Huzursuz eden eski sevgili

derdimnaz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2023
42
-1
6
30
Yeni ayrıldığım 10 senelik sevgilim huzursuz ediyor sürekli. Dün arayıp şu mesele aklıma takıldı rahat edemiyorum doğrusunu anlat diye beni rahatsız ediyor. Bugün bir yerden ulaşıp işe girme benim içim rahat etmiyor, çalışmaman lazım diyor. yaşadığımız ilişkini bedelini hesabıı tek tek soracağım diyor. bunu yapınca bırakacağım rahatsız etmeyeceğim diyor. Amacını anladım ömür boyu beni korkulu yaşatmak.Yarın öbür gün hayatıma biri girse onla da huzursuz edecek. Ben her yerden engellemiştim bir şekilde ulaşmaya çalışıyor. ve ayrıyken yaptığım şeylerden (sadece markete gittim) hesap sormaya çalışıyor. Şuanda onu kandırdığımı arkasından iş çevirdiğimi düşünüyor hemen bir iş görüşmesi ayarladığım için.

Beni de buna inandırmaya çalışıyor. Kafayı yemek üzereyim.Ben bu insandan nasıl kurtulacağım. Tehtit şiddet vs bir durumda yok polise gidip şikayet etsem.. Zayıf noktalarımı bildiği için ordan yakalamaya çalışıyor.

Yaşadığımız ilişkinin hesabını tek tek soracağım cümlesi gayet de tehdit cümlesi. Bunu göstererek polise gidip uzaklaştırma aldırabilirsiniz. Böyle tipler ondan korktuğunuzu farkederse üstünüze gelir. Korkmayın gidin gerekeni yapın. Kafasında şüpheleri varsa neden 10 sene ilişki yaşamış bıraksın bu işleri. Hasta ruhlu insan.

Bir şekilde ulaşıyor dediğiniz nerden ulaşıyor? Telefon numaranızı değiştirin. Ulaşanın o olduğunu anladığınız an direkt kapayın ve muhatap olmayın. Siz cevap verdikçe daha çok ulaşmaya çalışacak.

Telefon numaranızı değiştirin ve yaklaşık azami 1 sene sosyal medya kullanmayın. Numaranızı cok dar bir çevre bilsin. Kendinizi unutturmaktan başka yolu yok.

Kuzenlerime arkadaşlarıma yazıyor. Yetmiyor bankadan para gonderecek açıklama kısmına yazıyor. Tc biliyor telefon numaramdan bankalardan kredi mesajı gönderiyor. ail adresimden ulaşmaya çalışıyor. Arabamın sileceğine notlar bırakıyor.

Allahım çok sinir bozucu birisi. Derhal uzaklaştırma aldırın. Uğraşır durursunuz bunla. Huzurunuzu onun keyfine bırakmayın.

Yazdıkları tehdit edici ve bu şekilde taciz ediyor. Ben çoktan koşa koşa savcılığa vermiştim.

çok ama çok tehlikeli olabilir adam aleni tehdit etmiş hesap sorucam diye.
tlefonda konuştuk sakince olamayacağımızı .Sonra yok ben rahat edemiyorum sürekli ilişkideyken beni aldattığını düşünüyorum diye geliyor. Kaçıp kurtulmak istiyorum. Dizilerde filmlerde sahte cenaze yaparlar ya şaka gibi ama bazen gerçekten tek kurtuluş bu mu diyorum. Öldüğümü bilse rahat huzur verir mi acaba çünkü anladım artık tek amacı beni huzursuz etmek. Beni sevmiyor, evlenmek istemiyor, görüşmek istemiyor, sadece arayıp saatlerce söylenmek nefretini kusmak istiyor.

Aa bu kadarını tahmin etmemiştim. Yok artık hemen gidip uzaklaştırma kararı çıkarttırın. Bu adam manyağın teki. Ve sakın söylediği, yaptığı hiçbir şeye cevap vermeyin. Bu tarz tipler olumlu veya olumsuz cevap verildikçe daha çok yapıyorlar emin olabilirsiniz

o zaman buna belli bir süre tahammül edin. bırakın yeni biri ile kafayı bozana dek altı ay bir sene tepkisiz kalın. konuşur konuşur susar. Tc bilmesi kötü olmuş yurt dışında bir süre ikamet etme gibi durumunuz varsa güzel olur.

evet ilk isteği beraberken sevmediği bir bluzum vardı. Giymesem bile dolabımda tutardım çok sevdiğim bir arkadaşım hediye etmişti. O bluzu kes parçala video çek yoksa ben rahat edemem benden sonra giyersen sonra ayrılıp bırakacağım diyerek başlamıştı bende alt tarafı bir bluz demiştim. Ve ona o gücü vermiş oldum . Psikolojik destek alamaya başladım. Manipüle olmamak için artık .

İyi de bunların hepsi birer suç, siz farkında değil misiniz? Takip bile suç. Şikayet etmelisiniz.

Savcılığa gidip uzaklaştırma çıkarabilirsin hemen aynı gün çıkıyor. Ararsa, yazarsa, mesaj atarsa dahi zorlama hapse alıyorlar.
Sen böyle her aradığında açar açıklamaya çalışır onun bu tavırlarına izin verirsen Aralık Kapı bırakmış konumunda olursun.
Birden kesmen lazım savcılık aracılığı ile.
Yarın bir gün iftira atsa bisey olsa en azından elinde Kapı gibi savcılık kağıdın olur bakın bu insan zaten rahatsız ediyordu uzaklaştırma kararım var diyebilirsin

Piskopat bu adam bu numarasını engelle.

numaranı değiştir ulaşamasın

Suç duyurusun da bulun yaptığı taciz. Kesinlikle aklı başına gelsin güvenliğinden emin ol keşke birsure kalabileceğin başka yer olsa telefonunu değiştir vs.
Malesef böyle tipler yüzünden bazı zorunlu değişikliğe gitmek gerekiyor.

ısrarlı takip TCK kapsamında suç olarak düzenleniyor. Bu şekilde devam ederse hakkında uzaklaştırma kararı alacağını ve suç duyurusunda bulunacağını söyleyebilirsin. Belki geri adım atar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…