Huzursuz oldum

Eşinden izin almasına ne gerek var anlamadım,huzursuz olacak hiçbişey yok bence ,siz kendinizi bildikten sonra vijdanen de huzursuz olmanıza gerek yok

ne zaman bir sey saklayayim desem aciga cikiyor, cikmayacaksa da ben stresinden sacma sapan hatalar yapiyorum kendi kendimi ele veriyorum:)

o yuzden bu tarz durumlarda artik hic risk almiyorum,
banane kimin basi derde girecekse girsin, ben durust olayim kendime saygim olsun da gerisi umurumda degil.

Yerinizde olsam kadin arkadasima aynen boyle anlatirdim. Boyle senden gizli gibi benim icim rahat etmiyor, boyle boyle oldu diyerek.

Bu arada ben de olsam erkek arkadasimi arardim,sonucta onunla arkadasim, esi ile de sadece onun vasitasi ile tanisiyorum.

Siz yada arkadaşınız kadına şimdi söyleseniz sorun olmaz, ama sonradan duyarsa kesinlikle kadının aklına farklı şeyler gelir. Kaldı ki hiç bir şey gizli kalmaz , biri görmüştür falan sonradan duyulduğunda ortada sorun olmadığı halde sakladığınız için karısı şüphelenebilir.

Telaşla ilk arkadaşımı aradım demişsiniz ama ne olursa olsun akşam saatinde eşini tanıdığınız halde onu değil de adamı aramanızı biraz tuhaf buldum ( eşini tanıdığınız için diyorum bunu, tanımasanız tabiki arkadaşınızı aramanız normal). Aceleden düşünemedim demişsiniz ama sonuçta bu kadar rahat arayabiliyorsanız arkadaşınızla belli bir samimiyetiniz var demektir, eşine rahatça size yardıma geldiğini söyleyebilmesi lazımdı.

Benim anladığım eşiyle tanışıyor olsanız da arkadaşınızla eşi arasında sizin yüzünüzden ufak da olsa bir konuşma geçmiş ki adam eşinin size geldiğini duymamasını istiyor. Sizi suçlamak istemiyorum ancak biraz düşüncesizce davranmışsınız.

Adam size gizli kalsın bu durum dediği zaman yok benim içim rahat etmez, kötü bir şey mi yaptık ki saklayacağız söyleyelim demeliydiniz.

Mesafe koyar yada iletişimi keserseniz asıl dikkat çeker, bugun arkadaşınızla konuşup söylemeyi teklif edin. Geç söyledik diye karım kızar derse yeni olmuş gibi anlatalım o zaman dersiniz.

Ben hic saklayacagini dusunmedim.Saklanacak bir sey de yok cunku .5 dakika yapti gitti adam.Cok tuhaf oldum oyle deyince

Israrla bazı sorulara cevap vermiyorsunuz, neredeyse yanlış anlamayın ama arkadaşınızın saklamaya çalışmasından bilinçaltınızda mutlu olduğunuza inanacağım

Biri görüp eşinle beraber geçen gün şuradaymıdınız eşini oradan çıkarken gördüm dese ayıkla pirincin taşını. O saatten sonra ben olsam iyi niyete inanmam. Siz adamla daha önceden mi arkadaşsınız? Direk adamı aradığınız için sordum. Yani eşiyle evlilik vasıtası ile mi tanıştınız.

E peki yarın ortaya cıksa,kadın baskasından dıysa daha büyük rezillik değil mi?
Acıklamak daha zor
Söyleme demesini hos bulmadım adamın.
Sizde aramayacksanız esini arayın bundan sonra.
Adamı aramak hos olmamıs.
Gecmis olsun buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…