Gangsta,
yazıyorum ama inan kendini bulman için yazıyorum, sert bir eleştiriye hazır mısın? Biraz dan dun yazarım ama olduğun yerden çıkmanı çok istiyorum çünkü her günümüz sitede geçtiğinden ister istemez aramızda bir bağ oluyor ve sizlerden birini çökmüş görünce bir tuhaf oluyorum.
Sana mükemmeliyetçilik ve tezcanlılık, şahane, övünülecek gurur duyulacak evlat olma duygusu dikte edilmiş bir çocukluk geçirmişsin, gerçek Gangsta'yla annesinin mükemmel Gangsta'sı arasına sıkıştırılmışsın, çocukluk yıllarında annenle nasıl başa çıkacağını bilmediğinden onun istediği gibi olmayı tercih ederek boyun eğmişsin, annemden öğrendim bununla büyüdüm cümlenden çıkardığım sonuç aynen bu.
Şimdi de ruhun isyanda, özele girecek olduğundan annenle arandaki bağı, çocukluk yıllarını sormayacağım ama senin kendine çocukluğunla ilgili sorman gereken bir sürü soru var, soruları da cevapları da sen biliyorsun, senin huyun falan değil bunlar, öyle olmaya zorlanmışsın ve şu an geldiğin noktaya bakacak olursak epey baskılanmış belki de susturulmuş susmak zorunda kalmışsın.
İleri gidiyorsam durdurmanı istiyorum senden.
İçinde 2 Gangsta mı var senin? Gerçek Gangsta zincirlerini kırıp ortaya çıkamadığı için mi bu kadar hayattan tat almayışın, yemekleri bile zorla yemen?
Gerçek Gangsta ortaya çıkarsa sevdiklerinin seni olduğun gibi kabul etmemesinden mi korkuyorsun? Ya da gerçek senden kendinde mi korkuyorsun? Yaşadığın hayat istediğin hayat mı dayatılan hayat mı?
Hiçbir zaman uslu bir çocuk olmadım, kendince zeki, algısı açık, pratik bir akla sahiptim, hani eskilerin büyümüş de küçülmüş dedikleri çocuklardandım ama bir o kadar da ele avuca sığmayan kök söktüren biriydim, bu da bazı beklentiler doğurdu haliyle, sınıfta okumayı öğrenen ilk çocuk olmalıydım, oldum yani benim annem de mükemmeliyetçilik duygularına yenilen bir kadındı, en güzel, en akıllı, en iyi yerlere gelen, en iyi evlilikleri yapan çocukları olmalıydı ama kalıplara sokulabilen bir çocuk olmadığımdan asi diye yaftalandım, vurdumduymaz, gamsız, umursamaz, asi, dik kafalı, inatçı diye tanımlandım hep :)))
Hala aynı tanımlamalar geçerli benim için ama artık bana alıştılar, olduğum gibi kabul görmediğim yerde arkama bakmam çünkü, belki cidden de umursamazımdır :)
Ama ailende olsa insan olduğundan farklı bir kimliğe bürünemezdi bana göre, herkesin doğrusu farklıydı, benim için doğru mune bu'ydu, senin için doğru Gangsta kimdir? Gangsta aslında nasıl biri?
Sorularımı burada cevaplaman için sormuyorum, kendine sormalısın Gangsta.