- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.479
- 1.123
- Konu Sahibi Tarcinlisutlac
-
Hayır yok ki zaten böyle şeyler yapmazBelki size hediye falan almıştır. Doğumgünü, evlilik yıldönümü var mı yakında
Bakin şimdi eşinizin karakterin bilirsiniz benim eşime ulaşamasam derim komiser vardır felan ya namazda ya yemektedir vs.
Dün teli dairede unutmus amiri götürmüş gelmis hiç aklıma bisi gelmedi eşimi tanırım hani bsii yapmaz demeyeceksinde ne bilim çok şeffaftır.
Bence eşinizi tanıyorsunuz ona göre iyi dusunun
Yok bazen hafta sonları çalışır hatta bende giderim çalışırım ama bugün gitmedi. Bilmiyorum ne yapacağımnıye calısmaya okula gıtsın kı??şu pandemı donemı herkes evden calısırken üstelıkbide vazgecıp neden sanayıye arabaya baktırmıs pazar günü hangi sanayı acık olur kı??arabanın yürüyen aksanında hemen arıza cıkmadıysa tanıdık usta yoksa pazar günü açtıramazsınız normal muayene ıcınse pazar günü de götüremezsiniz yemezler..bıde nefes nefese ne haltlar karıştırdı acaba bence sessiz takipte kalın ensesinde..varsa birşeyii yakalarsınız
Yok bazen hafta sonları çalışır hatta bende giderim çalışırım ama bugün gitmedi. Bilmiyorum ne yapacağım
sanayi kapalıdır evet ama bazı dükkanlar açık olur, ben de bi kere pazar günü egzoz borumu yaptırmıştım ordan biliyorumSanayi kapalı ankarada
Hangi ustaymis bu pazar günü açık
Geldi şu an ama çok soğuğuz hem suçlu hem güçlü yaniHâlâ donmedi mi eve?
Aramın kötü olduğu bir akraba yok yani akraba değil de yabancı birileri olabilir işin içindebence aldatma gibi bir durum yok ama baska bir bityenigi var. Misal sevmediginiz bir akraba (gorumce, kv, elti) veya arkadasa yardim ediyordur. Nedense icime boyle bir sey dogdu.
Arabanın neyini yaptırmış. Ne kadar ödemiş.Geldi şu an ama çok soğuğuz hem suçlu hem güçlü yani
Direksiyonu sağa sola çevirince ses geliyomuş tık tık diye ne kadar ödemiş bilmiyorum konuşmuyoruz şu anArabanın neyini yaptırmış. Ne kadar ödemiş.
Ben ona suçlu gibi davranmışım başka nerde olabilirmiş vs bugün için geç kalmışız yarın gidermişizBana da inandırıcı gelmedi, konuştunuz mu bugün ki planiniz halkında neden gelmedin diye sorsanız
Suçlu gibi davranmamışsınız nerede olduğunu merak etmişsiniz sadece bu da normal bir durum , asıl kendisinin buradayım geç kalacağım bugün gidemeyeceğiz diye haber vermesi gerekirdi .Ben ona suçlu gibi davranmışım başka nerde olabilirmiş vs bugün için geç kalmışız yarın gidermişiz
Bende gitmeyelim biryere dedim tartıştık biraz
Ben konunuzdan kotu bir sey hissetmemistim ama buna kizmasi garip geldi. Sucluluk psikolojisi mi diye dusunmedim degil ama bundan bir sey cikmazSanayi kapalı değil mi dedim başka nerede olucam diye kızdı
Evet ama birde şöyle bişey var. Dsha zaman vardı gidebilirdik ben öyle davranmışım diye gitmek istememiş güya. Bende dedim ki benim verdiğim tepki gayet normal merak ettim çünküSuçlu gibi davranmamışsınız nerede olduğunu merak etmişsiniz sadece bu da normal bir durum , asıl kendisinin buradayım geç kalacağım bugün gidemeyeceğiz diye haber vermesi gerekirdi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?