Huzursuzluk hissi, patladım patlayacağım.

Bekarlar sanki fotosentezle hayatını devam ettiriyor tamam evliler daha çok para harcıyor da biz de insanız yahu

Oha anı yaşamak dedi !
Kahve dünyasında hafta sonu hadi kızım gel anı yaşayalım dedim 2 bardak kahveye 70 tl ödedim.
Bir daha anı yaşamamak üzere çıktım
Havuçlu kek bile yiyemedim lan fiyatına baktım ''say ki yedim'' dedim

Üfff ya...
Fakir arkadaşlarım hala uyuyor mu ?
Heeeey alo !
Gelsenize kızım konuya.

bizim neyimizi beğenmedin acaba
benim büyük oğlan dershaneye gidiyor defter istedi 2 gün önce kırtasiyeye gittim baktım raftaki fiyatlara uygun olanlardan 3 defter aldım geldim kasaya adam okutuyor raftaki fiyatla farklı 5 er tl fazla. dedim fiyat şu kadar yazıyordu adam dedi ki sabah zam geldi etiketleri değiştirdik aldıklarınıza bakayım gitti baktı sadece o aldıklarımın değiştirmeyi unutmuşlar. eski fiyattan verdi.
çıkarkenki pişmanlığımı iliklerinde hissedebiliyormusun doktor? ulan keşke bütün defterleri alsaydım zaten okullar açılacak 5 tlden kaç para tutar şimdi bir sürü defter için fazladan ödeyeceğim para?
defter la bu defter.

Aha ben daha defter bile almadım ki.
Masraf listesinde duruyor, gidip almam lazım.

Lanet olsun tamam mı ?
Kocamı yatakta kaynımla bastım desem inlerdi buralar dil çıkarmalı emoji nerede ?

Yaw o konularda kendimizi bir yerde frenliyoruz banlanmiyoruz. Bu konuda baslarsak ban kacinilmaz son olur. Ay iyi dusun iyi olsun gibi bir konu degil bu. Mutluluk oyunu oynayanlar vardir belki hala,onlar bir iki bir sey yazarsa biz de bir seyler ogreniriz. Asgari ucrerle ev alanlar vardi belki gelirler yesilleniriz.

Asgari ücretle ev alanları istiyorum konuma.
Vallahi benim yanlış yaptıgım yeri bana göstersinler :)

Bekarlar sanki fotosentezle hayatını devam ettiriyor tamam evliler daha çok para harcıyor da biz de insanız yahu
Vala evli ve çalışan arkadaşlarım bana göre daha rahat. Çünkü sırtlarını dayayabilecekleri bi eşleri var.
Bazen işle ilgili şikayetlendiğimde "amaaan çıkıver bee nolacak" diyorlar. Kolay geliyor yani. Ben borçlarım yüzünden anneme destek olamıyorum diye kendimi yiyorum, hatun kişisi çok basitmiş gibi işten ayrılmamı söylüyor.

Bu buhrana düşmemek, depresyona girmemek için ileride ne olacak acaba diye düşünmüyorum.
Bu gün ayağımı yorganıma göre uzatmaya gayret ediyorum.
Yarına yarın bakacağım.
Daha da bir şey gelmez elimden.
Tabii ki aklıma takılıyor, tabii ki kaygılanıyorum ama depresif olacak kadar derin düşünmüyorum.

Kahvetelvesi aşırı şekilde kafaya taktım son zamanlar.
Maddi anlamda bazı alacağım kararlar ayagıma dolanıp duruyor hep.

Şundan 2 sene once gayet orta halli kendince minik birikimler yapan aileydik. şimdi resmen fakiriz dediğin gibi. moral verecek şeyler yazmak isterdim ama inan benim de içimden gelmiyor. çoluk çocugumuz için üzülüyorum sadece tekrar toparlanana kadar sanırım onların ömürleri biter

İşi bırakmak ile işsiz kalmak korkusu arasında gelgitler yaşadığım dönemleri hatırladım da… Sabah sabah buhran çöktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…