Huzursuz oldum!

Tarcinlisutlac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
71
62
3
37
Merhaba herkese
Bugün olan bir olayı anlatmak istiyorum olay mı onu da bilmiyorum
7 yıllık evliyim çocuk yok, doktra yapıyorum eşimde bende ünide öğrt görevlsiyiz
Eşim genelde telefonunu pek bir yerde unutmaz yada bırakmaz hep elindedir ama benden de saklamaz. Konuyla alakalı olduğu için bilgi vermek istedim.
Öğlen kahvaltıdan sonra ben okula çalışmaya gidiyorum dedi. Ben biraz itiraz ettim ama bugün pazar diye. Bitirmem gereken işler var dedi ve gitti.
Gideli 2 saat oldu. Akşam bir yere gidecektik ben mesaj attım 5 gibi ben müsait olurum diye.
Cevap gelmedi, aradım cevap gelmedi.
İş yeri odasını aradım yok.
1 saat ulaşamadım.
Az önce aradı beni çalışmaktan vazgeçtim arabanın bi sorunu vardı sansyiye gittim teli arabada bırakmıştım ustayla lafa daldım kusura bakma dedi.
Bende dedim ki sen telini bırakmazsın ki arabada. Bir saat oldu ya dedim.( sanki bi yerde koşturmuş yorulmuş gibiydi sesi )
Bırakmış bulundum fln dedi.
Yani ne diyeceğimi de şaşırdım, çünkü hiç böyle ulaşamadığım olmamıştı en fazla 10 dk fln oda bi işi olur mesaj atardı yani.
E bi falsosunu da görmedim ama nedense acayip huzursuz oldum bende kendime anlam veremedim.
Paylaşmak istedim.

Benim eşimde telefonu elinden, yanından pek ayırmaz, dediğiniz gibi benden de saklamaz.
Aynı şekilde bende ama bazen arabada unuttuğu olur çok çok nadir de olsa. Yada bende bazen evde unuturum çok nadirdir ama 11 yıldı 3,4 kez en fazla.

Ama Çalışmaya gidiyorum diyip sonradan ulaşınca vazgeçtim şurdayım vs demek bilemedim.

Sanayi kapalı ankarada

Hangi ustaymis bu pazar günü açık

Bide arabayı baktırmak için telefonu araba da unutmak değişik geldi. Ben hiç araba yaptırmaya saniyeye gitmedim belki de o yüzden bilmiyorum nasıl oluyor.

Huzursuz olduğunuzu belli etmeden takipte kalın.

Yok bunda sıkıntı yok

Sanayide araba kilitlenmez mesela ustaya çalışanlara ayıp olurmuş ahaja:)

Pazar bugun sanayi açık değilki.
Ayrıca arabaya baktırmak için teli neden arabada unutsun, saçma. Öte yandan insanlık hali de diyebiliriz.
Ama siz durduk yere böyle huzursuz olduysanız altından bişey çıkabilir. İlle çok kötü senaryo yazmayın da, bir gözlemleyin bakalım.

Bu devirde hepimiz telefona yapisigiz.Bir saat telefon unutulmaz arabada.On dskika olur anlarim ama zannetmemkm ki 1 saat telefona bakmadan durabilsin..Hangi ustaya kacta gitmis tek tek sorun.Ustanin cebini bulun hatta servisin numarasını. Ona baska bisey sormus gibi yapin esinizin kacta geldigini ogrenin,agzini arayin yani..

Pazar günü sanayi açık mı dediğim için kızdı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…