Siz birşey demeyin doğruyu söyleyin inanıp inanmamak ona kalmış.İnanmayan birinin de yanında olmayın kendinize zarar vermiş olursunuz.
Birde biz kadınlara huysuz ve dırdırcı derler.Keyfi bilir canım.Bu kadar takıntılı biriyle uğraşmak zor.
adam kendi gördüğü rüyayla seni suçluyorsa bunun sonu yok bence.böyle bir olay duymuştum.adam karısını rüyasında aldatırken görüyor ve kadını öldürüyor.erkek arkadaşın saplantılı biri.sonunuz ne olur bilemiyorum
Ben elimden geldiğince inandırmak için nazik bi şekilde dil döktüm artık dediğiniz gibi ben diyceğimi dedim inanıp inanmamak ona kalmış ama yine de başka bişe yapabilirmiyim diye düşünmeden edemiyorum..
Takıntılı kesinlikle, ama onun takıntısız davrandığı zamanların hatrına ben ilişkimden vazgeçmiyorum..
Ah deme öyle sevgilim polis bide bi sabah beni öldürme ihtimali yüksek bu durumda
ama yok okadar da değil yani inşallah
Bende onu rüyamda kötü görüyodum ama ona hiç böyle yapmadım
böyle insanlarla uğraşmak çok zor.. şimdi sevdiğin için katlanabiliyosun belki ,bir süre sonra yaşananlardan sevgide azalıyo saygıda.. yarın öbür gün ne gibi takınılarla karşına çıkar belli olmaz.. 2 sene olmuş , hiçmi tanıyamamış seni.. neyi yapıp neyi yapmayacağını bilmiyomu..? sonuçta senden böyle şeyler bekliyosa , güvenmiyosa neden seninle beraber.. çook çok iyi düşün derim ben benzer şeyleri yaşamış biri olarak :96:
böyle insanlarla uğraşmak çok zor.. şimdi sevdiğin için katlanabiliyosun belki ,bir süre sonra yaşananlardan sevgide azalıyo saygıda.. yarın öbür gün ne gibi takınılarla karşına çıkar belli olmaz.. 2 sene olmuş , hiçmi tanıyamamış seni.. neyi yapıp neyi yapmayacağını bilmiyomu..? sonuçta senden böyle şeyler bekliyosa , güvenmiyosa neden seninle beraber.. çook çok iyi düşün derim ben benzer şeyleri yaşamış biri olarak :96:
haklısın, açık açık konuşmalıyım onunla benden böyle bişey bekliyosan benimle olma ben nasıl sana güvenmeyi seçiyosam sende öyle yap, yada yapma diye..
bi uyansın bincem tepesine
fazlada yüklenme diycem ama... ben çok çeşitli yöntemler denedim bu güvensizlik konusunda... umursamadım , yaptıklarının aynısını yaptım , güvenmesi için açıklama yaptım , başka ilişkilerden örnekler verdim , kendimi tamamen dış dünyaya kapattım , yeri geldi ne yapmamı istiyosa yaptım, bana güvenmemesi için bi sebep varmı diye ona , kendime , çevremdekilere sordum... ve anladım ki sorun bende değil.. elimden geleni yaptım açıkçası.. sonra bi baktım onu değiştirmeye bişeyleri açıklamaya çalıştıkça ben ben olmaktan çıkmışım... sonunda öldürdü içimdeki tüm sevgiyi sabrı.. 4 senenin sonunda söz attık... ondan sonra kimse olamaz diye düşünüyodum.. şimdi mükemmel bi sevdiceğim var.. beni anlayan , düşünen sevgimi hakeden ve beni her koşulda koşulsuz seven... acı çekmek için değil mutlu olmak için yaşanıyomuş hayat bunu anladım... seviyorummm...inşallah sende kiminle olursa olsun yakalarsın mutluluğu cnm...
O zaman küçüktüm diyorsun da şimdi de pek büyüdüğün söylenemez.Rüyasında görmüş ,bir de sen alttan alıyorsun ya,şaştım kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?