huzur ...buyrun evime:)

evine bayıldım hele mutfağına
ama oturma odasında tv yi koyduğun dolap portmanto gibi duruyor yada bana öyle geldi
onun haricinde herşey çok güzel canım
zevkine sağlık:)

eviniz güzel ferah olmuş açık renklerden oluştuğu için.. özellikle mutfağını ve yatak odanı daha çok beğendim..güle güle oturun.sağlıcakla..küçük bir tavsiye, banyodaki temzlk ürünlrni camsız dolaba koysan görünmez ve daha şık durur..salonada birkaç renkli aksesuar iyi gider diye düşünyrum..

kısmet işte canım benim:)kime niyet kime kısmet inşallah sende istediğini alırsın benim içime çok sindi bende pembe düşünüyodum koltuğu annem beğenmedi çok :)ben de açık renk aldım.çok çok tşkler:)
evine bayıldım hele mutfağına
ama oturma odasında tv yi koyduğun dolap portmanto gibi duruyor yada bana öyle geldi
onun haricinde herşey çok güzel canım
zevkine sağlık:)
çook tşkle canım aslında öyle durmuyor tv ünitem ama resimdende kaynaklaanabilir çok sagol:)
beyaz konseeptini cok sevdim. Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin canım..
çook teşekkürler
çok beğendim huzurlu mutlu günlerde oturun inş
teşekkürler cnmm
Eviniz çok güzel.Güle güle oturun.
çoook sagolunn

ççook teşekkürler :)resmi çekerken bile gözüme çarpmadı değil deterjanlar dipteydi gözükmüyodu ama karışmış dzenlememiştim resim çekerkende üşendim biraz:) çok sagolun

canımmm canımm:):) evet ya nasıl konuşuyoduk seninle ne günler ya çabucak geçti 7 aylık olduk:)
çok sagol bitanem öptümm

çok güzel döşemissin evini, Mutfak ve salona bayıldımm oturma odası tam çocuk odalık :) zevklerin renklerin inan çok hoşuma gitti ..
Başka evler olur şıktır ama kasıntı durur ev ama senin evin öle değil işte çook farklı geldi gözüme nedense, mutfakta gün içinde otur kahveni iç bayıldım yaa :) oturma odanda kuzeninle veya biarkadaşınla gün içinde oturulcak tarzda ama tabi çocuk odası diye bakıyorum ben oraya seneye artık

canımm benim gamzem çook teşekür ederim zevkime göre sade ve huzurlu temiz şık olsun diye özenle seçmeye çalıştım durumum yettiği kadarı ile inş en güzellerine sana nasip olsun cnm benim ee ozaman gelde o mutfakda kahve içelim:)

canım güle güle oturun çok güzel herşey, ama demişsin ki ferahmı diye, işte ben ona takıldım...
evi ferah yapmak için beyaz eşya kaide gibi göstermişsin, evindeki herşey beyaz...bir evin ferahlığı sadece beyaz renkle alakalı değil...mesela salonundaki eşyalar gayet güzel ama herşeyde aynı beyaz kullandığın için ferahlıktan çıkıp, donuk soluk bi hava oluşmuş...biraz canlandırman lazım..buz gibi bi havası var özellikle salonun...
aksesuarların herşeyin beyaz..canlandır renk kat biraz işte ozaman ferahlığı yakalayacaksın...

teşekkürler demiştim başında bi kaç dekarasyon eksiğim var diye salonuma tablo falan aldım gelsin ekleyip çekerim pembelerle renk katıcam :)

canım ben eşyalarından çok evinin şekline takıldım.bu 3 odayı küçük yapacaklarına 2 tane büyükçenek oda yapsalarmış daha hoş olurdu ve ferah ferah mobilyanı yerleştirirdin diye düşünüyorum.birde dikkatimi çeken misafir geldimi nerede yatacak bende salonundaki koltukları beğendim ama kendime alırken açılır olanlarından aldım misafir oloayından dolayı.huzurlu otur canım

tek kelimeyle bayıldım... Özellikle salonun ve yatak örtün çok hoşuma gitti.. İnşaallah eviniz hep huzurlu olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…