- 21 Ağustos 2014
- 249
- 97
- 38
- Konu Sahibi TelsizGitar
-
Saydıkların genellikle her ailede dönem dönem olan durumlar. Bu seni ölüme itiyorsa demek ki iraden zayıf. Kendine yazık etme diye söylüyorum.
belirli bir yaştan sonra aynı evde yaşamak zor oluyor..yurt dışında bence o nedenle gençler ayrılıyorlar..Aksine birbirlerini çok seviyorlar. Kaçarak evlenmişler ve hiçbir zaman pişman olmadıklarını söylüyorlar. Mesele sevgi değil. Herkes birbirine çok bağlı ama asıl neden ne bilmiyoruz.
belirli bir yaştan sonra aynı evde yaşamak zor oluyor..yurt dışında bence o nedenle gençler ayrılıyorlar..
birde b komplex vitamini yada multi vitamin kullanın..b vitaminlerinin eksikliği sinirleri bozabilirmiş..dr um bana vermişti..
Demek kendileride cekecek kullanacaklardi krediyi sen aileni terslememeliydin sonucta kazanip ailene onu da oderdin geri unv okumayinca is e girme olasiligin daha cok azaliyor unv okusan en azindan en basit biryerde bile ise girisin 1bucuk bin tlden baslardi oderdin herturluBen zaten burs alıyordum. Yazda işe de girdim. Geçen yıldan bursumu da biriktirdim. 2500 lira kadar param vardı. Bursum şubat gibi çıkıyor her yıl. Burdum gelene kadar bu pars yurduma da bana da yeter diye düşünüyordum. Ailemin ihtiyacı olunca kullanmak istediler. Ben de verdim. Helal olsun. Bunu da asla dile getirmedim. Ama giderken bana yine kredi çekeceklerini söylediler. Ben de kabul etmedim. İstemiyorum dedim. Bir yıllık borca mı girmek daha iyiydi 4 yıllık borca mı? Ben tek çocuk değilim. Bunu nasıl kabul edeyim?
gerçekten dr um verdi sinirlerim için..ve iyi geldi b komplex vitamini kullandım..konu açmak iyi bence..burada çok iyi insanlar var empati yapıyorlar insan rahatlıyor..Evet ben de çok sinirli bir yapıya sahibim. Sonradan böyle oldum. Bu konuyu açmak bile canımı yaktı. Çok sevdiğim ailemle bu şeyleri yaşamamız beni çok üzüyor. Dediğiniz vitaminleri deneyeceğim.
Demek kendileride cekecek kullanacaklardi krediyi sen aileni terslememeliydin sonucta kazanip ailene onu da oderdin geri unv okumayinca is e girme olasiligin daha cok azaliyor unv okusan en azindan en basit biryerde bile ise girisin 1bucuk bin tlden baslardi oderdin herturlu
gerçekten dr um verdi sinirlerim için..ve iyi geldi b komplex vitamini kullandım..konu açmak iyi bence..burada çok iyi insanlar var empati yapıyorlar insan rahatlıyor..
Sonuc olarak icin rahat mi suannda o onemli konuyu okuyunca cok daraldin sandimda boyle seyler daraltmasin seni okuluna ver kendini biran once bitirmeye bak mutlu olursun ozaman suan bile mutlu olman lazim en azindan aileni sıkıntıya sokmak istemeyecek kadar sorumluluk alman ilerde daha iyi seyler yapcaginin bir isaretiZaten bu sene yeni bir okula başlıyorum kısmetse. Ysşadığım yerde. Bu sefer borca girmeden okuyacağımı biliyorum. Yapılan masraflara ben de çok üzülüyorum, kaybolan yıllarıma ben de çok yanıyorum ama verdiğim karardan dolayı hiç pişman olmadım. Okulumu bitirince aileme de tabi ki destek olacağım hem de fazlasıyla. Onları daha fazla borca soksam çektikleri sıkıntılar vicdanımı ömrümce rahat bırakmazdı.
Biliyomusun herkes uzaktan cok mutlu cok asik ama icine girsen ne firtinalar kopuyor.. Koca sehirde yanlizim ya iki kisilik hayati yanliz yasiyorum.yemek yap utu yap aksam olunca bi cift konusmadan otur bilgisayara gec odaya bu kiz napcak diye dusunme hersey para ya hersey daha iyi gelecek ya...nerde kaldi benim gencligim nerde kaldi benim ozlemim nerde kaldi benim huzurum..
Sonuc olarak icin rahat mi suannda o onemli konuyu okuyunca cok daraldin sandimda boyle seyler daraltmasin seni okuluna ver kendini biran once bitirmeye bak mutlu olursun ozaman suan bile mutlu olman lazim en azindan aileni sıkıntıya sokmak istemeyecek kadar sorumluluk alman ilerde daha iyi seyler yapcaginin bir isareti
Cok pozitif bak olay negatif saniyordum cok iyiymisOnlara 1 yıl boyunca yaptırdığım masraflardan dolayı rahat değil içim. Sonuçta 1 yıl borç derdi çektiler ama onların 3 yıl daha kredi çekmelerine engel olduğum için evet içim rahat. Şimdi borca girmeden kazandıklarıyla okutulacağım. Yine sıkıntıya gireceğiz ama en azından borç olmayacak. Evet ben hayatımda bir şeyler pahasına ömrümden 3-4 yılı sildim. Boşa geçti bunca yılım ama bundan sonra her şeye daha sıkı sarılacağıma inanıyorum.
Kursun dokturmenin cozum olacagina inanmiyorum ama bir hocaya okutabilirsiniz kendinizi veya ailenizi. Dun bir arkadasimin kapisina domuz yagi dokuldu, hocaya basvurdular. Benim inancimda buyu var ve bunun cozumu de var.
Cok pozitif bak olay negatif saniyordum cok iyiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?