Huzursuz oldum

gurbaaprenses93

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
471
239
103
Kirikkale
Kizlar dün kaloriferim su akıttı , hep ev su icinde kaldi.Gece de saat 9 gibiydi .Dogu da yasiyorum kucukbir yerde .Usta bulmak felan sikinti.Arkadaslarimi aradim artik .Sagolsun biri geldi.Gelen arkadaş da erkek bir arkadas.Esi de arkadasim.Esi burada degilmis o gelemedi.O da apar topar geldim dedi su akiyor deyince arayip izin alamadim dedi ,söyleme yanlus anlar dedi.Soylemem kimseye dedim ama Cok huzursuz hissettim kendimi ,keske evi su bassaydi da izinsiz gelmeseydiniz dedim.Tesekkur ettim zaten hemen yapip gitti.Esi de arkadasim iyi anlayisli biri ama izin almadan gelmis ya aralari bozulur mu diye dün uyuyamadim bile bozulmaz dimi kizlar bilsem esinin baska yere gittigini hic cagirmazdim bile

Evli adam madem eşi de arkadaşınız şimdi böyle dert ediyorsan o zaman önce eşini arasaydın kadın zaten tmm derdi gönderirdi bence

Ya neden söylememiş ki eşine ondan sonra da sizi zor durumda bırakıyor. Sizde keşke konu komşuya söyleseydiniz bulurlardı belki hemen bir tanıdık falan.

Şimdi asıl izni lazım olan kadın buraya yazdı

Dediki
Eşim bana danışmadan bekar bir kadın arkadaşımıza yardıma gitmiş sözde
Ve ben evde değilim
Ne kadar sonra öğrendim
Yani eşimde sözde arkadaşımda bunu saklamış

Gelecek yorumlar
Bu iş siz yoken neden oluyor
Peki saflarsa neden saklama gereği duyuyorlar

Ben olsam eşine söylerdim
Ne var bunda
Söylenmemesi olaki sonradan öğrenmesi problem olabilir

Ya valla oyle cok kafama taktim ki keske gic gelmeseydi.Ben gelince haber verdi diye dusundum.Kendimi cok kotu hissettim zaten

Ya saklamasina hic gerek yok ki.Esi eminim izin veriri ama saklayinca daha dikkat cekmez mi ? Keske su bassaydi da gelmeseydi valla burnumdam geldi ya sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…