Huzursuz sevgili sendromu :(

ablacım henüz 20 yaşındasın yaaa. olaya senin tarafından bakınca arada aşk var kadınlar duygusal, ayrılık bile olsa bubun yükü altında ezilmek istemezsin ama; sence rüyasında gördükleriyle seni sorgulayan biriyle kaç yıl daha sürdürebilirsin ilişkini. Seni telefonda azarlayan bir eş istermisin ? Sevgi de aşk da bir yere kadar. Hiç kimse vazgeçilmez değildir bunu unutma.

Bu durum benimde çok canımı sıkıyo, ama ilişkimize de çok değer veriyorum dedim ya böyle takıntıları olmasa harika vakit geçiriyoruz mutlu oluyoruz ve bi okadar da iyi biri ne kadar kızgın olursa olsun bişeye ihtiyacım varsa onunla ilgili yapar.. ama bu yaptıklarının günah çıkarması olamaz elbette.

Benimle birlikte olmak istediğine ben inanıyorum, sadece kendi problemlerini yenmesi lazım bazı konularda bi insan 2 sene boyunca emin olmadığı biriyle olmaz dimii..
iyi düşünmeye çalışıp sinirliyken karar vermemek için biraz vakite ihtiyacım var sanırım :44:

canım bu çocuun burcu ne akrep mi :) böyle takıntılı adamlardan uzak dur canım sonu gelmez senide bitirir ne sevgi kalır ne saygı..

yok terazi uzak dur demeyle olmuyor işte bu gönül meseleleri

Bence sevgilin sana değil kendine güvenmiyor,seni kontrol altında tutmak istiyor başkalarından sakınmak için ne yapacağını şaşırmış anlaşılan

Belkide öyledir, ne yapacağını şaşırdığı kesinde ötekini bilemem

Şunu iyice anlayalım kızlar "SENSİZ YAPAMAM " diye birşey yok bu hayatta... İnsan herkesin yokluğuna alışıyo... Böyle büyük laflara gerek yok.. Ne sen Leylasın , ne o Mecnun... O kadar büyük bi sevgisi , aşkı varsa bumudur gösterme şekli

Son düzenleme:

Hani ondan soğumama sebep olacak üst üste olaylar yaşasam, evet bende bakmam ardıma ayrılırım ama öyle bişeyde yok..
adam bana takık tek kusuru o bakalım çözemezsem bi düğümde ben atar bırakırım artık :44:

hiçkimse rüyasında gördüğü şeyi niye ben bu rüyayı gördüm diye birini suçlayamaz ki şaşırdım doğrusu onun seninle bir sıkıntısı yok sadece kendiyle ilgili problemleri takıntıları var ne yapsan düzeltemezsin seninle ilgili bir durum değil bu yazdıklarından bunu anlıyorum ben insanlara güvenmesini daha öğrenememiş yol yakınken dön bence yaşın daha çok genç.

Evet çok doğru bi tespit şayet kendide diyor ben kimseye yüzde yüz güvenmem, hep bi ihtimal vardır o ihtimali bilmek oluşabilecek hayal kırıklıklarını önler diye
Hiç teslimiyetçi biri değil körü körüne güveniyorum demez yani..
böyle konuşunca aç bi telefon bitir diyo şeytan ama acele karar vermekte anlamsız, bekliyim biraz akşam uyansın nabzına göre şerbet veririm, hala diretiyosa bende sert çıkarım yok anlayışlı olmaya karar werip büyüttüğünü farkederse bnde ılımlı olurum..

Bunu ben ona bi söyliyim bakalım ne diycek

tabiki karar senin ne yaşadığını en gerçek haliyle sen bilirsin ama şunu söylemeden edemeyeceğim bugün düzelttin yarında düzelteceksin ya öbürdün aha sonrası iştebu sıkıntılara düşmemen için iyi düşün cnm hayat tek bir kişinin etrafında dönmüyor aklı başında insanlarla ilişkini yaşa bence

şimdi biz sana ne desek saçma geliyor.hatta seni kıskanması sıkması hoşuna gidiyor.zamanla sende bizim gibi düşüneceksin ama iş işten geçmiş olacak.aklını başına topla

böyle severkende ayrılayım bitsin diyemiyoki insan.. Elbette bitek o yok dünyada ama şuan o var hayatımda,
anlıycak elbet saçma bi haraket yaptığının ama ben ozaman nasıl tavır göstericem bilmiyorum..

Bunu ben ona bi söyliyim bakalım ne diycek

ben söyliyim vereceği cevabı : "nesi var sevgimi gösterme şeklimin..? ben seni sevmekten başka ne yaptım..? seven adam kıskanır.. ben sana güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum (ki en nefret ettiğim lafların başında gelir)"... blaaa blaaa... hatta "başka birimi var" gibi sorularlada karşılaşabilirsin hazırlıklı ol... sonrada yine kendini ifade etme çabaların , sonundada hay lanet olsun nerden açtım bu konuyu , tamam hayatım bende sensiz yapamam diye gider muhabbet... sonuç olarak ya bu deveyi güdecek, ya bu diyardan gideceksin canım.. bu arada şunuda hatırlatıyım yan yanayken herkes canım cicim oluyo :100:

şimdi biz sana ne desek saçma geliyor.hatta seni kıskanması sıkması hoşuna gidiyor.zamanla sende bizim gibi düşüneceksin ama iş işten geçmiş olacak.aklını başına topla

yok canım beni kıskanıp sıkması neden hoşuma gitsin mazoşistmiyim ben, bende bi çoğunuz gibi düşünüyorum ama bunları faaliyete geçircek kadar büyük bi kızgınlığım yok şuan okadar..

onunla konuşmadan ayrıldım bitti diyemem önce bi dinliyeyim o cevap versin bana ondan sonra
hallolur bu derdim..bişe kalmadı uyanmasına.. iyi veya kötü bi sonuca ulaşmak lazım artık .

haberlerini bekliyoruz o zaman.. hakkında hayırlısı neyse öyle olsun inşallah...:109:

cnm konunu okudugum da bır an kendımı buldum desem yerıdır .benım sevgılım de boyle sacma sapan seylere takılırdı .Allah'a sukur sımdı oyşe seyler yok .var yıne ama oyle eskısı gıbı takıntılar degıl ,ufak tefek kıskanclıklar kaldı sadece ,onada artık pek fazla ses etmıyorum .oncelıkle senın bır erkek arkadasınla omuz omuza resmın olabılır bu cok normal bısey hangı cagdayız hepımız artık okul okuyoruz okuldan ıllakı arkadaslarımız oluyor ve ya ıs ortamından .kı kaldıkı senın hayatında yokmus bıle o zmanlar bu ınsan .bu kadar gecmısıne takılı kalması cok ayıp .eskıden sen soyleydın sen boyleydın seklınde agır hıtamları da sankı gecmısınde kotu kadınmıssın da sımdı sımdı duzelmıssın gıbılerınden laf etmesı cok cırkın .benım de sevgılımden once arkadas ortam cok genıs hem kız hem erkek olarak kalabalık bır arkadas ortamımız ve haftada 3 gun hep beraber yaptıgımız toplanıtlarımız eglence duzenlemelerımız vardı.o zamanlar kendılerı de sadece arkadasımdı .ama o hep ılgı duyardı bana .zamanla sevgılı olduk.olduktan sonra hemen kıskanclıklar basladı .benımde erkek arkadaslarımla fotolarım vardı .onlara takıntılı bır sekılde saplanıp kalırdı sılıceksın atıcaksın gorusmuceksın .ben ne var bunda onlar benım arkadaslarım kac yıllık tanıdıgım ınsanlar sacmala dedıgım de cvbı hazırdı ,ben de senın arkadasındım sımdı ne olduk sevgılı olduk ,erkek mılletınden arkadas olunmaz derdı .ben bunu dogrulamasam da sırf huzursuzluk cıkmasın dıye bırden butun arkadaslarımdan koptum .zamanla kız arkadaslarıma da takılmaya basladı .bunlar her gece bır mekanda senı de arıyorlar sen de gelsene dıye teklıfler sunuyorlar .sende bır gun gıtmezsın ıkı gun gıtmezsın 3.gun kıramaz ya da canın sıkılır gıtmek zorunda kalırsın dedı ,ben de tabıkı yıne karsı cıkarak ,sacmalama onlar benım arkadaslarım ayrıca gece hergun bır mekan da degıller bızım her zman toplantıgımız yere cıkıyorlar .kı ben de canım sıkılırsa tabıkıde gıdebılırım .kotu bır yer degıl sonucda dedıgım de ,hayır olmaz senın cıddı bır beraberlıgın var onlar gıbı bekar takılamazsın o mekanda bırı fılan laf eder dedı ,ben de sırf huzursuzluk cıkmasın dıye kız arkadaslarımdan da kendımı cektım .kıskanclık boyutunu o kadar asırı boyuta getırmıstı kı kendı erkek arkadaslarından bıle kıskanır oldu benı .bırgun boyle yıne bulustugumuz gun aksama kadar orası senın burası benım derken paramızı sonuna kadar harcadık .bır baktık kı cepte bes kurus kalmamıs .taksımdeydık .neyse bunun capoeiradan arkadası taksımde oturuyordu .ondan alalaım 3 5 kurus dedı .aradı arkadası m.koy deymıs .cocuga anlattı durumu cocuk hıc dusunmeden ısını gucunu bıraktı gedı bıze para getırmeye .sonucda cocuk bızım ıcın gelmıs ,hadı gule gule demek olmaz ,geldıgın de selamlasır seklınde yanagından optum herkeze yaparız bunu sonucda .erkek arkadasım da arkadasından aldı parayı hadı gorusuruz byy dıyıp cocugu sepetledı .sonra da bana gelmıs ,sen neden optun cocugu cok mu hoslandın amacın ne ? sasırdım kaldım ,cocuk bıze para getırmıs sen kac yıllık arkadasını sepetledın ben de senın yapamadıgını yaptım guleryuz gosterdım dedım .senın dusunmem lzm benım degıl banane senın arkadasından dedım .bayag tartıstık .aksam oldu evde telde bana soruyor .kafama takıldı sen bu cocuktan hoslandın mı dıye .kısacası tatlım bunların her dedıgıne tamam dersek ne ısteklerı bıter ne de kaprıslerı .restı cekmeyı bılıceksın .yoksa baska turlu kendılerıne gelmıyorlar .benım sevgılım de bır zamanlar o nu aldatırken goruyordu ruyasında ,gecenın korunde uyku sersemıyken benı arıyordu ,sen bıttın kızım olumun benım elımden olucak dıyıp suratıma tel kapatırdı .ben de saskınlıkla aradıgım da ,sen benı kımle aldatıyorsun bulup cıkaracagım o cocugu neler neler .ben de sacmalama ya nereden estı durup dururken dedıgım de,ben bos ruya gormem suzan benım ruyalarım gercektır dıyıp bız baslardık kavgaya .baktım bu boyle olucak gıbı degıldı .restı cektım 1 hafta gıbı ne aradım ne sordum .aradgında acmadım .sonra barıstıgımzda ozur dıledı .Allah'tan sımdı oyle takıntıları kalmadı .cok uzattım ama ben de yasadıklarımı paylasmak ıstedım .sakın tavız verme canım .yoksa kıskanclık boyutları gun gectıkce dozajı artıyor.

Alttan al nereye kadar ?:) Bu yaşta,kocan mı-ki eşin olsa da alttan almamalısın-da sana karışıyor.Bir de ne dese yapıyorsun.Dünyadaki tek erkek mi?Onu geçtim illa sevgilisi mi olması gerekiyor insanın?Olmasın daha iyi.Sen ,sen olmaktan bu yaşta çıkarsan ,oooooo !..

Benim bir akrabamda uykudayken kocasının kulağını çekiyor Adam kalkıyor noluyo yaa diye, Kadın ne dese beğenirsiniz?

"Rüyamda beni aldatıyorduuun."

Konuya gelecek olursam;

Alttan al alttan al diye kendini tüketirsin. Sevgilinle konuş ve "güven" meselesini halledin. Ne çok ne az, her şey dozunda güzel. Kıskançlık da öyle, güvende ...

sana güvenmeyen biriyle olmaz bence arkadaşım,kendini yıpratmaktan başka hiçbir işe yaramaz gördüğü rüyadan bile seni sorumlu tutan biriyle hele.. unutma hayattaki en önemli şey kendi canın

ne yobaz bir sevgilin varmış ya.. senin hayatında karışma hakkı hiçbir şekilde yok seni olduğun gibi kabul etsin ya da etmesin ona kalmış.

Sevgili suzans :) yok çok şükür kendi arkadaşlarından kıskanmaz zaten pek arkadaşıda yok öyle görüştüğü çalıştığı için bi ben varım izin günlerinde de benimle oluyor..
ama dediğini bende dün gece yaptım "bu gece senden cevap bekliyorum yazmazsan bidaha ağzımı açmam tek kelime etmem, kuruntuların yüzünden aptal aptal rüyalar görüp acısını benden çıkarıyosun" dedim cevap gelmiş hemen ama ben uyumuştum sahura kalktığımda konuştuk ben ona "senin bu durumun zamanla ilerliycek böyle gitmez güvenmiyosan nereye kadar ilerde bi gün aynı yerde uyandığımızda rüyanda seni aldattığımı falan görsen öldürürsünde allah bilir dedim" işin içinde "böyle gitmez" lafı varya hiç değmedi oraya öldürme kısmına geldi " ben otokontrolsüz birimiyim sana hiç kıyarmıyım sen benim öyle bişe yapabileceğimi nasıl düşünürsün" dedi bende " senin şu tavrın bana onu düşündürüyo otur hatayı kendinde ara " dedim sonra oda konuyu değiştirdi "sabah işe gideceksin bide uykusuz kalma benim yüzümden" dedi. öyle konu dağıldı ama ben gereken mesajı verdim yüzyüze de konuşucam bunları onunla iyice anlasın bu şekilde 2. bi olay daha olursa bende bana ulaşmasını engellerim ozaman akıllanır herhalde, oldu ki akıllanmadı bakıcaz mecburen bişeylerin çaresine.. Ama bu durumun düzelebildiğine örnek verdiğine sevindim şimdiye kadar kimse dememişti :)

Ayrıca arkadaşlar ben onun her dediğini yapmıyorum. Bu nerden çıktı ki ? sen onun her dediğini yapıyosun diyosunuz yoo yapmıyorum benden öyle onu yapma bunu yapma diyen biri değil sadece takıntıları var onları tartışıyoruz yoksa bana zorla yaptırdığı hiç bişey yok benim derdim bana onu bunu yapma diyo çok mutsuzum DEĞİL. yanlış anlaşılmasın bu .

Şuda var insanın "illa sevgilisimi olması gerekiyor olmasın daha iyi " diyen sevgili arkadaşım senin bu dediğin uzun süre sevgilisi olmayan insanların sevgiliyle vakit geçirmenin anlamını unutmuş insanların kullandığı bi bahane , elbette gerekmiyor ama onunla yaşanan güzel anlar insanın yıldızını yükseltiyor.. yani ben şahsen sevgilim hep olsun isterim

Evet sevgilim takıntılı bi insan yenemedği şeyler var ve ben sizden bunları nasıl aşacağımı öğrenmek istedim, bi çoğunuz böyle biriyle olmaz yol yakınken dön dediniz kestirmeyi söylediniz, bi kaçınızda farklı yollar sundu çok teşekkür ederim ben almam gerekenleri aldım sayenizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…