- 7 Nisan 2017
- 451
- 366
- 18
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Simdi istedigi kadar mesafeli olsun, baskasiyla evlensin, yine ayni sekilde aile aşkı başlayacak.. Normal bi aile sevgisinden bahsetmiyorum, herkes ailesini sever, sevsin de ama yuva yikan cinsten yanlislarina goz yumup ustune destek verip esini kendinden uzaklastirmak bir hastalik benim gözümde.. Yanlisa yanlis diyemeyene de "adam" diyemiyorum işte.. Adaletli, hakkaniyetli erkek nasil yuceliyorsa, boylesi git gide düşüyor gözden..Amin inşallah.. ama çok üzücü bi durum.. o çok kıymetli ailesine eski düşkünlüğü kalmamıştır. Çünkü bu tiplerin hayatına bi kadın girince aileleri de kıymetli oluyo. Cesaretiniz için de bravo vallahi herkes yapamaz sizin yaptığınızı..
Ciftlerin birlikte hareket etmesi, elele ayni yolda yurumesi en onemlisi.. Siz 3ncu sahislari karistirmak istemezken adam sizi üzen, ezen insanlari hayatinizin merkezine koyuyorsa kimse mutlu olamiyor o evin icinde, ne kendisi ne de siz.. Cok sukur ki esinizle ayni fikirdeymissiniz ve ona gore hareket etmissiniz..Ve ben şu karı koca arasında ki ev araba o bu şu mevzularını hiç doğru bulmuyorum sonra böyle can sıkıcı şeyler oluyo iste senin evin benim evim yok onun evi ne gereği var ? Aile ile alakali sorunu çözebilirsiniz şahsen ben eşime diorum benim Aileme saygı duymazsan kendi Ailene saygı bekleme ki oda zaten kırgın olsa bile muhatap olur çünkü ben onun ailesine karşı saygı da kusur etmedim sevmiyo olabilirm ama gitmeyerek küserek saygısızlık etmem ayrıca içinde mutluluğu huzuru bulmadgn bir ev için tartışyrsnz ikinizde suçlusnz önce kendi sorunlarnz çözün aile ev olaylarını degil ve eşimle en katı kuralimizdir üçüncü şahıs kim olursa olsun huzurumuzu bozmicaZ çok şükür evlendiğim günden beridir de öyle yapıyoruz insanları mutlu etmeyi hiç istemem huzursuz olursam
Vallahi dogru dedin kardeş ama ben dengeyi kurmaya calisiyorum eger benim aileme terso yaparsa boşayacak olsa bile beni ben de onun ailesine gitmem huyumu ogrendiler herkese ederi kadar deger..Adamda özgüven tavan ama bunu yapan da biz kadınlarız ne yazık ki.
Onlar ufacık bi tatsızlıkta kadının ailesine küserler görüşmezler ama kendi ailesi kadına dünyanın terbiyesizliğini yapar.. kadın yine de görüşmek zorundadır kocasının ailesiyle..
Yazıklar olsun böyle adamlara..
Keske sakince guzel bi dille deseydin anlardi blki hani erkrkler oyle sever ya niye boyle yapiyosun benimkilerde anne baba tmm bn giderim annenlere buyuklerim onlar ama sende bnim annenlere gitmeme saygi duy bisey deme gibilerinden deseydin tabi bencee diyorum blki yumusar gonlunu alirdi yada sessiz kalip gitseydin utansaydi nebileyim Allah yardim etsinDaha yeni konu açmıştım aileme gitmemi istemiyor diye kavga etmiştik. Bu sabah kalktım kahvalti hazırladım yedik birlikte. Günlerdir konuşmuyoruz takmıyor yüzüğünü de. Eşimin ailesinin orda işi var. Birseylerle ugrasiyodum hadi kalk isim bitince bizimkilere gidelim dedi. Ne sifatla dedim .? Bulunduğun sifatla dedi. Hazırlanıp onunla gideceğimi sandı. Çünkü ben buna alıştırmıştm onu. Neyse isim bitti geçtim oturdum. Hadi dedim dedi. Gelmiyorum dedim . Ne zamanki insan yerine koyarsin beni o zaman gelirim dedim . Baya kavga ettik . Senin istediğin olursa hay hay hebenin yaninda yeri var.hebe istediğini yapmadi yolu acik dimi ? Dedim . Evet aynen öyle hadi yürü dedi. Sen çık bu evden elinden geleni ardina koyma dedim. Bu evi saticam seninle ugrasamam dedi . Ailem ev almadan vermem demislerdi ev alcaklardi zaten biz sevgiliyken ama kv memleketten aldirabilmek icin buradaki evleribegenmiyodu . Esimi kandirip ertellettiriyodu . Sonra esim ailem öyle diyince aldı bi ev oturuyoruz suan . Kredi Ödüyoruz. Sanki benim üstüme aldin dedim iste mal sahibi oldun daha nenistiyosjn ev 3 kati fiyatina cikti nerdyse 4 yil icinde dedim ddua etmen gerekirken yablis biseymis gibi konusuyosun dedim. Ugrasma keyfin bilir dedim Yüzüğünü suratina fırlatttim bu eve bir daha gelme dedim beni karin olarak görüp saygi duyarsan gel yoksa.eger gelme dedim . Sinirlendi anahtarlari topladi cikip gitti . Yüzüğünü alip cebine koydu . Ne yapicam ben böyle kizlar doğru mu yapiyorum ? Ilk defa direniyorum uzun zamandır . Rabbime havale ettim ben bu konuda.hakliyim . Aileme gitmem için kavga ettik diye.günlerdir konusmuyo benimle. Dediğim gibi bi söz gördüm ona inançla ayakta kalmaya çalışıyorum. "Hakliysan korkma hak seni korur " diyordu. Insallah duaya ihtiyacim var .
Yüzüğünü suratina fırlatttim bu eve bir daha gelme dedim beni karin olarak görüp saygi duyarsan gel yoksa.eger gelme dedim
aynen sallamıyor yani sana saygı duymuyor.Ben gelmiyorum dediğimde bana iyi bundan sonra geçen gün ki gibi git bakalim dönebilecekmisin bu eve bi daha dedi. Bende yalvariyorum dönmeye zaten dedim .
Az önce de aramış dolaptaki eksikleri söyle bana diyor . Napicam ben ne yapmaliyim? Beni sallamıyo mu anlamıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?