Merhaba, 28 haftalık hamileyim kendi ailem uzakta başka bir şehirde yaşıyor, kv yakın oturuyor arabayla 20 dakikalık bi mesafe var aramızda. Malum pandemi sürecinden dolayı ailem yanıma gelemiyor. Kv ile olan sorunlarımı anlatmıştım daha önce. Kötü biri bile olsa bazen bekliyorum yardıma ihtiyacın var mı diye yalandan bile olsa sormasını. Kendi işimi kendim yapıyorum eşim sağolsun elinden geldiği kadar yapıyor, beni yormamaya çalışıyor. Eşim bugün sabah iş yerinde aradı ve babamlar gelmek istiyormuş dedi önce tamam dedim iyiydim genel anlamda. Evi süpürürken belime ağrı girdi kasıklarım hafif ağrımaya başladı ve bir gün öncesinde eşimden gizli ağır kaldırdım balkon yıkadım ona kovaya azıcık su koyduğumu söyledim ama baya kovalar dolusu bir şekilde yıkadım, temizlik yaptım. Ağrılar olunca korkmaya başladım eşimi aradım durumumu anlattım oda hemen uzan ben arıyorum başka zaman gelsinler dedi tamam dedim. Telefonu kapattıktan 10 dakika sonra kv aradı madem hastaydın hastaneye neden gitmedin dedi bende yorgunluktan olmuştur diye düşünüyorum dedim hiii iyi flan ağzının ucuyla konustu hadi sana geçmiş olsun o zaman dedi kapatti. Ben o görüşmeden sonra artık sinirden delirmek üzereyim. Bu kadar anlayışsızlık olabilir mi yalandan yapıyormuşum gelmemelerini istiyormuşum gibi düşündüklerine eminim. Öyle bile olsa ki inanın değil bu zamana kadar bir kere işine yardımcı olayım demeyen insanlara bu halimle hizmet etmek zorunda mıyım haksız mıyım ??