Huzursuzum..

Dizzy

Adım adım..
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
1.075
18
158
Ankara
Merhabalar arkadaşlar.. Bugünlerde çok huzursuzum sizinle de sebebini paylaşıp fikrinizi almak istedim. Birilerine anlatamazsam kendimi yiyip bitireceğim çünkü.

2 aydır çıktığım biri vardı. İlişkimiz boyunca ufak şeylerden kavga ettik hep, sinirlendiğinde kendini kaybetti her seferinde, küfür kavga kıyamet.. Sanırsınız aldattım da onu yakaladı yani.. Kavgalarımızın sebebi de hep basit şeyler, normal bir ilişkide sorun bile oluşturmayacak şeyler. Her kavganın ardından biraz daha kısıtlandım ben. Önceleri facebook'a girme benimle konuşmadığın zamanlarda dedi, sonra twitter hesabını kapat dedi.. Bunlar küçük şeyler dedim, ne olacakki dedim, kabul ettim. Sonra arkası kesilmedi. Akıllı telefon kullanıyordum, whatsapp falan yüzünden tartıştık bu kez, konuştuğum kişiler de kız arkadaşlarım ya da kuzenlerim. Ama bunlara bile tahammül edemiyordu. Telefonu değiştirdim sırf onun içi rahat etmiyor diye. Ayrı şehirlerdeydik çoğu zaman çünkü.. Neyse, bu olayların ardı arkası kesilmedi.. Sürekli bir kısıtlama.. Bayramda pek konuşamadık, müsait olamadım ben. O günden sonra bir soğukluk girdi aramıza ve düzelmedi bir türlü. Ben de artık yoruldum. Çünkü naptığımı haber vermek için bile mesaj attığımda hep şüpheyle yaklaşıyordu. Soğuk konuşuyordu falan.. Stajım vardı bu arada, bir gün staja gitmedim, canım istemedi ve evde oturdum arkadaşımla. İnanın bunu bile problem yapacak diye söyleyemedim. Çok sürmedi ama akşamına konuşurken bir şeyler saklıyorsun falan diye tartışmaya başladı. Ben de söyledim. Tabi sonrası kavga kıyamet yine.. Delirdi resmen, farklı şehirlerdeydik ve şimdi evinize gidiyorum, ailene senin geçmişinle ilgili her şeyi anlatıcam, sen bana bunları yaşattın ya ben senden acısını çıkartırım falan dedi. Bir şekilde ikna ettim fakat konu kapanmadı. Biz o gece ayrıldık ama ondan sonra 2 gün susup 3. gün atla gel konuşalım dedi, gidemedim. bir hafta sustu, bi gün yine atla gel dedi, gidemedim.. En son bak işine falan demişti ve yine 1 hafta sesi çıkmamıştı.. Geçen gece whatsapp açmış kendine ve beni gece online görünce yine dellendi sanırım, sustuğumu sanıyorsan yanılıyorsun çok az kaldı göreceksin falan dedi.. Dün gece de aradı açmadım, istediğin kadar kaç Dizzy, her zaman avucumun içindesin unutma bunu dedi.

Lafı uzattıysam kusuruma bakmayın kızlar lütfen.. Bir yandan yapacağı olsa yapardı çoktan, tek derdi beni huzursuz etmek diye düşünsem de rahat davranamıyorum yine de.. Sürekli tedirginim, annem arasa acaba gidip bir şey mi söyledi de arıyorlar diye düşünüyorum..Fazlasıyla yoruldum,bunaldım.Hiçbir şey yapmak istemiyor canım, sürekli dua ediyorum bu dertten kurtulmak için..

Sizin yorumunuz nedir?

Not: İlişkimiz bitti zaten bundan 2 hafta önce falan..

Son düzenleme:
Hasta olursun inan bana
Bir defa soğukluk girdi mi bitiyor ilişki
Ne yaşadın geçmişinde de bu kadar tedirginsin bilmiyorum ama
Hiç bir şey senden önemli değil

Hasta olursun inan bana
Bir defa soğukluk girdi mi bitiyor ilişki
Ne yaşadın geçmişinde de bu kadar tedirginsin bilmiyorum ama
Hiç bir şey senden önemli değil

Ailemin kulağına gitmemesi gereken şeyler diyeyim kısaca..
İnanın artık konuşamıyorum insanlarla..
İlişkimiz boyunca yani bi çok insana kısa gelen o 2 ay boyunca tüm kavgalarda alttan almaktan, bir şey diyememekten o kadar yorulmuşum ki.. Artık konuşmaya başladığım an ağlıyorum. Ki ben sabırlı bir insan değilim, biri bana hakaret edecek ve susacağım? Mümkün değildi.. Bunu bile yaptım.. Tepeme çıkarttım adamı. Ama çok yoruldum.

Tum bunlar 2 ayda mi yasandi? 2 ayda bu kadar teslim ettin yani hayatini adama? Cok yanlis, bu sana guzel bi tecrube olur iste, bi adami adam akilli tanimadan, ki tanidiktqn sonra olmasi da yanlis ama bazilarinin iliski tarzidir saygi duyarim, bu denli kontrolu vermek cok yanlis..

Annene ne soyleyecekmis ki? Annelerde boyle manyaklara inanmak icin hazir bekliyordu sanki..
Anladgim kadariyla ailen ve eski sevgilin tanisiyor. O yuzden evine gidicem vs. Demis..

Annenin bu ergene inanacagini dusunup korkuyorsan, sen once davran.. Anne xxxx bana musallat oldu, sacma sapan tehtidler savuruyo, ararsa yada gelirse haddini bildir de, ailen icabina baksin..

Ailemin kulağına gitmemesi gereken şeyler diyeyim kısaca..
İnanın artık konuşamıyorum insanlarla..
İlişkimiz boyunca yani bi çok insana kısa gelen o 2 ay boyunca tüm kavgalarda alttan almaktan, bir şey diyememekten o kadar yorulmuşum ki.. Artık konuşmaya başladığım an ağlıyorum. Ki ben sabırlı bir insan değilim, biri bana hakaret edecek ve susacağım? Mümkün değildi.. Bunu bile yaptım.. Tepeme çıkarttım adamı. Ama çok yoruldum.

Anlıyorum. ..
Güçlü olmalısın. ..
Ve bir karar vermelisin.
Benim kanaatim sağlığın için. ..
Bu ilişkiye bir nihayet vermen yönünde olacaktır

kanıtlayacak mesaj,görüntü ve face yazışmaları falan yoksa elinde hemen tavrını koy bitir bu işi...
inanki başın sonra çokkk ağrıyacak...

Son düzenleme:
Anlıyorum. ..
Güçlü olmalısın. ..
Ve bir karar vermelisin.
Benim kanaatim sağlığın için. ..
Bu ilişkiye bir nihayet vermen yönünde olacaktır

İlişkimiz bitti zaten..
Ama çocuk susup susup bir gece mesaj atıyor ve beni yine huzursuz ediyor..
Bazen sadece huzursuz olayım, mutlu olamayım istiyor, o yüzden bu tehditler..
Ama yine de rahatlayamıyorum işte..

Tum bunlar 2 ayda mi yasandi? 2 ayda bu kadar teslim ettin yani hayatini adama? Cok yanlis, bu sana guzel bi tecrube olur iste, bi adami adam akilli tanimadan, ki tanidiktqn sonra olmasi da yanlis ama bazilarinin iliski tarzidir saygi duyarim, bu denli kontrolu vermek cok yanlis..

Annene ne soyleyecekmis ki? Annelerde boyle manyaklara inanmak icin hazir bekliyordu sanki..
Anladgim kadariyla ailen ve eski sevgilin tanisiyor. O yuzden evine gidicem vs. Demis..

Annenin bu ergene inanacagini dusunup korkuyorsan, sen once davran.. Anne xxxx bana musallat oldu, sacma sapan tehtidler savuruyo, ararsa yada gelirse haddini bildir de, ailen icabina baksin..

Zaten normal şartlarda değil 2 aylık bir ilişkide, 2 yıllık bir ilişkide bile taviz vermezdim. Ama ne olduysa böyle oldu durum.. Bundan sonra Allah uzak tutsun benden diyorum.

kanıtlayacak mesaj,görüntü ve face yazışmaları falan yoksa elinde hemen tavrını koy bitir bu işi...
inanki başın sonra çokkk ağrıyacak...

İlişkimiz bitti zaten..
2 haftadır ara ara hortlayıp göreceksin gününü gibisinden tehditler..
Yapacak olan yapardı diyorum bir yandan ama sinek küçük mide bulandırıyor işte.
Sizin yorumlarınızı da merak ettim bu yüzden.

İlişkimiz bitti zaten..
Ama çocuk susup susup bir gece mesaj atıyor ve beni yine huzursuz ediyor..
Bazen sadece huzursuz olayım, mutlu olamayım istiyor, o yüzden bu tehditler..
Ama yine de rahatlayamıyorum işte..

Dizzy canım

Mümkünse cevap verme
Hiç onu sinirlendirecek hareket yapma
Hiç konuşma
Tlf ayarlarindan sadece onun numarasini engelle
Böyle kişiler genelde birşey yapmaz
Ama seni huzursuz edip ruh dünyanı alt üst ederler. ..

Dizzy canım

Mümkünse cevap verme
Hiç onu sinirlendirecek hareket yapma
Hiç konuşma
Tlf ayarlarindan sadece onun numarasini engelle
Böyle kişiler genelde birşey yapmaz
Ama seni huzursuz edip ruh dünyanı alt üst ederler. ..

Dün geceki mesajına cevap vermedim zaten.. Beni online görmesin diye de girmiyorum whatsapp'e falan..
Amacı bana göz açtırmamak, ayrıldık rahatladı diye düşünüyor galiba.
Umarım tek olayı budur..

Dün geceki mesajına cevap vermedim zaten.. Beni online görmesin diye de girmiyorum whatsapp'e falan..
Amacı bana göz açtırmamak, ayrıldık rahatladı diye düşünüyor galiba.
Umarım tek olayı budur..

Tlf numarani değiştirmen mumkunse bunu yap.
Onun yüzünden wattsappa giremeyisin can sıkıcı çünkü.
Hayatına müdahale etmesine izin verme..
Korktuğunu belli etme...
İnşallah kurtulursun bu insandan

Tlf numarani değiştirmen mumkunse bunu yap.
Onun yüzünden wattsappa giremeyisin can sıkıcı çünkü.
Hayatına müdahale etmesine izin verme..
Korktuğunu belli etme...
İnşallah kurtulursun bu insandan

İnşallah canım, dualarım o yönde hep. :(

Telefon numaramı bir ay önce değiştirmiştim daha..
Bir çözüm bulamazsam tekrar değiştireceğim tabii..

Back
X