Huzursuz oldum!

Şüphe insanın içini kavurur takip edin derim

Bende şaşırdım yani ne düşüneceğimi bir ysndan da niye huzursuz oldum diye kendimi suçlu hissediyorum diğer yandan yalan söyledi gibi geliyor

yemedim bunu diyin, bakalim esinjz ne diyecek..sonra bir sure zaman gecince olayi unutmus gibi yapip, tekrar ayni soruyu sorun cvplar ayniysa sikinti yok ama cvpda celiskiler varsa iste ozaman sorgulamaya baslayin.
yinede heran tetikde olun kadinlar cogunlukla hisseder canimm varsa ortada bir yalnis..

Valla ben nasıl takip edicem bilmiyorum ki daha önce ne takip ettim ne gerek duydum ama şu an çok kızgınım bide bana kızıyo sanli o bana ulaşamamış bilmiyorum başıma ağrı girdi

Valla ben nasıl takip edicem bilmiyorum ki daha önce ne takip ettim ne gerek duydum ama şu an çok kızgınım bide bana kızıyo sanli o bana ulaşamamış bilmiyorum başıma ağrı girdi
Bence telefonuna bakın. İllaki nerede olduğunu kanıtlayan bir şey olmalı. Arama kaydı olur, harcama yaptıysa bankadan gelen sms olur. Neyse çıkar ortaya.

Bakin şimdi eşinizin karakterin bilirsiniz benim eşime ulaşamasam derim komiser vardır felan ya namazda ya yemektedir vs.

Dün teli dairede unutmus amiri götürmüş gelmis hiç aklıma bisi gelmedi eşimi tanırım hani bsii yapmaz demeyeceksinde ne bilim çok şeffaftır.

Bence eşinizi tanıyorsunuz ona göre iyi dusunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…