Huzursuzum

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.140
419
688
40
Kızlar biz Bayramda 2 kızım ben ve eşim kendi arabamızla Aydın'a Kayınvalideme gitmeyi planlıyorduk eşimin teyzesi hasta onun oğlu da kızımla aynı yaşta 13 yaşında bende o da gelsin onu da götürelim dedim eşimde tamam deyip kapattık konuyu. bir kaç gün sonra kaynımla eşim konuşurken kaynım eltim ve bebeği otobüsle aydına 1 aylığına göndereceğini söylüyor eşim de ne gerek var bizle gelsin diyor ben tabi hoşanmıyorum eltimden ayrıca arabada zaten yer yok ve bunu bir kaç gün sonra eşim işe gelirken söylüyor bana tabi ben öfkelendim bana niye sormadın arabada yer yok siz gidin o zaman dedim. neyse işe geldim baktım yapamıyorum düşündüm ben niye gitmiyorum yılda bir tatilim var kaynımı aradım sohbet muhabbet falan dedim eltim de bizimle gelecekmiş o da evet abim teklif etti dedi e ben teyzenin oğlunu götürüyorum arabada yer yok dedim kibar bir dille o da şakayla bagaja atarsın birini dedi gevsek gevsek kapatırkene de karar verin konuşun ona göre otobüs veya uçak bileti alayım dedi kapattık. bir süre sonra eltimi aradım sohbet ettikten sonra dedim sende gelecekmişsin evet arabada yer varsa gelirim dedi bende yer yokki dedim kibar bir dille tabi bozuldu ses tonundan anladım o zaman söyleyeyim uçak otobüs bileti ayarlasın dedi.

kızlar bu insan çalışmıyor istediği zaman kaynanama gidebilir. her sene ya görümcem ya teyzesi ya bunlar bizimle gitmek istiyor ya anlıyorum aile şu bu çok seviyorlardır ama zaten burda hep birlikteyiz sürekli görüşülüyor. ben tatilden hiç bişey anlamıyorum kötü gelin oldum kısacası içim huzursuz ben böyle bir insan değilim öteki türlü 8-9 saat üst üste nasıl gideriz ki 5 kişi 1 çocuk

gelişme var kızlar az önce teyzesi ile konuşuyordum eşimin oğlunun gelmek istemediğiniz söyledi niye falan dedim 1 haftadır gideyim mi gitmeyeyim mi diye bize soruyor biriniz gelirse giderim demiş :) haydaa ne oldu da çocuk en son sorduğumuzda istiyordu annesi mi bu olaylardan etkilenerek göndermek istemedi acaba neyse 1 kişilik yer açıldı bakalım kim salça olacak acaba aralarında eltim gitsin diye oğlunu mu göndermekten vazgeçti görücez :)

Son düzenleme:
Niye sürekli pesinize birini takmak zorundasınız cevap açık kocanız . Bu kocalar nerden çıkıyor ki sevmiyorum yalnız tatil yapacağım peşime adam takma diye bir kere bagirsaniz mesela . Şiddet yanlısı bir insan değilim anlamıyorsa bı orayı burayı dagitsaniz kalın kafasına girse olmuyor mu

Bi de bayılsın mı? Ya böyle bi iletişim şekli mi var orayi burayı dağıtmalı bağırmalı? O kafaya o saatten sonra girse o kafa insanin içine ne kadar siner?

Bi de bayılsın mı? Ya böyle bi iletişim şekli mi var orayi burayı dağıtmalı bağırmalı? O kafaya o saatten sonra girse o kafa insanin içine ne kadar siner?
Yok bayılmasın ben öyle sinir krizi gecir bayil bunlara karşıyım kendine zarar vermesin başkası için kendine zarar vermenin manası yok değmez . Kafanın içine girince siner bence insan gibi konuşmaktan anlamak lazım ben iletişimden yanayım ama insanı da zıvanadan çıkarmamak lazım .

Konu sahibi halletmis bence gayet güzel. Sen niye bu kadar sinirlendin

Konu sahibi halletmis bence gayet güzel. Sen niye bu kadar sinirlendin
Hormonlar mi bilmem bugün tersimden mi kalktım acaba . Sen bir yıl boyunca çalis kafamı dinleyeceğim diye git bir hafta düşüncesiz kocan aaa neden arabayla rahat gidelim ki en iyisi karımın hoşlanmadığı eltisini de götüreyim burnundan gelsin banane ki kardeşime yaranmis olurum diye düşünsin civdiviyorum Merve anlıyor musun

ya inanın en başında plan yaparken dedim eltim gelirse ben gitmem dedim oda hiç bişey demedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…