abin yalnız yaşıyorsa bi süre onun yanına gitseniz.belki babanızda hatasını anlar tedavi olmayı kabullenir.ne desem bilemedim allah yardımcın olsun annenizede sizede sabır versin rabbim
Canım yaşadıkların hiç kolay şeyler değil. Bir çıkış yolu bulmaya çalışmak en mantıklısı.
Abin ne iş yapıyor?
Annenin herhangi bir geliri var mı?
Senin ünv gibi bir durumun var mı?
Bunları bir yaz da öyle yorumlucam konunu.
Ve doğum günün kutlu olsun !
canım durumuna gerçekten çok üzüldüm.ama bu senin suçun değil bunu biliyorsun değil mi?babanın kendisinin de farkında olmadığı ciddi bir psikolojik rahatsızlığı olabilir.hem hayat şartları o kadar zor ve acımsız ki insanlar sapıtabiliyorlar.babanın huyuna gidip ona sevgi gösterip bi şeyleri belki de düzeltebilirsiniz.hoş o böyle davranırken pozitif olmaya çalışmak belki çok zor.ama bunun tedavisi bu.sanırım babanın bu kadar kindar olmasında bir sevgi ve güven eksikliği de yatıyor olabilir.birbirinize kenetlenmekten başka çareniz yok.nolursa olsun yine de baban.sana bir şey olsa yüreği yine de sızlar.bazı insanlar dışarıdan çok sert sinirli gözükebilirler.bir eksikliği bastırmak için kullanırlar bunu da çoğu kez.sana önerim çok olgun davranıp çok güçlü olman.o sizi itse bile sen yine de sevgi göster.onu anlmaya çalış ve anladığını ona hissettir.sevginin karşısında hiç kimse duramaz.biliyorum söylediklerim sana çok zor gelecek.bir nevi psikolog olacaksın.ve bunu sabrınla başaracaksın.kendini de suçlama.herkesin başından türlü türlü sıkıntılar geçiyor.seninki de geçecek.yeter ki inan ve çok güçlü ol.sevgiler gönderiyorum sana:)
Abim turizmci ve bodrumda çalışıyor...
Annemin bi geliri yok.
Ben daha lisedeyim.(ameliyat sebebiyle ara vermiştim 1 yılım boşa gitti)
Teşekkürler a.s.
Dediklerinizi anlıyorum hayat gerçekten zor ama bunun suçlusu biz değiliz ve acısını bizden çıkaramaz.Herşeye rağmen iyi davranmaya çalışıyorum çay ister misin çerez ister misin falan sürekli suyuna gidiyorum ama bana bile yüz vermemeye başladı böyle yapınca da sinirlenip çaydanlığı kafasına patlatasım geliyoklava:
Dün gece çok hastalandım gidip hastayım bile diyemedim sabaha kadar ağladım senağlama:çok üzgünüm:
İnşallah en yakın zamanda atlatırız bu günleri...Yardımlarınız için teşekkür ederim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?