daha ne.. diyeceginizi demissiniz bundan sonra yaparsa da kafaya takmayin. hosuma gidiyor beni taklit ediyosun kedi yavrusu gibi pesimdesin hahahaha deyin.Kızlar dayanamadım sordum hayırdır diyeyani daha ılımlı sordum . O da sen beni abimdn uzaklaştrmaya çalışıosun. Fln dedi ne alaka dedim gitmekle uzaklştrsam memleketin olmazdı bu dedim hadi gitme konusunda böyle düşünüyosun diğer konular dedim cvp vermedi güldü belli ki sinir etmek için kbakma ama ergence oyunlara fln gerek yok . Herkesin kendi hayatında kendi yolunda dedim. Gitme konusuna glnce uzun zamandır planlarımızın arasında tanıştığımızdan beri dedim ayrıca böyle çocukça oyunlar oynayacağına açıkça söylesydın keşke derdini dedim sustu..
Ciddiye almıyorum kendisini sdece böyle gereksiz hareketler saçmalıkBence onu gereğinden fazla ciddiye almışsınız her şeyi lafta işte sanki yapabilecek mi boşverin daha fazla takmayın :)
Elbette tabusunu almıyorm ben kalabalık şehirden kaçmak istiyorum bi de uzak olmak istiyorum her iki tarafa o da ondan dolayı söyluyor inat yapıyor aklı sıra benm planm bu eyleme geçiririm kısmet olursa gideriz olmazsa hayırlısı buymus derimgittiğiniz şehrin tapusunu mu alıyosunuz? gitmek istiyosa gitsin görüşmeyin?
görümceniz hastalıklıYapmaya çalışıyor ama ben ağır basıyorum. Sırf huzursuz etmek için abisinden bşy istiyo yada bşy yapmasını istiyor. Mesela ; kv ve görümcemle bir minibuslük mesafede oturuyoruz görümcem evde 3 köpek besliyor ama öyle almankurdu dogo cinsten. Abi gece gel köpeklerin dışarı çıkması gerek wc için sırıta sırıta bnu söyluyo ama sürekli bir değil 2 değil . Eşim cvp veriyor ama o yine aynı. Biliyor gelinmeyeceğini bile bile .. bu sadece örnek mesela ve en basiti
Sizi kıskanıyorBilmiyorumki . Dün kına gecesi vardı bi akrabamızın yakın gidip görunduk ailecek görümcem kv fln oynuyordk sonlara doğru erkekler çıktı damat fln hem teyzesinin oğlu oynasın hemdee biz karşılııklı oynayalım diye çağırdım direk abim gelmez oynamayı sevmez dedi bşy demedim benmki geldi yanıma oynamaya :) teyzesinn oğlu da sevindi... snra bi baktım eşini çağırmış adam geldi ne oldu diyerekten sonra gitti.. böyle saçma sapan koca kadın ya 37 yasında. Ne gerek war ki
O hatayı evliliğimin ilk günlerinde aylarımda yaptım baktım çok tartışıyoruz kızkardesi yuzunden o da her defasında kızkardesmımı takıcam evi ayrı köyu ayrı yapılan bşy görsem zaten ses ederim madem yapıyor sende yap demişti. Ama şimdilerde evde kocama sessizm kimseyle ilgili laf etmiyorum o böle yaptı şu şöle yaptı demiyorum kendm o an yada sonra kişiye cvbımı hareketimi gösteriyorum dışarıya carcarerkekler bu tip konularda biz gibi dusunmuyor. cunku boyle detaylara takilmiyorlar. o sebeple elti, gorumce, kv yi kocaya sikayet etmek anlamsiz. daha israr etsen seni artniyetli bulur. zaten ailemi sevemedin de, kaynasip isinmadin da ya gider konu.
ben olsam gorumceme 'beni taklit etmeye devam et. taklitler asillarini yasatir. hosuma gidiyor. demek bana ozeniyorsun' deyip burnumu oteki tarafa dikip sacimi sallarim.
Neden kikeşke sormsaydın
Neden ki
Yok bahsetmiyorum zaten o da iş araştırması yaptığımız için etraftan duyuyor . Şuraya taşınıcaz dedim herkese aynı yeri söylüyor. Aslında tek o yer yok. İş durumunu etrafa saldığımıZ için duyuyor. Herkesin kendi hayatı herkes kendi hayatına baksa ya .kendini nimetten sayacak ,
mümkünse planlarından bahsetme ,
benım en büyük ablam bunun gibi tavırlar sergilerdi bazen
ben artık hiç birşeyimden bahsetmem , annemden kardeşimden yada kocamdan duyar ,
yaaa blond hanım hiç anlatmaz bize der ,
öyleyse de iğneleyin ben demesem memleket falan aklında değil copy paste yaşıyosun resmen diye. çirkin bi davranış yaptığı da bu kadartakılmalık bi durum değil her planı da anlatmayın bu kadar fesatsaElbette tabusunu almıyorm ben kalabalık şehirden kaçmak istiyorum bi de uzak olmak istiyorum her iki tarafa o da ondan dolayı söyluyor inat yapıyor aklı sıra benm planm bu eyleme geçiririm kısmet olursa gideriz olmazsa hayırlısı buymus derim
Belkide haklısınız onunla konusmak bana iyi gelmiyor muhtar gibi hep yönlendirmek istiyor dediği olsun modunda. Mesafeliyim zaten normalde arama sorma olmaz yani ben aramam o ararsa da konusurz o kdr kv gittiğimiz zaman görüşürüz hususi görüşmek için gitmem o da gelmez. İlk nişanlıyken balıkesir dedik taşınıcaz diye o da doladı diline hala söyluyor. Bu yuzden baya tartıstık şimdide öğrenmiş etrafa iş için hbr saldığımız için çanakkele balıkesir oradan duymuş.. bakalım Balıkesir çanakkaleye dönecekmi ?Biz eşimle planlarımız gerçekleşene kadar kimseye bahsetmiyoruz yorumlardan rahatsız olduğumuz için yüzgöz olmanızdansa ketum olmanızı tercih ederim, ben çatlasam ki dün farklı bi olay oldu eşimin ailesiyle ilgili çatladım sormadığım için, görümceye sormazdım niyetini , bu arada belli ki onunla iletişim size iyi gelmiyor gözünüzün nuru olsa böyle iyi gelmiyorsa iletişim kurmayın gerekmedikçe muhattap olmayın. Mesela ben çiftetelli oynarken eşimi istesem karşımda usulca yanına sokulur davet ederdim canı ister gelmez ne reddedilirdim ne farkedilirdim sizin bence yapmak istediğiniz herşey dilinizde içinizde tutamıyorsunuz insanlar yorum yapınca da kıl oluyorsunuz. Az konuşun
Benm ailem uzakta hadi annesi dese anlarım onun sırf inat için demesi sinir etti . Uzak olmak istediğimizi en basından belli . Yakın olmak istesek dibinizde kiraya çıkardıkÇok fazla dert etmiyor musunuz bence bu kadar düşünmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?