Huzursuz günler başladı

senin ailene gitmeni istemesin ama seni zorla ailesine götürmeye kalksın oldu paşam başka derdin var mı derler böyle adama

Hakliysan ki öyle görünüyorsun geri adim atma
Kendi ailesine karısını pas pas edip eşinin ailesine en ufak saygi duymayan erkekten nefret ediyorum

Tum konularini bildigim icin amacinin saygisizlik etmek olmadigini farkindayim.
Doldun, tastin.
Bahsi gecen engel koydugu kisiler arkadasin da degil, oz ve oz ailen. Annen,baban...
Hem buna ket vurup, hemde hadi annemlere gidiyoruzu devam ettirmesi, aile konusunda surekli kirici cikislarina istemsiz bir feryatti bu tavrin farkettim.
Ancak sen bunca zaman her seye cok normalmis gibi sustugun icin bu raddeye geldi olaylar. Hele bir de cocuk fikri dedin, daha artik bu adami mumkun degil dizginleyemezsin. Sen artik ya bitecek ya duzelecek dedigin zaman bir ihtimal ipe getirebilirsin bu adami, ama bunu yapacagina da pek ihtimal vermiyorum. Oyle olsaydi, bu zamana kadar her seyi yutmazdin zaar... Bir de cocuk. Aman Allah'im...

Inadindan vazgecme ya annenin aglamasina kiyamadim. Hic bir sey annenin gözyaslarindan degerli degil. Aile cok onemli. Esinin amaci ne anlanadim.

Bunun gibi düşünceli adam çok sana önerim kesinlikle tartismanizda kelimelirinle haksız duruma düşecek şeyler yapma dikkatli ve etkili konuş sadece kelimelerinle dokun ona.. ke di ailesinin senin ailenden DHA üstün olmadığını görsün kesinlikle sevgi varsa saygı da bitmesinki yoksa bu konuşmalar hep boş saygı bitmişse sevgi ile birlikte, o evlilik zor düzelir

Ailene gitme mevzusundan olay cikarip daha arayi duzeltmeden "kalk, aileMe gidiyoruz" demek?
Yüzsüzlük degil mi ? Ben buna cok maruz kaldim. Baslarda hep tamam dedim cunku tamam demezsem agliyor zirliyor , bagiriyor du. Huzurumu bozulmasin dedim ama olmadi. Yetmedi surekli daha fazlasi daha fazlasi... Bu modeller boyle canim.

Konu sahibi sonuna kadar haklisin sakin geri adim atip eziklenme birak inceldigi yerden bu sebeple kopacaksa kopsun. Rezil erkek musvetteleri.

Sakinligimle de dokunamadim. Çocuk mevzusunu ortadan kaldirdim . Düzelmisti yada ben öyle sanmışm bilmiyorum . Yanlış giden biseyler var . Almaz ya bi bardak bi yerden sonra ben bardagi doldurana kadar pisman olmamak adina beklerim . Taşmaya başladım inanin . Tavrim yanlış mıydı bilmiyorum fevri davranmis olabilirim .ama gunlerdir hic bişey söylemedim . Keske beni anlasaydi. Üzülüyorum durumumza

"Hakliysan korkma hak seni korur "
Aynen öyle canım.Sen sonuna kadar haklısın.Ailene göndermemek de ne demek.Onun ailesj aileyse sende ağaç kütüğünden çıkmadın.Onun kızı olsa eşi göndermek istemese üzülmezmi?Fevri olma hiç ama geri adım atma.Yoksa bu konuyu çözemezsin.

Yine iyi davranış cesaretin olmuş takılma sen elinden geldiğince bu saygısızlık senden çıkmamasıni sağla sırf Vicdanın ve yuvan için zaten biteceğini varsa biter..

bakın siz bu konuda haklısınız ..eminim içinizden onu benmi bu hale getirdim? acaba benmi çok üstüne gittim ...acaba böyle demeseydim kavga etmezmiydik ? lutfen bunlari düşünmeyin çunku siz haklısınız ...kocaniz rahat nasıl olsa gidemez benim dediğime gelecek diye bekliyor ...

Vallahi dogru dedin kardeş ama ben dengeyi kurmaya calisiyorum eger benim aileme terso yaparsa boşayacak olsa bile beni ben de onun ailesine gitmem huyumu ogrendiler herkese ederi kadar deger..
Halbuki iki taraf da aynı hürmeti gösterse aileler de haddini bilse bu sıkıntılar olmaz. Çok fedakarlık yaptım bu zamana kadar ama ailem benim dokunulmaz alanımdır. Ben ailecek çok kahırlarını çektim ama sıkıyosa aileme bi laf etsinler parçalarım onları. Eşim de bunu çok iyi bildiği için 7 yıllık evliliğimiz içinde aileme karşı dikkatli olmuştur.

Aile dediğin öyle olmali zaten . Benimki de benimki benimki de benimki . Dediğiniz gibi ben zaten seninkilerin kahrini öyle yada böyle çekiyorum en azindan kendi aileme rahatça gidip geliyim . Boşluğa düşmekten , daha kötü birine düşmekten Allaha sığınırım

Çok doğru diyosunuz. Bu aşamada insanın kendi ailesi çok önemli. Helal olsun her durumda evladının yanında olan ana babalara. Herkese nasip olmaz bu.. ailenizi çok takdir ettim Allah razı olsun onlardan.. öyle çok aile sırtını dönüyo ki kızlarına..

Kalan ömrünüz çok huzurlu ve mutlu geçsin inşallah..

Bana kalırsa daha fazla uzatmayın hatasını anlamış ama gururuna yedirip özür dilemek istemiyor. Oyüzden hiç bişey olmamış gibi hayatın normal akışına geri dönmüş. Birdaha size bisey dayattığında karşı koyacağınızı görmüş oldu bundan sonra da ona göre davranır.
Bence gerginliği daha fazla uzatmayıp siz de onun gibi yapın eğer birdaha aynı şeyi yaşarsanız busefer istediğiniz gibi davranırsınız.

Amiiinnnn... Allah herkesi hayırlı ve merhametlilerle karşılaştırsın. Koca ailelerine de akıl fikir vicdan merhamet versin ki gelini tapusuyla aldık zihniyetinden çıksınlar.. bende bi oğlan annesiyim. Eşim de bazen der ben ailemin yanından ayrılmadım sende bize yakın oturcaksın diye oğluma. Bende kızarım şimdiden çocuğun kafasına sokma şunları. Benim oğlum mutlu huzurlu olduğu yerde yaşıycak. Karı koca huzursuz olup yanımda oturacağına mesafeli olsun mutlu olsunlar diye.. oğlumuz da 5 yaşında daha eşim kadın olaymış sürahi hanım gibi kaynana olurmuş valla gerçi kendi anası sürahiden de beter :)))

Edit: arkadaşım sende hiçbi şey olmamış gibi davran asıl o senin onu umursamadığını günlük hayatına devam ettiğini görsün. Her şey bi yere kadar da..

Yahu seni doğuran büyüten bu yasa getiren anne babanı gormene o kim oluyor da karışıyor?
Bu kocan müslüman mi şimdi senin kesin çok dindar geçinen bi tiptir ama ana babaya verilen önemden haberi yok zavallının.
Valla sende de hata var host köpek derdim ben olsam yahu adam ana babanla gorusmene karışıyor sen kandilde gider elini öpersin.
Burda da fevri davranma bilmem ne filan yazmışlar şaka gibi .
Arkadaşlar konu anne baba hani öyle kıskançlık kv görümce mevzusu değil.

Geri adım atmaya başlamış belli etme ama sen de sakin ol.Sen davanda haklisin şimdi ailene gitme ilerde başka şeyler hic taviz verme.dolaptaki eksikleri söyle dediğine göre senin hakli oldugunu anladi ama gururundan diyemiyor normal hayatiniza devam etmek istiyor.Fazla büyütme sen de ama haklı oldugundan da emin ol sadece sakin davran bu senin lehine olacak..

Müslüman dediniz de bir de kaldı ki bir kadının kaynana ve kayınbabasına karşı hiçbir sorumluluğu yok. Sadece kendi anne babasına karşı var. Ama kendilerine göre müslüman oldukları için hiçbir şeyden de haberleri yok.
Bir kere müslüman zalim olmaz. Bu konudaki eş kişisi kesinlikle zalim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…