Huzursuz oldum

Eşine söyleyin mutlaka ben hiç iyi hisler alamadım bu beyefendiden. O bende bu şekilde bilmenizi ve aranızda kalmasını istiyor durumun sonradan duyulur hem küçük yer diyorsunuz. Karısı yokken arkadaşının kocasını eve aldı oluverirsiniz. Bi de maalesef Türkiyede yaşadığımız için, erkek arkadaşlarınızla değil de eşiyle muhatap olun böyle mevzularda. Hanımların kocaları pek kıymetli malum çalıcaz zannediyorlar hep Sonradan başınız ağrımasın.

Ben de bu tip konularda iki kişi de arkadaşsa önce kadın arkadaşı aramayı doğru bulurum.
Ayrıca hadi oldu çağırdınız neden eşine haber vermeden gelme gereği duymuş anlamadım beyefendi, bana çok iyi niyetli gelmedi. Ne olursa olsun eşine bu tip bir konuda yalan söyleyen bir adama güvenmezdim bir daha.

Ya cok haklisiniz.Kendi soyler diye dusundum saklanacak bir sey yok cunku sadece tamit etti 5 dakika gitti aslinda temizlige felan yardim ettirmedim zor durumda kaldim ya

Erkek olan benim okuldan arkadasim esi 2ay once geldi.2 aydir taniyorum. Ben de direk sormak icin telasla o an onu aradim

Huzursuz olmanız normal çünkü yaptığınız doğru değil eşini aramaniz gerekirdi. Ama artık olan olmuş sanırım ben bir şekilde söylerdim ilerde bir şekilde öğrenir felan tamamen yanlış dusunur sakladiginiz icin

Erkek olan benim okuldan arkadasim esi 2ay once geldi.2 aydir taniyorum. Ben de direk sormak icin telasla o an onu aradim
Bosuna kendini kotu hissetme. Benim de aklima o an gelmez esini aramak. Sonucta asil erkek olanla arkadassiniz siz. Esini ise 2 aydir taniyosun. Aklina ilk onun gelmesi normal. Dedigin gibi erkek isi sonucta.
Gecen benim evi de ayni sekilde su basti. Esim anca ustesinden gelebildi. Usta bulamadik. O olmasaydi evde ben kadin halimle o petegi tamir edemezdim. Senin de aklina direkt bir erkek arkadasinin gelmesi cok normal.
Ama eve geldiginde keske o arasaydi esini. Gurbanin evini su basmis , acil ciktim diye haber verseymis. Kiz bunu sonradan ogrenirse yanlis anlayabilir.

Keske ya ben arar diye dusundum.Oyle deyimce de ne dicemi sasirdim bi tuhaf oldum

Kadinin kiskandigini sanmiyorum ama adam iyi biri diye dusunuyordum valla huzursuz oldum.Arayip ya cok acil geldim felan diyebilirdi saklamasi huzursuz etti

Aynen saklaması ve bunu sana da söylemesi garip. Beni de huzursuz ederdi.

Birden görüşmeyi kesme araya mesafe koyman da fayda var. En azından adamla kesinlikle mesafeni iyi koru.

eşim başta arayıp durumu anlatsa sorun yapmazdım . ama ben bunu kendim öğrenseydim konuyu büyütürdüm . saklayacağın birşeyin yoksa neden söylemedin diye. sizlik birşey yok fakat adamın saklamaya çalışması tuhaf

Yerinizde olsam kadına söylerim, sonradan duyarsa daha kötü olur çünkü
Ama size tavsiyem bu tip insanlarla yakın arkadaş olmayın
Kocasını sizden kıskanabilecek yapıda kişiler size her zaman huzursuzluk verecektir, adamın paniğinden gayet belli bu durum

Sizce artik hic gorusmeyeyim mi ? Yoksa ayni sekilde arkadasligima devam mi edeyim

Bir anda arkadaşlığınız kesebileceğiniz kadar mesafeli bir arkadaşlığınız varsa nasıl oluyor da akşam saati bu adamı eve çağırabiliyorsunuz? Yok eğer samimi iseniz o zaman nasıl olur da eşinden saklama ihtiyacı duyuluyor ya da siz neden eşini aramadınız? Çok çelişkilisiniz cevaplarınızda.

Mesela arkadaşlığınızı kesmek isteseniz eşi ya da o bir şey sorarsa ne diyeceksiniz?

Ya da arkadaşlığınızı kesecek kadar onun eşini umursamıyor musunuz? Eşinin arkadaşlığını aramayacak mısınız mesela?

Yani ne var gidip esim o an bana sormadan evine yardima gtmis bunda birsey yok cunku boyle yerlerde insanlar birnirine destek oluyor .

Sorun siz esini aramissinz arkadasiniz yerine o da arkadasinizmis ama
Benim esim bunu benden saklama geregi duymazdi mesela bu da bir bit yenigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…