kısmet işte canım benim:)kime niyet kime kısmet inşallah sende istediğini alırsın benim içime çok sindi bende pembe düşünüyodum koltuğu annem beğenmedi çok :)ben de açık renk aldım.çok çok tşkler:)aaaaaaaa inanmıyorum benim en sevdiğim koltuk takımı ama rengi mor olanını çook beğenmiştim ve bu yemek takımı ile almayı hayal ediyorum kısmete bakarmısın aynı koltuk ve yemek takımı hatta yatak odası bir an karşıma çıktı çok sevdim canım mükemmel yemek takımın koltuk takımın yatak odan hepsi güle güle mutluluklarla otur içinde beyazı bende çok seviyorum ama asla cesaret edip alamam o nedenle aklımda mor var kısmet olursa bir gün inş.alırım
çook tşkle canım aslında öyle durmuyor tv ünitem ama resimdende kaynaklaanabilir çok sagol:)evine bayıldım hele mutfağına
ama oturma odasında tv yi koyduğun dolap portmanto gibi duruyor yada bana öyle geldi
onun haricinde herşey çok güzel canım
zevkine sağlık:)
çook teşekkürlerbeyaz konseeptini cok sevdim. Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin canım..
teşekkürler cnmmçok beğendim huzurlu mutlu günlerde oturun inş
çoook sagolunnEviniz çok güzel.Güle güle oturun.
eviniz güzel ferah olmuş açık renklerden oluştuğu için..özellikle mutfağını ve yatak odanı daha çok beğendim..güle güle oturun.sağlıcakla..küçük bir tavsiye, banyodaki temzlk ürünlrni camsız dolaba koysan görünmez ve daha şık durur..salonada birkaç renkli aksesuar iyi gider diye düşünyrum..
Bebeğimm duvarda resminizi görünce afalladım
ayy ne çabuk geçiyor günler dimi birlikte nasıl olmalı mobilyalar diye az düşünmemiştik.
Güle güle otur canım evinde huzurla yaşayın, yaşlanın
çok güzel döşemissin evini, Mutfak ve salona bayıldımm oturma odası tam çocuk odalık :) zevklerin renklerin inan çok hoşuma gitti ..
Başka evler olur şıktır ama kasıntı durur ev ama senin evin öle değil işte çook farklı geldi gözüme nedense, mutfakta gün içinde otur kahveni iç bayıldım yaa :) oturma odanda kuzeninle veya biarkadaşınla gün içinde oturulcak tarzda ama tabi çocuk odası diye bakıyorum ben oraya seneye artık
Evın huzur dolu ve çok ferah olmuş. Mutlulukla otur
derli, toplu çok güzel bir ev. huzurla oturmanızı dilerim.
kızlar yeni üye olduğuma bakmayın yılların üyesiyim eskilerden:)diğer üyeliğim emosss du,yalnız iptal edilip yeni üyelik aldım kadınlaar külübü bi alışkanlık benim için :) 7 ay önce evlendim bilenler bilir şimdi gelelim evime :)evimi kurarken sade temiz huzurlu olmasına dikkat ettim bikaç istediğim detay var aama zamanla, gerçek fikirlerinizi bekliyorum.ferah mı sizce?nası bi düşünce uyandırıyo dışardan bakılınca veya önerileriniz varmı:)şimdiden teşekkürler...
hol...
mutfağım...
balkonum...
oturma odam...
salonum...
banyom...
yatak odam...(giyinme odası ve yatagımın olduğu bi oda var iki oda anlıyacağınız:)...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?