- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 40
- Konu Sahibi cicikizsinem
-
13 yaşında çocuk? Güvenlik?Aslında gidilmeyecek bir yol değil. Arkaya çok rahatlıkla 3 kişi oturur çocukta kucak kucak gezer . Mesele yer olmaması değil . Gönül istemiyor. Bende istemezdim sanırım bilemedim
Bi de bayılsın mı? Ya böyle bi iletişim şekli mi var orayi burayı dağıtmalı bağırmalı? O kafaya o saatten sonra girse o kafa insanin içine ne kadar siner?Niye sürekli pesinize birini takmak zorundasınız cevap açık kocanız . Bu kocalar nerden çıkıyor ki sevmiyorum yalnız tatil yapacağım peşime adam takma diye bir kere bagirsaniz mesela . Şiddet yanlısı bir insan değilim anlamıyorsa bı orayı burayı dagitsaniz kalın kafasına girse olmuyor mu
Çocuklardan biri küçük olabilir diye düşündüm kendi çocuklarının yaşını belirtmemiş. 5 6 yaşına kadar kucakta gidebilir . İnsan istese gider yani13 yaşında çocuk? Güvenlik?
Hiç bi insan da istemesin bunu. Güvenli değil.Çocuklardan biri küçük olabilir diye düşündüm kendi çocuklarının yaşını belirtmemiş. 5 6 yaşına kadar kucakta gidebilir . İnsan istese gider yani
Yok bayılmasın ben öyle sinir krizi gecir bayil bunlara karşıyım kendine zarar vermesin başkası için kendine zarar vermenin manası yok değmez . Kafanın içine girince siner bence insan gibi konuşmaktan anlamak lazım ben iletişimden yanayım ama insanı da zıvanadan çıkarmamak lazım .Bi de bayılsın mı? Ya böyle bi iletişim şekli mi var orayi burayı dağıtmalı bağırmalı? O kafaya o saatten sonra girse o kafa insanin içine ne kadar siner?
Konu sahibi halletmis bence gayet güzel. Sen niye bu kadar sinirlendinYok bayılmasın ben öyle sinir krizi gecir bayil bunlara karşıyım kendine zarar vermesin başkası için kendine zarar vermenin manası yok değmez . Kafanın içine girince siner bence insan gibi konuşmaktan anlamak lazım ben iletişimden yanayım ama insanı da zıvanadan çıkarmamak lazım .
Hormonlar mi bilmemKonu sahibi halletmis bence gayet güzel. Sen niye bu kadar sinirlendin
bozuldu huzursuz oldumMesele çözülmüş zaten..
Yanlış mı anlıyorum ben.
Açıp yerimiz yok demissin,onlar da uçak veya otobüsle gideriz demiş ?
Böyle zamanlarda giden kişiye teklif edilir..
Yerimiz yok dediğinde zaten tamam denmiş.
Dert nerede ?
başımın üstünde yerin var seninle tatile gitmek isterdim ama yeğene gelme diyemem annesi hasta küser alınır dedim. eltim herşeye küsen bir tipKibarca nasıl dediniz onu çok merak ettim. Çünkü karşıda ki alınmış
O da senin varsayimin.bozuldu huzursuz oldum
ya inanın en başında plan yaparken dedim eltim gelirse ben gitmem dedim oda hiç bişey demedi.Niye sürekli pesinize birini takmak zorundasınız cevap açık kocanız . Bu kocalar nerden çıkıyor ki sevmiyorum yalnız tatil yapacağım peşime adam takma diye bir kere bagirsaniz mesela . Şiddet yanlısı bir insan değilim anlamıyorsa bı orayı burayı dagitsaniz kalın kafasına girse olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?