- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 40
- Konu Sahibi cicikizsinem
-
8-9 saat den bahsediyorum küçük kızım 7 yaşındaÇocuklardan biri küçük olabilir diye düşündüm kendi çocuklarının yaşını belirtmemiş. 5 6 yaşına kadar kucakta gidebilir . İnsan istese gider yani
yaklaşık 5 senedir ne zaman plan yapsak kv yanına biri mutlaka geliyor çoluk çocuk kalabalık artık içimde kalacağına dedim ilk defa böyle bişey söyledim sonra huzursuz oldum ama baya plan yapmışlar ordan memleketine uçakla gidecekmiş eltim.Seni tebrik ediyorum. Kocana bırakmadan kendin çözmüşsün işi.
Daha bilerek çağırıyor yani siz hayır demenize rağmenya inanın en başında plan yaparken dedim eltim gelirse ben gitmem dedim oda hiç bişey demedi.
Bunu dediyseniz eşiniz sorunlu bile bile çağırmış. Karşınızdaki insan bana anlayışsız gelmedi, kayniniz haber verin bilet ayarlayım demis, eltiniz söylendiği halde yer varsa diye söylemiş. Sonucta onunda kvsi gitmesine karışamazsıniz malesef sizinle olmasada bir sekilde gider. Cok rahatsız oluyorsanız gitmeyin yada farkli bir zaman gidin. Ben oyle yapardim. Sonucta herkesi sevmek zorunda degilizya inanın en başında plan yaparken dedim eltim gelirse ben gitmem dedim oda hiç bişey demedi.
İyi demişsiniz. Ama kibarda olsa küsmüştür kesin:)başımın üstünde yerin var seninle tatile gitmek isterdim ama yeğene gelme diyemem annesi hasta küser alınır dedim. eltim herşeye küsen bir tip
Canim her zamanda gelicek anladığım kadarıyla herkes tatil amaçlı kullaniyor orayi cunku.yaklaşık 5 senedir ne zaman plan yapsak kv yanına biri mutlaka geliyor çoluk çocuk kalabalık
zaten sorunun ana kaynağı eşim beni kötü duruma sokan oDaha bilerek çağırıyor yani siz hayır demenize rağmen
olabilir tabi neden olmasın ama biz eşimin işinden dolayı bayrama getirmek zorundayız istedikleri zaman gidebilir herkes.Canim her zamanda gelicek anladığım kadarıyla herkes tatil amaçlı kullaniyor orayi cunku.
Çok empat gördüm seni bugünHormonlar mi bilmembugün tersimden mi kalktım acaba . Sen bir yıl boyunca çalis kafamı dinleyeceğim diye git bir hafta düşüncesiz kocan aaa neden arabayla rahat gidelim ki en iyisi karımın hoşlanmadığı eltisini de götüreyim burnundan gelsin banane ki kardeşime yaranmis olurum diye düşünsin civdiviyorum Merve anlıyor musun
Sizin ne dediğinizi ya da istediğinizi genellikle umursamiyorsa bu çok büyük bir problemzaten sorunun ana kaynağı eşim beni kötü duruma sokan o
Evet ya yani adama demiş bir de konu sahibi gelmesin istemiyorum diye yine de aramiş söylemişÇok empat gördüm seni bugünbşr anda konu sahibinin yerine koydun kendini ve sinirlendin
farklı bir tarih olmuyor iş dolayısıyla bayramda diye epey önce konuştuk biliyorlardı herkes fakat kaynım biz bayramda gidiyoruz diye o tarihte bize güvenerek gönderiyor eltimi insan hoşlanmadığı insanla neden tatile gider dimi?Bunu dediyseniz eşiniz sorunlu bile bile çağırmış. Karşınızdaki insan bana anlayışsız gelmedi, kayniniz haber verin bilet ayarlayım demis, eltiniz söylendiği halde yer varsa diye söylemiş. Sonucta onunda kvsi gitmesine karışamazsıniz malesef sizinle olmasada bir sekilde gider. Cok rahatsız oluyorsanız gitmeyin yada farkli bir zaman gidin. Ben oyle yapardim. Sonucta herkesi sevmek zorunda degiliz
Kaynın nasıl olsa siz gidiyorsunuz, masraf olmasın hem de araba ile gitsin diye söylemiş bence. Yanılmıyorsam eltinin tatil planı yaptığını, oradan uçakla annesine filan gideceğini yazmışsın. Zaten amaç sizinle olmak değil. Sen de gayet kibar bir dille anlatmışsın. Buna rağmen alınıyorsa da alınsın. Hiç huzursuz olma, senin taşın kaçmasınfarklı bir tarih olmuyor iş dolayısıyla bayramda diye epey önce konuştuk biliyorlardı herkes fakat kaynım biz bayramda gidiyoruz diye o tarihte bize güvenerek gönderiyor eltimi insan hoşlanmadığı insanla neden tatile gider dimi?
ya aslında kaynımı severdim kardeşim gibidir evlendi çok değişti takdir ediyorum orası ayrı ama sinsilik şeytanlık işin içine giriyor bunu görünce uzaklaşıyorum. kızlarım evde tek kalıyor ben çalışıyorum bir kez olsun karnesi nasıl demedi evde napıyorlar demedi hastalansak sormaz e böyle olunca sende o şekilde davranıyorsun.Olay cözülmüs..ama kayniniz ve eltinizi sevmediginiz cok belli oluyor
olay tam da bu kardeşine yaranmak eltine iyi olmakHormonlar mi bilmembugün tersimden mi kalktım acaba . Sen bir yıl boyunca çalis kafamı dinleyeceğim diye git bir hafta düşüncesiz kocan aaa neden arabayla rahat gidelim ki en iyisi karımın hoşlanmadığı eltisini de götüreyim burnundan gelsin banane ki kardeşime yaranmis olurum diye düşünsin civdiviyorum Merve anlıyor musun
doğru anlamışsınız birde eltim çok rahat bir insan çocuğu kızlarıma baktırmayı sever uykusu varsa orda uyur böyle olamadığım için kaybediyorum.Kaynın nasıl olsa siz gidiyorsunuz, masraf olmasın hem de araba ile gitsin diye söylemiş bence. Yanılmıyorsam eltinin tatil planı yaptığını, oradan uçakla annesine filan gideceğini yazmışsın. Zaten amaç sizinle olmak değil. Sen de gayet kibar bir dille anlatmışsın. Buna rağmen alınıyorsa da alınsın. Hiç huzursuz olma, senin taşın kaçmasın
ben mi kocası yolluyor memletine ben niye yollayayım ayol o kadar zengin miyim ? bu arada ben 6 aylık kızımla bodruma arkadaşımın yanına gittim 1 hafta isteyen herkes istediği yere gidebilir.Eltinin bebeği varmış tek başına uçakla mı yollayacaksınız. Ben yapamazdım sanırım hele eşimin haberi olmadan o görüşmeleri yapmazdım.
Haklisin ama erkekler düşünmez umursamaz. Bende sinir olurum boyle yapılsa ama emin ol yine gelicek.farklı bir tarih olmuyor iş dolayısıyla bayramda diye epey önce konuştuk biliyorlardı herkes fakat kaynım biz bayramda gidiyoruz diye o tarihte bize güvenerek gönderiyor eltimi insan hoşlanmadığı insanla neden tatile gider dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?