Huzursuzluk etmek nedense

Her gittiviniz yere gorumce de gidince abisi yakinlasiyormuymus. Ne alaka?
Ne paylasilmadik abiymis...Madem oyle evlendirmeselermis... oturtsalarmis dizlerinin diplerinde.

erkekler bu tip konularda biz gibi dusunmuyor. cunku boyle detaylara takilmiyorlar. o sebeple elti, gorumce, kv yi kocaya sikayet etmek anlamsiz. daha israr etsen seni artniyetli bulur. zaten ailemi sevemedin de, kaynasip isinmadin da ya gider konu.

ben olsam gorumceme 'beni taklit etmeye devam et. taklitler asillarini yasatir. hosuma gidiyor. demek bana ozeniyorsun' deyip burnumu oteki tarafa dikip sacimi sallarim.

daha ne.. diyeceginizi demissiniz bundan sonra yaparsa da kafaya takmayin. hosuma gidiyor beni taklit ediyosun kedi yavrusu gibi pesimdesin hahahaha deyin.

gittiğiniz şehrin tapusunu mu alıyosunuz? gitmek istiyosa gitsin görüşmeyin?
Elbette tabusunu almıyorm ben kalabalık şehirden kaçmak istiyorum bi de uzak olmak istiyorum her iki tarafa o da ondan dolayı söyluyor inat yapıyor aklı sıra benm planm bu eyleme geçiririm kısmet olursa gideriz olmazsa hayırlısı buymus derim

görümceniz hastalıklı
Sizi kıskanıyor

O hatayı evliliğimin ilk günlerinde aylarımda yaptım baktım çok tartışıyoruz kızkardesi yuzunden o da her defasında kızkardesmımı takıcam evi ayrı köyu ayrı yapılan bşy görsem zaten ses ederim madem yapıyor sende yap demişti. Ama şimdilerde evde kocama sessizm kimseyle ilgili laf etmiyorum o böle yaptı şu şöle yaptı demiyorum kendm o an yada sonra kişiye cvbımı hareketimi gösteriyorum dışarıya carcar tınlamıyorum . Böyle olunca da görümcem eşime şikayet ediyo sanırım tabi eşim bna bşy demedi ben öle hissettim ama umurumda değil eşim cvp verdi yada vermedi yada ben öle zannediyorum sadece bi düşünce..

Taklit etmeye devam etsin kendisi o göze batar

Yok bahsetmiyorum zaten o da iş araştırması yaptığımız için etraftan duyuyor . Şuraya taşınıcaz dedim herkese aynı yeri söylüyor. Aslında tek o yer yok. İş durumunu etrafa saldığımıZ için duyuyor. Herkesin kendi hayatı herkes kendi hayatına baksa ya .

Biz eşimle planlarımız gerçekleşene kadar kimseye bahsetmiyoruz yorumlardan rahatsız olduğumuz için yüzgöz olmanızdansa ketum olmanızı tercih ederim, ben çatlasam ki dün farklı bi olay oldu eşimin ailesiyle ilgili çatladım sormadığım için, görümceye sormazdım niyetini , bu arada belli ki onunla iletişim size iyi gelmiyor gözünüzün nuru olsa böyle iyi gelmiyorsa iletişim kurmayın gerekmedikçe muhattap olmayın. Mesela ben çiftetelli oynarken eşimi istesem karşımda usulca yanına sokulur davet ederdim canı ister gelmez ne reddedilirdim ne farkedilirdim sizin bence yapmak istediğiniz herşey dilinizde içinizde tutamıyorsunuz insanlar yorum yapınca da kıl oluyorsunuz. Az konuşun

öyleyse de iğneleyin ben demesem memleket falan aklında değil copy paste yaşıyosun resmen diye. çirkin bi davranış yaptığı da bu kadartakılmalık bi durum değil her planı da anlatmayın bu kadar fesatsa

Belkide haklısınız onunla konusmak bana iyi gelmiyor muhtar gibi hep yönlendirmek istiyor dediği olsun modunda. Mesafeliyim zaten normalde arama sorma olmaz yani ben aramam o ararsa da konusurz o kdr kv gittiğimiz zaman görüşürüz hususi görüşmek için gitmem o da gelmez. İlk nişanlıyken balıkesir dedik taşınıcaz diye o da doladı diline hala söyluyor. Bu yuzden baya tartıstık şimdide öğrenmiş etrafa iş için hbr saldığımız için çanakkele balıkesir oradan duymuş.. bakalım Balıkesir çanakkaleye dönecekmi ?

Çok fazla dert etmiyor musunuz bence bu kadar düşünmeyin
Benm ailem uzakta hadi annesi dese anlarım onun sırf inat için demesi sinir etti . Uzak olmak istediğimizi en basından belli . Yakın olmak istesek dibinizde kiraya çıkardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…