Huzursuz sevgili sendromu :(

Siz birşey demeyin doğruyu söyleyin inanıp inanmamak ona kalmış.İnanmayan birinin de yanında olmayın kendinize zarar vermiş olursunuz.

adam kendi gördüğü rüyayla seni suçluyorsa bunun sonu yok bence.böyle bir olay duymuştum.adam karısını rüyasında aldatırken görüyor ve kadını öldürüyor.erkek arkadaşın saplantılı biri.sonunuz ne olur bilemiyorum

Siz birşey demeyin doğruyu söyleyin inanıp inanmamak ona kalmış.İnanmayan birinin de yanında olmayın kendinize zarar vermiş olursunuz.

Ben elimden geldiğince inandırmak için nazik bi şekilde dil döktüm artık dediğiniz gibi ben diyceğimi dedim inanıp inanmamak ona kalmış ama yine de başka bişe yapabilirmiyim diye düşünmeden edemiyorum..

Birde biz kadınlara huysuz ve dırdırcı derler.Keyfi bilir canım.Bu kadar takıntılı biriyle uğraşmak zor.

Takıntılı kesinlikle, ama onun takıntısız davrandığı zamanların hatrına ben ilişkimden vazgeçmiyorum..

Ah deme öyle sevgilim polis bide bi sabah beni öldürme ihtimali yüksek bu durumda
ama yok okadar da değil yani inşallah
Bende onu rüyamda kötü görüyodum ama ona hiç böyle yapmadım

Son düzenleme:
Erkek arkadaşın her şeyden nem kapıyor.Ciddi düşünücelek biri değil anlattığın kadarıyla...

Bence çok iyi düşünmelisin onunla olan ilişkinin ne olacağı hakkında...

Gördüğü rüyanın hesabını bile sizden soracak kadar dengeli(!) bir insanmış sevgiliniz. Yok artık! İnsanın arkadaşlarının olması, onlarla samimi olması gayet doğal. Oysa sevgiliniz size baskıyla, bunların bir kızın yapmaması gereken şeyler olduğunu kabul ettirmiş bile. Şimdi düşünün; hayatınızı her zaman o mu şekillendirecek, sürekli onun kararlarına göre mi yaşayacaksınız? Buna esaret denir. Baskıcı olmayı geçmiş, sevgiliniz bir de paranoyalarının acısını sizden çıkarıyor.

Kıyafetlerinize karışmasına nasıl izin verirsiniz? Büyük hata. Çok gençsiniz, hata yapmanız doğal ama bu hataların hayatınızı etkileyecek kadar büyük olmamasını dilerim. Sizi olduğunuz gibi kabullenmeyi, isteklerinize saygı duymayı öğrenmeli. Emin olun siz taviz verdikçe, durum daha kötü olacak. Acı ama gerçek bu.

Benim hayatta öğrendiğim bir şey varsa o da insanların değişmeyeceğidir. Sakın ola değişir diye ümit edip, onunla bir gelecek hayalleri kurmayın. Zaten bu forumdaki benzer başlıkları takip ettiyseniz, flört döneminde karşılaşılan kıskançlık, paranoya, baskıcılık gibi huyların, evlilikten sonra azalmak yerine arttığını görmüşsünüzdür.

Ben nasıl davranmalıyım diyorsunuz ya sizin bu insanı değiştirmek için yapabileceğiniz hiçbir şey yok. O farkında mı sorunlu olduğunun? Farkındaysa, tedavi olmak isterse sorun çözülebilir elbette ama aksi halde yapabileceğiniz tek şey, ondan kurtulup, karşınıza dengeli, aklı başında birinin çıkmasını beklemek.

saplantılı olan siz değilsiniz ki erkek arkadaşınız.gördüğü rüya için sizi suçlayan da erkek arkadaşınız

Görüdüğü rüyayı bu kadar ciddiye almasının sebebi hislerine güvenmesiymiş bişeyi durup dururken 2 kere görmesinde bişey varmış öyle diyor yani, bu kadar ayrıntılı ince düşünmesinin sebebini oda biliyo kabulleniyo, polis olduğu için okadar çok kötü olay görüyoki, herşeyi düşünmeye başlamış bunun farkındayım diyo bana da bende onu anladığımı söylüyorum ama bu haraketlerine nasıl tavır göstereceğimi şaşırdım, acaba kızıp karşısında durup "sen ne kadar takıntılısın bana güvenmiyosan yapamam diyosan benim elimden gelen bişey yok diyip" kestrip atmalımıyım?
yoksa sakinleşip durumu anlamasını bekleyip ondan sonra bunları sakin bi şekilde söylemelimiyim..

böyle insanlarla uğraşmak çok zor.. şimdi sevdiğin için katlanabiliyosun belki ,bir süre sonra yaşananlardan sevgide azalıyo saygıda.. yarın öbür gün ne gibi takınılarla karşına çıkar belli olmaz.. 2 sene olmuş , hiçmi tanıyamamış seni.. neyi yapıp neyi yapmayacağını bilmiyomu..? sonuçta senden böyle şeyler bekliyosa , güvenmiyosa neden seninle beraber.. çook çok iyi düşün derim ben benzer şeyleri yaşamış biri olarak :96:

haklısın, açık açık konuşmalıyım onunla benden böyle bişey bekliyosan benimle olma ben nasıl sana güvenmeyi seçiyosam sende öyle yap, yada yapma diye..
bi uyansın bincem tepesine

haklısın, açık açık konuşmalıyım onunla benden böyle bişey bekliyosan benimle olma ben nasıl sana güvenmeyi seçiyosam sende öyle yap, yada yapma diye..
bi uyansın bincem tepesine

fazlada yüklenme diycem ama... ben çok çeşitli yöntemler denedim bu güvensizlik konusunda... umursamadım , yaptıklarının aynısını yaptım , güvenmesi için açıklama yaptım , başka ilişkilerden örnekler verdim , kendimi tamamen dış dünyaya kapattım , yeri geldi ne yapmamı istiyosa yaptım, bana güvenmemesi için bi sebep varmı diye ona , kendime , çevremdekilere sordum... ve anladım ki sorun bende değil.. elimden geleni yaptım açıkçası.. sonra bi baktım onu değiştirmeye bişeyleri açıklamaya çalıştıkça ben ben olmaktan çıkmışım... sonunda öldürdü içimdeki tüm sevgiyi sabrı.. 4 senenin sonunda söz attık... ondan sonra kimse olamaz diye düşünüyodum.. şimdi mükemmel bi sevdiceğim var.. beni anlayan , düşünen sevgimi hakeden ve beni her koşulda koşulsuz seven... acı çekmek için değil mutlu olmak için yaşanıyomuş hayat bunu anladım... seviyorummm... inşallah sende kiminle olursa olsun yakalarsın mutluluğu cnm...

O zaman küçüktüm diyorsun da şimdi de pek büyüdüğün söylenemez.Rüyasında görmüş ,bir de sen alttan alıyorsun ya,şaştım kaldım.

kendi karmakarışık düşünceleri beynini o kadar bulandırıyor ki ; kendi rüyasının hesabını bile sana soruyor,şaşırtıcı:44:
mutluyken çok mutluyuz demişsin , ama mutsuz olduğun zamanda neden mutsuz olduğuna baksana..
daha önünde yaşayacağın çok uzun günlerdir vardır cnm, ama takıntısı olan biriyle ömür geçermi, doğru bir karar vermelisin

O dediklerinin hepsini bende yaptım inan hemde defalarca, ben elimden geleni yapıyorum, sakinliğimide koruyorum hayırlısı bakalım.
ayrıl ozaman diyorum bitirelim diyorum onuda istemiyo yapamam sensiz diyo
anlamadım bende, görcez bakalım bu akşam nolucağını :82:

O zaman küçüktüm diyorsun da şimdi de pek büyüdüğün söylenemez.Rüyasında görmüş ,bir de sen alttan alıyorsun ya,şaştım kaldım.

Alttan alıp sakinliğimi korumam küçüklük sayılıyorsa size göre, eyvallah küçüğüm

bahane bunlarin hepsi
emin degil seninle birlikte olup olmak istediginden
sana güvenmiyor
sana güvenmeyen bir insanla yasamak sürekli biseyleri
ispatlamaya calismak demek
cok zor insanin piskolojisini bozar
kendimi ispatliyim derken iyice bocalarsin
baksana gördügü rüyayi bile nelere yoruyor
iyi düsün güzelim üzgünüm ama bu isin sonu ayrilik gibi gözüküyor

canım bu çocuun burcu ne akrep mi :) böyle takıntılı adamlardan uzak dur canım sonu gelmez senide bitirir ne sevgi kalır ne saygı..

Bence sevgilin sana değil kendine güvenmiyor,seni kontrol altında tutmak istiyor başkalarından sakınmak için ne yapacağını şaşırmış anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…