Huzursuzluk hissi

Albatrosanda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
1.438
2.359
133
Kızlar merhaba. Uzak mesafe ilişkisinde ortada problem yokken huzursuz hissettiniz mi hiç? Ben bu aralar öyleyim. 3 hafta sonra sinavim var cok stresliyim. Bu durum bundan mı kaynaklanıyor yoksa 6. his mi derler yoksa kafayı mı yedim :( Ne biliyim cok garip hissediyorum. Beni aldatıyor mudur acaba bile diye düşünmeye başladım burda da tanıdığım biri yok ama umarım konumu okuyup geçmezsiniz

Dönem dönem böyle düşüncelere girebiliyor çoğu insan.. Fakat sınavına odaklanmalısın. Şüphelendirecek bir hareketi mi oldu?

3,5 senelik bir ilişkim var çıkmaya başladığımız günden beri farklı şehirlerdeyiz. Ben daha çok başlarda kendi kendime kuruyordum yine de arada olabiliyor öyle şeyler ama hislerim kuvvetli kesin şöyle yapıyor böyle yapıyor demek yanlış. Sorun haline getirmeye gerek yok çok takılma böyle şeylere. Sonuçta sen de onun için uzak şehirdesin aynı şekilde o huzursuz olsa üzülürdün değil mi...

Bizde uzagiz su an.. ne bileyim bazen bende kafama takabiliyorum bazi seyleri.. ama yapacak birsey yok, ortada hic bir sorunda goremiyorum simdilik sukurler olsun.. bazen sorun yaratip adam'la tartisiyorum :kahve: benimde boyle bir huyum var, tartismak iyi geliyor.. iliskimiz gucleniyor sanki :KK70:

Hayır şüpheleneceğim bi durum olmadı. Daha doğrusu bilemiyorum ne kadarını takip edebilirim ki zaten. Hoş ayni sehirlerde de olsak surekli bir erkeği takip edemezsin. Ama bu his nedense had safhada bu aralar. Ve ben de bazen dayanamayıp tartışma çıkarıyorum. Yani adamın gözünde huzur kaciran da ben oluyorum aslinda :)

Hayır şüpheleneceğim bi durum olmadı. Daha doğrusu bilemiyorum ne kadarını takip edebilirim ki zaten. Hoş ayni sehirlerde de olsak surekli bir erkeği takip edemezsin. Ama bu his nedense had safhada bu aralar. Ve ben de bazen dayanamayıp tartışma çıkarıyorum. Yani adamın gözünde huzur kaciran da ben oluyorum aslinda :)

Bazıları vardır aynı mahallede dahi olsalar aldatır,ruhu duymaz sevgilisinin. Bazıları da uzaktadır ama adamdır, yapmaz. Kıskançlık konusundan kavga çıkarıyorsan ne söylersen söyle ne kadar tartışma çıkarırsan çıkar içinde olan adama engel olamazsın. O onun vicdanı ve değerleriyle alakalı bir durum. Demem o ki, sana o güveni verdiyse, adam gibi adamsa asla sana yanlış yapmayacaktır. Bence kendini bunları düşünerek huzursuz etmemelisin. Ha Allah korusun böyle bir durum olursa da emin ol hiçbir şey gizli kalmaz..

Evet kesinlikle haklısın ama maalesef düşünmeden edemiyorsun bi de o çalışıyor ben kpssye giricem daha aramızda yedi yas var. Diyorumki bende ne buldu. Bir sürü ortama girip çıkıyor ediyor. Ben ona göre birçok konuda daha tecrübesiz sayılırım. Amaaan ne biliyim

Back
X