Huzursuz oldum!

Benimde aklıma bişey gelmezdi şimdide gelmedi ama bi huzursuz oldum yalan mı söyledi diye söylediyse neden söyledi diye kafam karıştı açıkcası

nıye calısmaya okula gıtsın kı??şu pandemı donemı herkes evden calısırken üstelıkbide vazgecıp neden sanayıye arabaya baktırmıspazar günü hangi sanayı acık olur kı??arabanın yürüyen aksanında hemen arıza cıkmadıysa tanıdık usta yoksa pazar günü açtıramazsınız normal muayene ıcınse pazar günü de götüremezsiniz yemezler..bıde nefes nefese ne haltlar karıştırdı acababence sessiz takipte kalın ensesinde..varsa birşeyii yakalarsınız

Yok bazen hafta sonları çalışır hatta bende giderim çalışırım ama bugün gitmedi. Bilmiyorum ne yapacağım

Ben ona suçlu gibi davranmışım başka nerde olabilirmiş vs bugün için geç kalmışız yarın gidermişiz
Bende gitmeyelim biryere dedim tartıştık biraz
Suçlu gibi davranmamışsınız nerede olduğunu merak etmişsiniz sadece bu da normal bir durum , asıl kendisinin buradayım geç kalacağım bugün gidemeyeceğiz diye haber vermesi gerekirdi .

Suçlu gibi davranmamışsınız nerede olduğunu merak etmişsiniz sadece bu da normal bir durum , asıl kendisinin buradayım geç kalacağım bugün gidemeyeceğiz diye haber vermesi gerekirdi .
Evet ama birde şöyle bişey var. Dsha zaman vardı gidebilirdik ben öyle davranmışım diye gitmek istememiş güya. Bende dedim ki benim verdiğim tepki gayet normal merak ettim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…