlerde ferah olması adına evimiz kendimizin eski bir ev idi içini biz yaptırdık herşeyini canım kendi tarzıma göre...Çok güzel eviniz her yer bembeyaz ne güzel ve ferah tam istediğin gibi olmuş güle güle oturun canım..Sanırım kendi eviniz odayı birleştirdim deyince oradan vardım bu kanıya..
teşekkür ederim cnm evet istanbuldayım çokta büyük degil evim annemlerin(bekarlıktaki)evimize göre annemlerin evi yayla gibi neredeyse salonum gibi mutfagımız vardı ama tabiki benim evimde bi çok eve göre iyi çok şükür kira derdimiz yok.maddi durumumuz iyi allahıma şükürler.çok teşekkürler cnm :)istanbulda hangi yakadasınEvin çok güzelmiş bayıldım tatlım. İstanbuldamısın sen, böyle büyük bir ev nasıl buldun. biz 2+1 olan evimize şükrediyoruz oda kibrit kutusu gibiya buna şükür diyoruz işte. sende çok zevkliymişsin canım. muhtelemen maddi durumunda iyi böyle güzellikle nasip olmuş. Allah ağız tadıyla güzel bir evlilik versn canım tebrik ederim. Güle güle oturun en güzel günleriniz güzel evinizdegeçsin.
amin teşekkürler:)Evin çok güzel canım,Rabbim huzurla sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin
Salon hariç evin diğer yerlerini beğendim. Salon çok büyük değil ama çok fazla eşya konulmuş fakat açık renk seçmeniz bir nebze olsun ferahlatmış salonu.Bir de bu tarz klasik koltukların ve mobilyaların büyük salonlarda dah çok kendini gösterdiğini düşünüyorum.
salonunu birinin evine o kadar benzettimki acabamı dedim ama mutfak başlı başına farklı:) çok güzel o arkadaşımın evinede aşık olmuştum zaten güle güle otur mutfağına ayrıca bayıldım gri benim en sevdiğim renk mutfakta
Salona bayıldım tamda istediğim tip eşyalar, biraz eskileri anımsatan.. güle güle oturun
eviniz çok hoş çok beğendim kolidordaki halı tam benim istediklerimden. iyi günlerde oturun inşallah.
Çook çook beğendim Allah güle güle oturmayı nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?