- 12 Nisan 2012
- 5.485
- 8.310
- 398
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Valla çocuğumun ilkokulunu erteletip anaokuluna vermek istiyordum.Kahvetelvesi aşırı şekilde kafaya taktım son zamanlar.
Maddi anlamda bazı alacağım kararlar ayagıma dolanıp duruyor hep.
Olmaz mı?Zengin kaldi mi ki?
Ya sana bazı şeyler danışmam lazım :)Selam yetiştim konudailgim dahilinde ekonomiyle ,borsa ile ilgilenenleri takip ediyorum.
Ve bu durumun bir süreç olduğunu, yine her şeyin güzel olacağını söylemek istiyorum .
He her şey güzel olacak dememeliyim . Çünkü tek derdimiz ekonomi değil. Ama ekonomi toparlayacak .inaniyorum. en azindan umudum var
Yakın zamana kadar ,yine ekonomi ve haberlerde dinlemekten , aynı hisler içerisindeyim. Geçti suan .
Bu ay telefonla gözlük aldım kendime. Oğlana doğum günü yaptım, pasta bile 670 liraydı. Madem kendimden kısıp biriktirip bir şeyler yapamayacağım, harcarım ben de napayım.Oha anı yaşamak dedi !
Kahve dünyasında hafta sonu hadi kızım gel anı yaşayalım dedim 2 bardak kahveye 70 tl ödedim.
Bir daha anı yaşamamak üzere çıktım
Havuçlu kek bile yiyemedim lan fiyatına baktım ''say ki yedim'' dedim
Zenginler daha da zenginledi diyorlarZengin kaldi mi ki?
Dün bir konu vardı. Kadın sevgilisinin annesiyle restoranda tanışmaya gitmiş. Lüks sayılacak bir yermiş. Sevgilisi ile annesi ortaya pizza, ortaya salata söylemişler. Üçü birlikte yemişler. Bu da yetmezmiş gibi 1 porsiyon tiramisu söylemişler üç kişi kaşıklamışlar. Kızcağıza sormamışlar bile. Sevgilisinin annesigil yeni ev yaptırmış, kadın özel seramik, özel buzdolabı falan bakıyormuş. Şimdi anladım mı nerede hata yaptığını canısıAsgari ücretle ev alanları istiyorum konuma.
Vallahi benim yanlış yaptıgım yeri bana göstersinler :)
Olmaz mı?
Toplumca deliriyürüküzgün bırakmadım hadi iyisin
bırakmadım da ne yazayım bilemedim.
düşün düşün bktur işin.
İşte orta direk denilen kesim kalmadı, zengin ile fakir arasında uçurum fark var.Normal zenginlerden bahsetmiyorum. Dune kadar cogumuz gelecek kaygilari yasamiyorduk. Bu gun yasamayan cok az bir azinlik kalmistir.
Ortaya tek kahve söyleyip aslında kızımla içebilirdik lan hiç aklıma gelmedi jkdkdnanddDün bir konu vardı. Kadın sevgilisinin annesiyle restoranda tanışmaya gitmiş. Lüks sayılacak bir yermiş. Sevgilisi ile annesi ortaya pizza, ortaya salata söylemişler. Üçü birlikte yemişler. Bu da yetmezmiş gibi 1 porsiyon tiramisu söylemişler üç kişi kaşıklamışlar. Kızcağıza sormamışlar bile. Sevgilisinin annesigil yeni ev yaptırmış, kadın özel seramik, özel buzdolabı falan bakıyormuş. Şimdi anladım mı nerede hata yaptığını canısı
Sen de git 2 kahveye 70 lira bayıl sonra vay efendim ben niye fakirim? Al işte bu yüzden
(İroni içerir)
Dün oğlumun arkadaşıyla buluştuk. Mc e gidelim diye tutturdular, batmanin köpeğini mi ne veriyormuş zıkkım. Elimden ufak çocuk hamburgeri, ayran, içinden en fazla on tane çıkan patatese ve sekiz tane soğan halkasına tam 70 TL verdim.Oha anı yaşamak dedi !
Kahve dünyasında hafta sonu hadi kızım gel anı yaşayalım dedim 2 bardak kahveye 70 tl ödedim.
Bir daha anı yaşamamak üzere çıktım
Havuçlu kek bile yiyemedim lan fiyatına baktım ''say ki yedim'' dedim
Telefon deyince aklıma bir arkadaşımın trajikomik anısı geldi. Bir cafede oturup bişeyler içiyoruz. Arkadaş bilmem kaç bin liralık şu meşhur telefon markasına 10 liralık kırılmaz koruyucuya güvenerek telefonunu alıp lavaboya gitti. Düşmesin diye dişlerinin arasına sıkıştırmış telefonu. Döndüğünde ekranda çatlak vardı biz de 10 liralık ekranın çatladığını düşündük. Bide seviniyordu iyi ki taktırmışım diye. Telefona yandan bakınca bir de ne görsün! 10 liralık ekran sapasağlam, altındaki telefonun ekranı çatlamış. Güler misin ağlar mısınYahu mühendisler su kullandigimiz telefonları incecik yapmak için bir dünya teknoloji kullanıyor,biz bir telefon kılıfı satın olarak telefonun iclnceligini 2'ye katliyoruz.
Gidip beğenerek bir koltuk alıyoruz,içimize sinmiyor üzerine bir de kılıf diktiriyoruz.
Avrupalı eskirse atar yenisini alırım diyor.
Biz bir tane aldığımızda eskimemesi için 40 takla atıyoruz.
Ruhumuz fakir
Çocukluktan beri dar boğaza,kemer sıkmaya o kadar alışmışız ki artık parayı bile bulsak aynısını yaparız gibime geliyor
Kizkatdesimle haftasonu avm gittikDün oğlumun arkadaşıyla buluştuk. Mc e gidelim diye tutturdular, batmanin köpeğini mi ne veriyormuş zıkkım. Elimden ufak çocuk hamburgeri, ayran, içinden en fazla on tane çıkan patatese ve sekiz tane soğan halkasına tam 70 TL verdim.
Bir senedir gitmiyorduk. Şok oldum. 40 TL flndı ne ara çocuk menüsü 70 TL oldu.
Zengin kaldi mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?