Huzursuz günler başladı

Ve ben şu karı koca arasında ki ev araba o bu şu mevzularını hiç doğru bulmuyorum sonra böyle can sıkıcı şeyler oluyo iste senin evin benim evim yok onun evi ne gereği var ? Aile ile alakali sorunu çözebilirsiniz şahsen ben eşime diorum benim Aileme saygı duymazsan kendi Ailene saygı bekleme ki oda zaten kırgın olsa bile muhatap olur çünkü ben onun ailesine karşı saygı da kusur etmedim sevmiyo olabilirm ama gitmeyerek küserek saygısızlık etmem ayrıca içinde mutluluğu huzuru bulmadgn bir ev için tartışyrsnz ikinizde suçlusnz önce kendi sorunlarnz çözün aile ev olaylarını degil ve eşimle en katı kuralimizdir üçüncü şahıs kim olursa olsun huzurumuzu bozmicaZ çok şükür evlendiğim günden beridir de öyle yapıyoruz insanları mutlu etmeyi hiç istemem huzursuz olursam

Aynı sorun bizdede var ama eşim benim ailemle görüşmüyo beni istediğim zaman gönderir bence bu konuda susma ben sustum şimdi ailemle elimi bi araya getiremiyorum ama sen konu ayrılık olcak şekilde kavga etmek değilde sen benim aileme değer vermiyorsan görüşmüyorsan ben ailemle görüşücem ama sen ailemle görüşmüyorsan bende senin ailenle görüşmiycem de net ol

sizi ailenize göndermezken, hadi bizimkilere gidiyoruz demesi çok saçma
ailenizle görüştürmemek için geçerli bir sebebi mi var ki?

Simdi istedigi kadar mesafeli olsun, baskasiyla evlensin, yine ayni sekilde aile aşkı başlayacak.. Normal bi aile sevgisinden bahsetmiyorum, herkes ailesini sever, sevsin de ama yuva yikan cinsten yanlislarina goz yumup ustune destek verip esini kendinden uzaklastirmak bir hastalik benim gözümde.. Yanlisa yanlis diyemeyene de "adam" diyemiyorum işte.. Adaletli, hakkaniyetli erkek nasil yuceliyorsa, boylesi git gide düşüyor gözden..
Aslinda cesaretli olmak da degil, caresiz kalmak bi bakima, yoksa kim bosanmak ister ki? Benim şansım, Rabbime cok şükür, ailem.. Hep yanimda durdular ve destek verdiler, Allah razi olsun, eksik olmasınlar.. Herkesin kosullari bir degil.. O yuzden bi sey diyemiyorum çoğu kadına..

Birbirlerini seven insanlar ailelere karşı da aynı saygıyı Sevgi'yi gösterir.Karşılıklı Sevgi'den ziyade bu evliliği gittiği yere kadar zorluyormuşsunuz gibi geldi.Eşiniz çok vurdumduymaz evet ama böyle Zıtlaşarak kavga üstüne kavga olur.Siz gitmedi mi o da gitmeyecek.Ama siz bir adım giderseniz belki eşiniz 10 adım gelecek.Denediniz mi hiç?Eğer denediyseniz,her geçen gün konu üstüne konu eklenir.Allah kolaylık versin,eşinize de vicdan...

Ciftlerin birlikte hareket etmesi, elele ayni yolda yurumesi en onemlisi.. Siz 3ncu sahislari karistirmak istemezken adam sizi üzen, ezen insanlari hayatinizin merkezine koyuyorsa kimse mutlu olamiyor o evin icinde, ne kendisi ne de siz.. Cok sukur ki esinizle ayni fikirdeymissiniz ve ona gore hareket etmissiniz..
Herkesle düzeyli bi ilişki kurup ayri bi aile olabilmek çok ama çok onemli..

Canım diğer konularını şimdi okudum ki hepsini okuyamadım gerçekten yerine koydum kendimi kötü hissettim ki bende eşimin annesiyle iyi değilim eşimde anacı ama seninki kadar değil en son bu tartışmayı yaptığımızda gecenin bi yarısı ikimizinde sevdiği bi abla var o geldi sağolsun hakem gibi bişey oldu aramızda bizde ilk defa bi başkasının yanında sorunları konuştuk ve ablanın söylediği hiç kimse durduk yere bu hale gelmez hiç düşündünmü bu kız neden böyle diye eşinizin sevdiği biri varsa beraber halletmeye çalışın olmazsa aile terapisti önerin eşinize ama bu arada nolur çocuk yapmayın zaten çol ödün vermişsiniz mesela benim eşimde aileci ben aileme aileme giderim onu zorlamam götürmem kırk yılda bir gelir ama bende salak gibi eskiden haftada iki üç kere onun annesine giderdim bi seneden fazladır bayramdan bayrama kandillerde aramam normaldede aramıyorum eşimi aileme götürmüyorum bu durumu böyle kullanıyorum bazı hafta sonları kendi ailemle takılıyorum birde böyle deneyin ailendir sen git deyin benim işim gücüm var deyin böyle böyle alıştırın

artık şurama geldi tabiri var ya tamda oradayim suan . Ben onun icin herşeyi yuttum yapamam dediklerimi yaptim . Ama sonuç hala ayni inadindan vazgeçmiyor. Tatli dille defalarca alip karsima konuştum. Simdi annemle konuştuk ağladı kadin . Onun gözyaşlarınin hesabini kim verecek. Kendo yememiş yedirmisken icmemis icirmisken. Nasil ondan kısıtlayabilir. Ben her seferinde gidip kostur kostur geri dönüyorum annem kizim gec kalma laf etmesin der. Ama kovnus gibi oluyorum diyip arkamdan hep ağlıyomus . Annemin komsusu benim arkadaşım. Buna can nasil dayanir icim parçalanıyo. Kızım baban annen kardesin aslan gibi arkanda dedi çekmekzorunda degilsin surat artik buna dilim varmiyo ama mutsuzsan sen bilirsin yabrum dedi aglayarak kapatti . Ben bi taraftan ağlıyorum ne yazik. Rabbim görmüyor mu bunu ? Belki ayrılığa getirmem dogru degil sözü bilmiyorum ama kaldıramıyorum artik bu konuda kisitlanmayi.

Onunki aile de seninki süpürge sapı mı? Paşaya bak kendi ailesine karısını da alsın gitsin senin ailene kendi gitmediği gibi seni de gondermesin ne güzel iş. Önceki konularinizi da biliyorum sırf bu yüzden bosanacagini sanmam mutlaka kabullenecek sen haklısın taviz verme. Şimdiye kadar verdin ne oldu bir adım ilerleyemediniz bir de bu yolu dene yola gelecek bence.

Bir şeyleri düzeltmeye çalışırken bile daha da batmak diyoruz buna!
Sizin eşiniz hiçbir zaman düzelmedi ama kalkıp çocuk için çalışmalara girdiniz. Hak eden insanların çocuğu olmalı, size hiçbir değer vermiyor, fikirlerinizi önemsemiyor. Böyle bir adam sihirli değnek değmeden düzelmez.
Kalkıp beraber kahvaltı yapmanız bile komik bana göre. Çünkü sizin ona hazırladığınızı biliyor.
2 gün sonra merak edeceğinizi, affedeceğinizi de biliyor. Bu yüzden değişmiyor, değişmeyecek de.
Kendi ailesinin lafını deli gibi dinliyor.
Ne diyeyim huzur benim için çok önemli.

Vallahi dogru dedin kardeş ama ben dengeyi kurmaya calisiyorum eger benim aileme terso yaparsa boşayacak olsa bile beni ben de onun ailesine gitmem huyumu ogrendiler herkese ederi kadar deger..

e siz haklı olduğunuz zaman alttan almışsınız, ezildiğiniz zaman susmuşsunuz, sizin deyiminizle sabretmişsiniz. Her türlü eziyeti görüp gıkını çıkarmamaya "sabretmek" dendiğini bi bu forumda gördüm ben. Neden? Kocanız hiç sabretti mi ezildi mi alttan aldı mı sizin için? Siz neden çile çekiyorsunuz? O kim köpek ki benim anamı babamı görmeme engel olacak boğarım lan o adamı. Çok tuhafsınız bu zamana kadar ses çıkarmadığınız için tepenize çıkmış. Hep derim bu hayatta ayakta kalabilmek için biraz yırtık olacaksın diye!

İş bu raddeye geldikten sonra asla geri Adım atma , ağır ol, annem gile gidiyorum de ve çık evden , tartışma çıkarırsa tek kelime dahi etmesine izin verme

eşin sizin karı-koca olarak ayrı bir aile olduğunuzu idrak edemiyor bir türlü.

ve senin onu terketmeyeceğinden emin olduğu için seni bir çırpıda kovabiliyor.

sen seviyorsun ancak eşin seviyor mu, meçhul. belki seviyordur ama kendi ailesini sevdiği kadar değil.
senden vazgeçebiliyor ama onlardan asla kopmuyor.

annene üzüldüm en çok. seninle beraber acı çekiyor kadıncağız.

Ben gelmiyorum dediğimde bana iyi bundan sonra geçen gün ki gibi git bakalim dönebilecekmisin bu eve bi daha dedi. Bende yalvariyorum dönmeye zaten dedim .
Az önce de aramış dolaptaki eksikleri söyle bana diyor . Napicam ben ne yapmaliyim? Beni sallamıyo mu anlamıyorum ki

Keske sakince guzel bi dille deseydin anlardi blki hani erkrkler oyle sever ya niye boyle yapiyosun benimkilerde anne baba tmm bn giderim annenlere buyuklerim onlar ama sende bnim annenlere gitmeme saygi duy bisey deme gibilerinden deseydin tabi bencee diyorum blki yumusar gonlunu alirdi yada sessiz kalip gitseydin utansaydi nebileyim Allah yardim etsin

aynen sallamıyor yani sana saygı duymuyor.
sence neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…