deneyeceğim asla geri adım atmak istemiyorum. Ynden hayata başlamak istiyorum.ısrarlı takip TCK kapsamında suç olarak düzenleniyor. Bu şekilde devam ederse hakkında uzaklaştırma kararı alacağını ve suç duyurusunda bulunacağını söyleyebilirsin. Belki geri adım atar
Adam hasta,tlefonda konuştuk sakince olamayacağımızı .Sonra yok ben rahat edemiyorum sürekli ilişkideyken beni aldattığını düşünüyorum diye geliyor. Kaçıp kurtulmak istiyorum. Dizilerde filmlerde sahte cenaze yaparlar ya şaka gibi ama bazen gerçekten tek kurtuluş bu mu diyorum. Öldüğümü bilse rahat huzur verir mi acaba çünkü anladım artık tek amacı beni huzursuz etmek. Beni sevmiyor, evlenmek istemiyor, görüşmek istemiyor, sadece arayıp saatlerce söylenmek nefretini kusmak istiyor.
Son bir kez otur kafasında ki soru işaretlerini yok et bence. Başkasına aşık olduğunu söyle. Helallik al kalk git
Kesinlikle katılıyorum. Kışkırtıcı hareketlerden ve sakince konuşalım içerikli herhangi bir hareketten uzak dur konu sahibi. Sessizce gerekeni yap ve iletişime geçme.Almanyada gecen bunu yapmak isteyen bir kadini eski sevgilisi 17 yerinden bicaklayip öldürdü. Heleki baska erkegi katmak tehlikeli takintili biriyse. Numarasini degistirsin ilk önce
Bu nasıl bir tavsiye Allah aşkına az biraz düşünün ya tavsiye verirken. Adamın nasıl birşey olduğu ortada, ne demek başkasına aşığım de. Tutsa birşey yapsa konu sahibine içiniz rahat mi edecek???Son bir kez otur kafasında ki soru işaretlerini yok et bence. Başkasına aşık olduğunu söyle. Helallik al kalk git
Baskasina asik oldugunu soylemek mi?!?! Aa tamam aska saygim sonsuz kusura bakma bacim diyip onune mi donecek adam sizce???Son bir kez otur kafasında ki soru işaretlerini yok et bence. Başkasına aşık olduğunu söyle. Helallik al kalk git
10 yildir bu adamin boyle bir tarafini gormediniz mi?Yeni ayrıldığım 10 senelik sevgilim huzursuz ediyor sürekli. Dün arayıp şu mesele aklıma takıldı rahat edemiyorum doğrusunu anlat diye beni rahatsız ediyor. Bugün bir yerden ulaşıp işe girme benim içim rahat etmiyor, çalışmaman lazım diyor. yaşadığımız ilişkini bedelini hesabıı tek tek soracağım diyor. bunu yapınca bırakacağım rahatsız etmeyeceğim diyor. Amacını anladım ömür boyu beni korkulu yaşatmak.Yarın öbür gün hayatıma biri girse onla da huzursuz edecek. Ben her yerden engellemiştim bir şekilde ulaşmaya çalışıyor. ve ayrıyken yaptığım şeylerden (sadece markete gittim) hesap sormaya çalışıyor. Şuanda onu kandırdığımı arkasından iş çevirdiğimi düşünüyor hemen bir iş görüşmesi ayarladığım için.
Beni de buna inandırmaya çalışıyor. Kafayı yemek üzereyim.Ben bu insandan nasıl kurtulacağım. Tehtit şiddet vs bir durumda yok polise gidip şikayet etsem.. Zayıf noktalarımı bildiği için ordan yakalamaya çalışıyor.
Yapacağın tek şey savcılığa gitmek. Zayıf noktani bilsin .ölüm yok ya sonunda. Git engelledim her yerden ulaşmaya çalışıyor de. Maili çıktısını al. Dekont çıktısını al ekle dilekcene. Ayrıca görüşmeye gitme. Psikopat belli ki. Ne yapacağı belli olmazYeni ayrıldığım 10 senelik sevgilim huzursuz ediyor sürekli. Dün arayıp şu mesele aklıma takıldı rahat edemiyorum doğrusunu anlat diye beni rahatsız ediyor. Bugün bir yerden ulaşıp işe girme benim içim rahat etmiyor, çalışmaman lazım diyor. yaşadığımız ilişkini bedelini hesabıı tek tek soracağım diyor. bunu yapınca bırakacağım rahatsız etmeyeceğim diyor. Amacını anladım ömür boyu beni korkulu yaşatmak.Yarın öbür gün hayatıma biri girse onla da huzursuz edecek. Ben her yerden engellemiştim bir şekilde ulaşmaya çalışıyor. ve ayrıyken yaptığım şeylerden (sadece markete gittim) hesap sormaya çalışıyor. Şuanda onu kandırdığımı arkasından iş çevirdiğimi düşünüyor hemen bir iş görüşmesi ayarladığım için.
Beni de buna inandırmaya çalışıyor. Kafayı yemek üzereyim.Ben bu insandan nasıl kurtulacağım. Tehtit şiddet vs bir durumda yok polise gidip şikayet etsem.. Zayıf noktalarımı bildiği için ordan yakalamaya çalışıyor.
Bir yerde okumuştum, psikolojik rahatsızlıklar da bulaşıcıdır diyordu. Çok doğru. Adamın psikolojisi bozuk, sizinkini de bozmuş. Kesinlikle destek alın. Allah yardımcınız olsun.evet ilk isteği beraberken sevmediği bir bluzum vardı. Giymesem bile dolabımda tutardım çok sevdiğim bir arkadaşım hediye etmişti. O bluzu kes parçala video çek yoksa ben rahat edemem benden sonra giyersen sonra ayrılıp bırakacağım diyerek başlamıştı bende alt tarafı bir bluz demiştim. Ve ona o gücü vermiş oldum . Psikolojik destek alamaya başladım. Manipüle olmamak için artık .
kafayı yemiş şimdide konuştuğun tüm erkekleri anlat diyor. burada kimseye yalan söyleyecek halimde yok kimseyle konuşmadım. inanmıyor asla konuştuklarını söyle isim isim yoksa neden gece instagrama girdin bir insan niye girer gece instagrama 5 dk durmuşum çıkmışım onu takip etmiş. uykum kaçmıştı girip bakınmıştım. bu hastalık mı grçeken psikoloji sınırlarım zorlanıyor.Bir yerde okumuştum, psikolojik rahatsızlıklar da bulaşıcıdır diyordu. Çok doğru. Adamın psikolojisi bozuk, sizinkini de bozmuş. Kesinlikle destek alın. Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?