- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
size çok açık ve net bişey söyleyeyim mi o erkek arkadaşınız size karşı sadece arkadaşlık hissi beslemiyor.Ya saklamasina hic gerek yok ki.Esi eminim izin veriri ama saklayinca daha dikkat cekmez mi ? Keske su bassaydi da gelmeseydi valla burnumdam geldi ya sinir oldum
Ya cok haklisiniz.Kendi soyler diye dusundum saklanacak bir sey yok cunku sadece tamit etti 5 dakika gitti aslinda temizlige felan yardim ettirmedim zor durumda kaldim yaEşine söyleyin mutlaka ben hiç iyi hisler alamadım bu beyefendiden. O bende bu şekilde bilmenizi ve aranızda kalmasını istiyor durumun sonradan duyulur hem küçük yer diyorsunuz. Karısı yokken arkadaşının kocasını eve aldı oluverirsiniz. Bi de maalesef Türkiyede yaşadığımız için, erkek arkadaşlarınızla değil de eşiyle muhatap olun böyle mevzularda. Hanımların kocaları pek kıymetli malum çalıcaz zannediyorlar hepSonradan başınız ağrımasın.
Erkek olan benim okuldan arkadasim esi 2ay once geldi.2 aydir taniyorum. Ben de direk sormak icin telasla o an onu aradimBen de bu tip konularda iki kişi de arkadaşsa önce kadın arkadaşı aramayı doğru bulurum.
Ayrıca hadi oldu çağırdınız neden eşine haber vermeden gelme gereği duymuş anlamadım beyefendi, bana çok iyi niyetli gelmedi. Ne olursa olsun eşine bu tip bir konuda yalan söyleyen bir adama güvenmezdim bir daha.
Bosuna kendini kotu hissetme. Benim de aklima o an gelmez esini aramak. Sonucta asil erkek olanla arkadassiniz siz. Esini ise 2 aydir taniyosun. Aklina ilk onun gelmesi normal. Dedigin gibi erkek isi sonucta.Erkek olan benim okuldan arkadasim esi 2ay once geldi.2 aydir taniyorum. Ben de direk sormak icin telasla o an onu aradim
Keske ya ben arar diye dusundum.Oyle deyimce de ne dicemi sasirdim bi tuhaf oldumBosuna kendini kotu hissetme. Benim de aklima o an gelmez esini aramak. Sonucta asil erkek olanla arkadassiniz siz. Esini ise 2 aydir taniyosun. Aklina ilk onun gelmesi normal. Dedigin gibi erkek isi sonucta.
Gecen benim evi de ayni sekilde su basti. Esim anca ustesinden gelebildi. Usta bulamadik. O olmasaydi evde ben kadin halimle o petegi tamir edemezdim. Senin de aklina direkt bir erkek arkadasinin gelmesi cok normal.
Ama eve geldiginde keske o arasaydi esini. Gurbanin evini su basmis , acil ciktim diye haber verseymis. Kiz bunu sonradan ogrenirse yanlis anlayabilir.
rayip izin alamadim dedi ,söyleme yanlus anlar
Kadinin kiskandigini sanmiyorum ama adam iyi biri diye dusunuyordum valla huzursuz oldum.Arayip ya cok acil geldim felan diyebilirdi saklamasi huzursuz ettiNe saçmalık.
Demek ki kadın kocasını senden kıskanıyor. Yada adam tam bi densizmiş.
Kadinin kiskandigini sanmiyorum ama adam iyi biri diye dusunuyordum valla huzursuz oldum.Arayip ya cok acil geldim felan diyebilirdi saklamasi huzursuz etti
Evet dimi cok huzursuz oldum gece boyu uyuyamadim.O anlik telasla adami aradim ama 5 dakika gittim yaptim diyebilirdi ki oyle de olduAdam sonradan arayıp akşam bunlar bunlar oldu diye haber verebilirdi, söyleme aman demesi soru işareti...
Kizlar dün kaloriferim su akıttı , hep ev su icinde kaldi.Gece de saat 9 gibiydi .Dogu da yasiyorum kucukbir yerde .Usta bulmak felan sikinti.Arkadaslarimi aradim artik .Sagolsun biri geldi.Gelen arkadaş da erkek bir arkadas.Esi de arkadasim.Esi burada degilmis o gelemedi.O da apar topar geldim dedi su akiyor deyince arayip izin alamadim dedi ,söyleme yanlus anlar dedi.Soylemem kimseye dedim ama Cok huzursuz hissettim kendimi ,keske evi su bassaydi da izinsiz gelmeseydiniz dedim.Tesekkur ettim zaten hemen yapip gitti.Esi de arkadasim iyi anlayisli biri ama izin almadan gelmis ya aralari bozulur mu diye dün uyuyamadim bilebozulmaz dimi kizlar bilsem esinin baska yere gittigini hic cagirmazdim bile
Sizce artik hic gorusmeyeyim mi ? Yoksa ayni sekilde arkadasligima devam mi edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?