Bir şekilde ulaşıyor dediğiniz nerden ulaşıyor? Telefon numaranızı değiştirin. Ulaşanın o olduğunu anladığınız an direkt kapayın ve muhatap olmayın. Siz cevap verdikçe daha çok ulaşmaya çalışacak.Yeni ayrıldığım 10 senelik sevgilim huzursuz ediyor sürekli. Dün arayıp şu mesele aklıma takıldı rahat edemiyorum doğrusunu anlat diye beni rahatsız ediyor. Bugün bir yerden ulaşıp işe girme benim içim rahat etmiyor, çalışmaman lazım diyor. yaşadığımız ilişkini bedelini hesabıı tek tek soracağım diyor. bunu yapınca bırakacağım rahatsız etmeyeceğim diyor. Amacını anladım ömür boyu beni korkulu yaşatmak.Yarın öbür gün hayatıma biri girse onla da huzursuz edecek. Ben her yerden engellemiştim bir şekilde ulaşmaya çalışıyor. ve ayrıyken yaptığım şeylerden (sadece markete gittim) hesap sormaya çalışıyor. Şuanda onu kandırdığımı arkasından iş çevirdiğimi düşünüyor hemen bir iş görüşmesi ayarladığım için.
Beni de buna inandırmaya çalışıyor. Kafayı yemek üzereyim.Ben bu insandan nasıl kurtulacağım. Tehtit şiddet vs bir durumda yok polise gidip şikayet etsem.. Zayıf noktalarımı bildiği için ordan yakalamaya çalışıyor.
Kuzenlerime arkadaşlarıma yazıyor. Yetmiyor bankadan para gonderecek açıklama kısmına yazıyor. Tc biliyor telefon numaramdan bankalardan kredi mesajı gönderiyor. ail adresimden ulaşmaya çalışıyor. Arabamın sileceğine notlar bırakıyor.Bir şekilde ulaşıyor dediğiniz nerden ulaşıyor? Telefon numaranızı değiştirin. Ulaşanın o olduğunu anladığınız an direkt kapayın ve muhatap olmayın. Siz cevap verdikçe daha çok ulaşmaya çalışacak.
çok ama çok tehlikeli olabilir adam aleni tehdit etmiş hesap sorucam diye.Son bir kez otur kafasında ki soru işaretlerini yok et bence. Başkasına aşık olduğunu söyle. Helallik al kalk git
Allahım çok sinir bozucu birisi. Derhal uzaklaştırma aldırın. Uğraşır durursunuz bunla. Huzurunuzu onun keyfine bırakmayın.Kuzenlerime arkadaşlarıma yazıyor. Yetmiyor bankadan para gonderecek açıklama kısmına yazıyor. Tc biliyor telefon numaramdan bankalardan kredi mesajı gönderiyor. ail adresimden ulaşmaya çalışıyor. Arabamın sileceğine notlar bırakıyor.
Yazdıkları tehdit edici ve bu şekilde taciz ediyor. Ben çoktan koşa koşa savcılığa vermiştim.Kuzenlerime arkadaşlarıma yazıyor. Yetmiyor bankadan para gonderecek açıklama kısmına yazıyor. Tc biliyor telefon numaramdan bankalardan kredi mesajı gönderiyor. ail adresimden ulaşmaya çalışıyor. Arabamın sileceğine notlar bırakıyor.
tlefonda konuştuk sakince olamayacağımızı .Sonra yok ben rahat edemiyorum sürekli ilişkideyken beni aldattığını düşünüyorum diye geliyor. Kaçıp kurtulmak istiyorum. Dizilerde filmlerde sahte cenaze yaparlar ya şaka gibi ama bazen gerçekten tek kurtuluş bu mu diyorum. Öldüğümü bilse rahat huzur verir mi acaba çünkü anladım artık tek amacı beni huzursuz etmek. Beni sevmiyor, evlenmek istemiyor, görüşmek istemiyor, sadece arayıp saatlerce söylenmek nefretini kusmak istiyor.çok ama çok tehlikeli olabilir adam aleni tehdit etmiş hesap sorucam diye.
Aa bu kadarını tahmin etmemiştim. Yok artık hemen gidip uzaklaştırma kararı çıkarttırın. Bu adam manyağın teki. Ve sakın söylediği, yaptığı hiçbir şeye cevap vermeyin. Bu tarz tipler olumlu veya olumsuz cevap verildikçe daha çok yapıyorlar emin olabilirsinizKuzenlerime arkadaşlarıma yazıyor. Yetmiyor bankadan para gonderecek açıklama kısmına yazıyor. Tc biliyor telefon numaramdan bankalardan kredi mesajı gönderiyor. ail adresimden ulaşmaya çalışıyor. Arabamın sileceğine notlar bırakıyor.
o zaman buna belli bir süre tahammül edin. bırakın yeni biri ile kafayı bozana dek altı ay bir sene tepkisiz kalın. konuşur konuşur susar. Tc bilmesi kötü olmuş yurt dışında bir süre ikamet etme gibi durumunuz varsa güzel olur.tlefonda konuştuk sakince olamayacağımızı .Sonra yok ben rahat edemiyorum sürekli ilişkideyken beni aldattığını düşünüyorum diye geliyor. Kaçıp kurtulmak istiyorum. Dizilerde filmlerde sahte cenaze yaparlar ya şaka gibi ama bazen gerçekten tek kurtuluş bu mu diyorum. Öldüğümü bilse rahat huzur verir mi acaba çünkü anladım artık tek amacı beni huzursuz etmek. Beni sevmiyor, evlenmek istemiyor, görüşmek istemiyor, sadece arayıp saatlerce söylenmek nefretini kusmak istiyor.
evet ilk isteği beraberken sevmediği bir bluzum vardı. Giymesem bile dolabımda tutardım çok sevdiğim bir arkadaşım hediye etmişti. O bluzu kes parçala video çek yoksa ben rahat edemem benden sonra giyersen sonra ayrılıp bırakacağım diyerek başlamıştı bende alt tarafı bir bluz demiştim. Ve ona o gücü vermiş oldum . Psikolojik destek alamaya başladım. Manipüle olmamak için artık .Aa bu kadarını tahmin etmemiştim. Yok artık hemen gidip uzaklaştırma kararı çıkarttırın. Bu adam manyağın teki. Ve sakın söylediği, yaptığı hiçbir şeye cevap vermeyin. Bu tarz tipler olumlu veya olumsuz cevap verildikçe daha çok yapıyorlar emin olabilirsiniz
İyi de bunların hepsi birer suç, siz farkında değil misiniz? Takip bile suç. Şikayet etmelisiniz.Kuzenlerime arkadaşlarıma yazıyor. Yetmiyor bankadan para gonderecek açıklama kısmına yazıyor. Tc biliyor telefon numaramdan bankalardan kredi mesajı gönderiyor. ail adresimden ulaşmaya çalışıyor. Arabamın sileceğine notlar bırakıyor.
Piskopat bu adam bu numarasını engelle.Yeni ayrıldığım 10 senelik sevgilim huzursuz ediyor sürekli. Dün arayıp şu mesele aklıma takıldı rahat edemiyorum doğrusunu anlat diye beni rahatsız ediyor. Bugün bir yerden ulaşıp işe girme benim içim rahat etmiyor, çalışmaman lazım diyor. yaşadığımız ilişkini bedelini hesabıı tek tek soracağım diyor. bunu yapınca bırakacağım rahatsız etmeyeceğim diyor. Amacını anladım ömür boyu beni korkulu yaşatmak.Yarın öbür gün hayatıma biri girse onla da huzursuz edecek. Ben her yerden engellemiştim bir şekilde ulaşmaya çalışıyor. ve ayrıyken yaptığım şeylerden (sadece markete gittim) hesap sormaya çalışıyor. Şuanda onu kandırdığımı arkasından iş çevirdiğimi düşünüyor hemen bir iş görüşmesi ayarladığım için.
Beni de buna inandırmaya çalışıyor. Kafayı yemek üzereyim.Ben bu insandan nasıl kurtulacağım. Tehtit şiddet vs bir durumda yok polise gidip şikayet etsem.. Zayıf noktalarımı bildiği için ordan yakalamaya çalışıyor.
numaranı değiştir ulaşamasınYeni ayrıldığım 10 senelik sevgilim huzursuz ediyor sürekli. Dün arayıp şu mesele aklıma takıldı rahat edemiyorum doğrusunu anlat diye beni rahatsız ediyor. Bugün bir yerden ulaşıp işe girme benim içim rahat etmiyor, çalışmaman lazım diyor. yaşadığımız ilişkini bedelini hesabıı tek tek soracağım diyor. bunu yapınca bırakacağım rahatsız etmeyeceğim diyor. Amacını anladım ömür boyu beni korkulu yaşatmak.Yarın öbür gün hayatıma biri girse onla da huzursuz edecek. Ben her yerden engellemiştim bir şekilde ulaşmaya çalışıyor. ve ayrıyken yaptığım şeylerden (sadece markete gittim) hesap sormaya çalışıyor. Şuanda onu kandırdığımı arkasından iş çevirdiğimi düşünüyor hemen bir iş görüşmesi ayarladığım için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?