Iki hafta oldu memleketten döneli, kavgalarımız artti diye ben memlekete, o arkadaşıyla tatile gitti buna bile izin verdim sirf uzak kalmak iyi gelir diye,ama döndü iki gun geçti gene arkadaslariyla kardesiyle kahvede orda burda, söylediklerim kalbine işlemiyor adamin, cocuk ıstiyordum ne zamandir o da olmuyor diye kafam allak bullak ama galiba olmamasinda da var bir hikmet bu sekilde nasil baba olacak ki ,yeni evli de değiliz hep ben ona uydum hos gördüm ama o kadar keskin karakterli ve ego sahibi ki gururuna yediremiyor saygi bekliyor benden boyle kabul etsen beni ne olur vs ,tek bildiğim psikolojimin kotuye gittiği, kaldiramiyorum bu durumu,yanlış bisey yaparım diye korkuyorum artik.duanizi eksik etmeyin rabbim kabul buyurur belki ben saglikli hareket edemiyorum artik cunku
Sevgililk doneminde de birbirimizden uzagiz diye yeterince alaka gösteremiyor diyordum, yine bu sebepten surekli kavga ediyorduk, nisani atma aşamasına geldim sonra duygularım agir basti ve ben kendimebu cezayı reva gördümOrtak bi uğraş bulsanız?Sevgililik döneminizde nasıldı mesela? Böyle alıştıysa böyle gider galiba
Ve sakın bu şartlarda çocuk yapmayın derim. Böyle ilgisiz adama çocuk niye?
Tamam ceza diye isimlendirdiniz cezalandırdıldınız dıyelım..Peki müebbet mı yediniz?Sevgililk doneminde de birbirimizden uzagiz diye yeterince alaka gösteremiyor diyordum, yine bu sebepten surekli kavga ediyorduk, nisani atma aşamasına geldim sonra duygularım agir basti ve ben kendimebu cezayı reva gördüm
Konuşmayı denediniz mi acaba? Artık evli olduğunu birlikte zaman geçirmek istediğinizi falan dile getirdiniz mi? Birlikte zaman geçiriyor musunuz?Sevgililk doneminde de birbirimizden uzagiz diye yeterince alaka gösteremiyor diyordum, yine bu sebepten surekli kavga ediyorduk, nisani atma aşamasına geldim sonra duygularım agir basti ve ben kendimebu cezayı reva gördüm
Müebbet olmamasi benim elimde ama hala belki duzelir biseyler e dair umit engelliyor beniTamam ceza diye isimlendirdiniz cezalandırdıldınız dıyelım..Peki müebbet mı yediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?