• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huzuru anlatın bana

Teşekkür ederim ama ben güçlü olduğumu düşünmüyorum. Psikolog da "Çok güçlüsün, anlattıklarına bakıyorum ve tebrik ediyorum, çok iyi baş etmişsin aslında" demişti. Bir başkasının güçlü olduğumu söylemesi kar etmiyor, çünkü kendimi zayıf halka gibi hissediyorum, kendi içimde bu kadar oyalanıyor olmam güçlü biri olmadığımın göstergesi bence; şimdiye çoktan önüme bakıp yola düşmüş olmalıydım; 2 senedir artan bir huzursuzluk karşısında duramıyorum daha.

Depresyonun dibine de vurdum vaktinde ve iğrençti; oralara inmemek için direniyorum zaten çocuğum var; öyle bir lüksüm kalmadı maalesef.

Onu da yaptırayım.
Evliyim, çocuğum da var.

Eğlence ve zevk olayı da huzurla ilgili biraz, içim sıkılıyorken hiçbir şey eğlenceli gelmiyor. Resim yapmayı severim, son yaptığım resme kendimi zorlayarak en son iki gün önce dokundum ve kesinlikle huzursuzluğum resme geçti, beğenmedim. Şimdi de "İğrenç oldu" diye bir köşeye kaldırıp attım
Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri bende yaşıyorum özel psikiyatri mi kaldı seanslar mı hepsine gittim ölğ gibiyim yemek yemiyorum sürekli yatıyorum bana iyi gelen tek şey şu oldu biraz da olsa rahatlatan nişanlımla dışarıda doğa da yürümek kamp yapmak İnan bana doğa insana o kadar iyi geliyor ki sana tavsiyem ortamını değiştir evi değiştir doğaya çık dolaş zorla kendini

Konuya istinaden yazıyorum..ben gerçekten huzuru abdest alıp tüm acizliğimi farkedip Yaratıcının müthiş gücü karşısında onun huzurunda egilmekle yani namaz kılmakta buluyorum..abdest aldığımda su değen azalarıma iyi geliyor ve sanki bir rahatlama geliyor,namaz kıldığımda heleki sizin gibi hissettiğim zamanlar ağlıyorum ve en son dua zamanı baya bir toparlaniyorum..gerçekten şifa oluyor.Ozaman anliyorumki yaratıcının benim namazıma ihtiyacı yok..ben acım ben susamışım.siz huzuru anlatın dediniz benim huzurum bu.tüm dünyanın dağdağası,keşmekeşi,yükü,endişesi..hepsi okadar yorucuki..hepsini ancak o kısa vakitte alıp atıyorum teneffüse cikiyorum sanki.

Back