Ya öyle tabi onu takmıyorumda eşimin buna müsaade etmesine ayarım huzursuz etmesi onu huzursuz etmiyor huzur bozulmasınaa fırsat vermemen lazımNeden bu kadar takıyorsunuz?
İngiltere prensesi naparsa yapsın evet hep ayy çok güzel olur gidin de ayy seyşellere gidin. de aayy onuda yap ay sana cok yakısır senn daha öok üste çık evet evet de bitsib gitsin.
Dertlenemem onunla lafıyla o kim aw
Yapmaya çalışıyor ama ben ağır basıyorum. Sırf huzursuz etmek için abisinden bşy istiyo yada bşy yapmasını istiyor. Mesela ; kv ve görümcemle bir minibuslük mesafede oturuyoruz görümcem evde 3 köpek besliyor ama öyle almankurdu dogo cinsten. Abi gece gel köpeklerin dışarı çıkması gerek wc için sırıta sırıta bnu söyluyo ama sürekli bir değil 2 değil . Eşim cvp veriyor ama o yine aynı. Biliyor gelinmeyeceğini bile bile .. bu sadece örnek mesela ve en basitiPeki bu sadece söylemde mi kalıyor yoksa yapıyormu
O da fazla relax .. huzursuz etmesinden huzursuz olmaması ..Takmayın kafaya...
Eşiniz gibi relax olmayı öğrenin.
"İtt ürür ,kervan yürür" demiş atalarımız...
BilmiyorumKıskanıyor mu acaba.bence siz yuz goz olmayin prim vermeyin
Onun takmaması beni ayrı sinir ediyor huzursuz etmesinden huzursuz olmuyoKiskanilmak guzeldir görümce bile olsa tadını cikarin. Esiniz gibi takmamayi ogrenin eminim daha rahat olacaksiniz
Allahım ne gerek var bnlara adam akıllı takılsak yaa sinir yaabi yere gideceğinizi söyleyin, o da peşinizden gelmek için hazırlansın çıksın yola sonra biz vazgeçtik diyin. bunu birkaç kez yapın sonrasında anlayacaktır durumu.
Ben ona değil eşime takıldım normalde her şeye bana cvbı var ama iş çevresi olduğunda sus pus umursamıyormuş sonuçta karşı taraf iyi yada kötü bşyde bulunuyor huzursuz olmamasını anlamıyorum rahatsız ediyor tavırları çünkü onun yannda tabi ki her şeyi konuşmuyoruz her şeyi bilse ooo demekki yandık genelde öyle yapıyorum zaten aaa ne güzel birlikte yapmış oluruz fln yap tabi git tabi sürekli böyleyim. Yaptıklarını gereksiz buluyorum 3 gunlk dunyda baska işin mi yok evli dememim sebebi kocan var yuvan var onnla uğraş anlamnda hadi bekar olsa canı sıkılıyo derimEşiniz kardeşine neyin hesabını soracak ben onu anlamadım yani kavga mı etsin ne alaka? Taşınacağını söylemesi eşiyle başbaşa şunu bunu yapıcaz demesi sizi nedne huzursuz ediyor demek ki sizde onun yanında eşinizle yapacağınız edeceğiniz şeyleri anlatıyorsunuz ki o da söylüyor durup dururken neden söylesin hadi söyledi iyi yapın ne güzel inşallah der geçersiniz yapsınlar ne var velev ki sizinle yarışıyor olsun umrunuzda olmasın yapsınlar neden sinirinizi bozuyor hiç aldırmam banane yani evli kadın olmakla da alakasını anlayamadım evli olunca birşey yapılmıyor mu? eşiniz ne desin eşimin yanında birşeyini anlatma yarışma falan mı? kendi haline bırakın isteyen istediğini yapar siz neden takıldınız?
Planlarinizdan bahsetmeyin. Sonradan haberi olsun.Evet kızlar anlam veremedim siz yardımcı olun .
Görümcem sürekli huzursuzluk etmek için laflar söyluyor şuraya taşınıcaz bizde düşünüyoruz başbaşa bunu yapacaz belki bizde geliriz ve daha anlamsız bir sürü şey. Başlarda gülüp geçiyordum tesadüf diyordum ama baktım iş baya baya aştı kendini. ben bnu eşime anlattım biz söyleyince mi aklına geliyor her şey dedim eşimde onu takamam şuan ne hali varsa görsün dedi onn yüzünden hayallerimden vazgeçecek değilim ya evet haklısın ama huzursuz etmeye çalışması seni huzursuz etmiyor mu dedim ya bilerek yapar gibi normalmi ? Koca kadın evli bi de dedim bana gelince hesap soruyosun ona da sor dedim derdin ne senn diye sorun yapması etmesi söylemesi değil sorun huzursuz etmeye çalışıyor ve sen rahatsızlk duymuyosun dedim . Niyet ne dedim ? Cvp vermedi kapandı konu. Kızlar defalarca aynı durum bi keresinde hayırdır bi söyleyince mi aklına geldi dedim güldü .. amacı neyse
Bence onu gereğinden fazla ciddiye almışsınız her şeyi lafta işte sanki yapabilecek mi boşverin daha fazla takmayın :)Kızlar dayanamadım sordum hayırdır diyeyani daha ılımlı sordum . O da sen beni abimdn uzaklaştrmaya çalışıosun. Fln dedi ne alaka dedim gitmekle uzaklştrsam memleketin olmazdı bu dedim hadi gitme konusunda böyle düşünüyosun diğer konular dedim cvp vermedi güldü belli ki sinir etmek için kbakma ama ergence oyunlara fln gerek yok . Herkesin kendi hayatında kendi yolunda dedim. Gitme konusuna glnce uzun zamandır planlarımızın arasında tanıştığımızdan beri dedim ayrıca böyle çocukça oyunlar oynayacağına açıkça söylesydın keşke derdini dedim sustu..
Su tip diyaloglara neden girersınız ki hıc anlamiyorum, hayatınızın merkezinde insanlar degıl saygı olsun.Kızlar dayanamadım sordum hayırdır diyeyani daha ılımlı sordum . O da sen beni abimdn uzaklaştrmaya çalışıosun. Fln dedi ne alaka dedim gitmekle uzaklştrsam memleketin olmazdı bu dedim hadi gitme konusunda böyle düşünüyosun diğer konular dedim cvp vermedi güldü belli ki sinir etmek için kbakma ama ergence oyunlara fln gerek yok . Herkesin kendi hayatında kendi yolunda dedim. Gitme konusuna glnce uzun zamandır planlarımızın arasında tanıştığımızdan beri dedim ayrıca böyle çocukça oyunlar oynayacağına açıkça söylesydın keşke derdini dedim sustu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?