- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Evet izinsiz geldigi icin aman kimseye soyleme dedi.Esi de arkadasim aslinda ama cok huzursuz oldum yaeşinden mi izin alacakmış anlamadım
Izin alsam izin verirdi taniyor seni dedi.Ama su akiyor deyince hizlica cikmis aramamis esiniSöylemeyin nerden bilecek? tabi eşine söylese daha iyi olurdu ama olmuş la ölmüşe çare yok ayrica neden söylemedi ki madem karısı ile de tanışıyorsunuz?
Evli adam madem eşi de arkadaşınız şimdi böyle dert ediyorsan o zaman önce eşini arasaydın kadın zaten tmm derdi gönderirdi benceKizlar dün kaloriferim su akıttı , hep ev su icinde kaldi.Gece de saat 9 gibiydi .Dogu da yasiyorum kucukbir yerde .Usta bulmak felan sikinti.Arkadaslarimi aradim artik .Sagolsun biri geldi.Gelen arkadaş da erkek bir arkadas.Esi de arkadasim.Esi burada degilmis o gelemedi.O da apar topar geldim dedi su akiyor deyince arayip izin alamadim dedi ,söyleme yanlus anlar dedi.Soylemem kimseye dedim ama Cok huzursuz hissettim kendimi ,keske evi su bassaydi da izinsiz gelmeseydiniz dedim.Tesekkur ettim zaten hemen yapip gitti.Esi de arkadasim iyi anlayisli biri ama izin almadan gelmis ya aralari bozulur mu diye dün uyuyamadim bilebozulmaz dimi kizlar bilsem esinin baska yere gittigini hic cagirmazdim bile
Ya evi su basinca esi yaninda sandim erkek isi diye aradim o an dusunemedim kiEşini sen aramlıydın zaten, x evimi su bastı y anlarmı bu işlerden yardıma gelirmisiniz, rahatsız ediyorum ama diye. Bence bu şekilde hiç hoş değil.
Muhakkak telaştan öyle olmuştur ama bi yerde ağızdan kaçar bişe olur bence gizli kalmaz.Ya evi su basinca esi yaninda sandim erkek isi diye aradim o an dusunemedim ki
Ya valla oyle cok kafama taktim ki keske gic gelmeseydi.Ben gelince haber verdi diye dusundum.Kendimi cok kotu hissettim zatenŞimdi asıl izni lazım olan kadın buraya yazdı
Dediki
Eşim bana danışmadan bekar bir kadın arkadaşımıza yardıma gitmiş sözde
Ve ben evde değilim
Ne kadar sonra öğrendim
Yani eşimde sözde arkadaşımda bunu saklamış
Gelecek yorumlar
Bu iş siz yoken neden oluyor
Peki saflarsa neden saklama gereği duyuyorlar
Ben olsam eşine söylerdim
Ne var bunda
Söylenmemesi olaki sonradan öğrenmesi problem olabilir
Ya ben de soyler ya da soylemistir diye dusundum.O oyle deyince ben bi tuhaf oldum kendimi berbat hissettimMuhakkak telaştan öyle olmuştur ama bi yerde ağızdan kaçar bişe olur bence gizli kalmaz.
Doğrusu budur bence deEşini sen aramlıydın zaten, x evimi su bastı y anlarmı bu işlerden yardıma gelirmisiniz, rahatsız ediyorum ama diye. Bence bu şekilde hiç hoş değil.
Ya saklamasina hic gerek yok ki.Esi eminim izin veriri ama saklayinca daha dikkat cekmez mi ? Keske su bassaydi da gelmeseydi valla burnumdam geldi ya sinir oldumhiç aklıma gelmez erkeği aramak o anda evliyse
direk kadını arardım
neyse biran boşluğunuza gelmiş
söyleme diyorsa söylemeyin diyeceğim de
inşallah evreden bir tanıdık görmemiştir
o zaman işte sarpa sarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?