kendi karmakarışık düşünceleri beynini o kadar bulandırıyor ki ; kendi rüyasının hesabını bile sana soruyor,şaşırtıcı:44:
mutluyken çok mutluyuz demişsin , ama mutsuz olduğun zamanda neden mutsuz olduğuna baksana..
daha önünde yaşayacağın çok uzun günlerdir vardır cnm, ama takıntısı olan biriyle ömür geçermi, doğru bir karar vermelisin
bahane bunlarin hepsi
emin degil seninle birlikte olup olmak istediginden
sana güvenmiyor
sana güvenmeyen bir insanla yasamak sürekli biseyleri
ispatlamaya calismak demek
cok zor insanin piskolojisini bozar
kendimi ispatliyim derken iyice bocalarsin
baksana gördügü rüyayi bile nelere yoruyor
iyi düsün güzelim üzgünüm ama bu isin sonu ayrilik gibi gözüküyor
canım bu çocuun burcu ne akrep mi :) böyle takıntılı adamlardan uzak dur canım sonu gelmez senide bitirir ne sevgi kalır ne saygı..
Bence sevgilin sana değil kendine güvenmiyor,seni kontrol altında tutmak istiyor başkalarından sakınmak için ne yapacağını şaşırmış anlaşılan
ablacım henüz 20 yaşındasın yaaa. olaya senin tarafından bakınca arada aşk var kadınlar duygusal, ayrılık bile olsa bubun yükü altında ezilmek istemezsin ama; sence rüyasında gördükleriyle seni sorgulayan biriyle kaç yıl daha sürdürebilirsin ilişkini. Seni telefonda azarlayan bir eş istermisin ? Sevgi de aşk da bir yere kadar. Hiç kimse vazgeçilmez değildir bunu unutma.
hiçkimse rüyasında gördüğü şeyi niye ben bu rüyayı gördüm diye birini suçlayamaz ki şaşırdım doğrusu onun seninle bir sıkıntısı yok sadece kendiyle ilgili problemleri takıntıları var ne yapsan düzeltemezsin seninle ilgili bir durum değil bu yazdıklarından bunu anlıyorum ben insanlara güvenmesini daha öğrenememiş yol yakınken dön bence yaşın daha çok genç.
Şunu iyice anlayalım kızlar "SENSİZ YAPAMAM " diye birşey yok bu hayatta... İnsan herkesin yokluğuna alışıyo... Böyle büyük laflara gerek yok.. Ne sen Leylasın , ne o Mecnun... O kadar büyük bi sevgisi , aşkı varsa bumudur gösterme şekli
Evet çok doğru bi tespit şayet kendide diyor ben kimseye yüzde yüz güvenmem, hep bi ihtimal vardır o ihtimali bilmek oluşabilecek hayal kırıklıklarını önler diye
Hiç teslimiyetçi biri değil körü körüne güveniyorum demez yani..
böyle konuşunca aç bi telefon bitir diyo şeytan ama acele karar vermekte anlamsız, bekliyim biraz akşam uyansın nabzına göre şerbet veririm, hala diretiyosa bende sert çıkarım yok anlayışlı olmaya karar werip büyüttüğünü farkederse bnde ılımlı olurum..
tabiki karar senin ne yaşadığını en gerçek haliyle sen bilirsin ama şunu söylemeden edemeyeceğim bugün düzelttin yarında düzelteceksin ya öbürdün aha sonrası iştebu sıkıntılara düşmemen için iyi düşün cnm hayat tek bir kişinin etrafında dönmüyor aklı başında insanlarla ilişkini yaşa bence
Bunu ben ona bi söyliyim bakalım ne diycek
şimdi biz sana ne desek saçma geliyor.hatta seni kıskanması sıkması hoşuna gidiyor.zamanla sende bizim gibi düşüneceksin ama iş işten geçmiş olacak.aklını başına topla
ben söyliyim vereceği cevabı : "nesi var sevgimi gösterme şeklimin..? ben seni sevmekten başka ne yaptım..? seven adam kıskanır.. ben sana güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum (ki en nefret ettiğim lafların başında gelir)"... blaaa blaaa... hatta "başka birimi var" gibi sorularlada karşılaşabilirsin hazırlıklı ol... sonrada yine kendini ifade etme çabaların , sonundada hay lanet olsun nerden açtım bu konuyu , tamam hayatım bende sensiz yapamam diye gider muhabbet... sonuç olarak ya bu deveyi güdecek, ya bu diyardan gideceksin canım.. bu arada şunuda hatırlatıyım yan yanayken herkes canım cicim oluyo :100:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?