- 30 Aralık 2009
- 23.883
- 96.106
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Hah bak!Yazdim yazdim sildim. Sonumuz hayir olsun.
Çalışan biriyim, mesleğim hesap kitap özelbir_i.Yani simdi gorunenle umutsuzluk anlamsiz geldi bana cunku hic beklemedigin seyler olabilir farkli kapilar acilabilir ekonomiye ragmen ..bahsettigin konular anlik yasadiklarin.. bilemiyoruz ki basimiza ne gelecek ileride..onun icin olumlu dusun, zaten surekli deprsyon modunda takilsanda faydasiz bir cozum olmadigi gibi durumu oldugundan daha kotu gormene neden oluyor ,kafani dagit baska seylere odaklan
Öff noop ya.üzgün bırakmadım hadi iyisin
bırakmadım da ne yazayım bilemedim.
düşün düşün bktur işin.
Hem keliz, hem fodul hesabı.Kelin ilacı olsa hesabı.. 29 yaşındayım, annem ve kardeşimle yaşıyorum. Babamdan kalan emekli ve benim maaşım var gelir olarak ama o kadar yardım edemiyorum ki aileme.
Borç batağındayım resmen.
Herkes bekarsın sen paran nereye gidiyor sanki diyor ama öyle değil işte.
Dün canım kek istedi sadece 1 paket süt 4(dört) limon ve 1 koli yumurtaya 70 TL bayıldım.
Kek yaaaa kek. Bildiğimiz anam babam limonlu kek için 70 TL gitti.
Eğer babamdan emekli maaşı kalmasaydı halimizi düşünmek bile istemiyorum.
Milyonlarin yerine de aci cekiyorum diyorsunÇalışan biriyim, mesleğim hesap kitap özelbir_i.
İşyerimin bile aylık giderleri beni yoruyor aafjkdhjafjafn
Öff noop ya.
Boka battım anla işte sdadjnad
Hah bak!
İşte günlerdir agzımı az açayım diyorum, sonra susuyorum be günces.
Dolu olup yağasım var.
Anlık gelen o rahatlama hislerine bu aralar fena ihtiyacım var.Milyonlarin yerine de aci cekiyorum diyorsunhic hesapta olmayan rahatliklarda oluyor sadece suanki resimde gorunmuyor hepsi bu ,gelecek kaygisi tasima yani ,o dipsiz bir kuyu cunku
Avrupa'da yaşamak istiyirim noop :)hangimiz batmadık ki
ama iyi yönünden bak avrupadakiyle aynı hissetmiyormuşuz enflasyonu.
oradaki yüzde 9 bizdeki 80 den daha fazla acıtıyormuş. ya avrupada yaşasaydın?
Beynim bile konişiyi kenarda ya sckoasjkafhfBunlar terörik bunlar kominik, ehonomi çoh eyi, 155’i ararun.
Beynini çıkarıp bir kenara bırakınca rahatlıyorsun bebeyim
Banınıza sahip çıkın :)Benim bu minvaldeki konularım yağmur gibi ban ve kilitle sonlandı hep. Aynı şeyi son üç senedir çok yoğun hissediyorum, bir ara ciddi ciddi depresyona girdim kendi imkanlarımla çıktım çünkü param yoktuİnan asgari ücret alanlar napıyor, nasıl yaşıyor hiç bilmiyorum aklım almıyor. Ben de ne haber ne sosyal uygulama hiçbirine bakmıyorum artık, asabım bozuluyor çünkü. Dün gece de malum tutuklanma sonrasında tadım çok kaçtı, ekonomik olarak değil sosyo kültürel olarak da bittik, bitirildik. Öf valla şiştim sayende niye açtım konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?