Severek evlendik kac kere ayrilma yoluna girdim bırakmadi,hic zaman degiliz cikiyoruz arada ama zamaninin cogunu onlara ayırıyor hani çocuğu susturmak için agzina bal çalarsın ya öyleymiş gibi hissediyorumSeverek mi evlendiniz?
Insan cocugu oluyor da onu her gun parka cikariyor hava almasi icin. Insan eşinin de gezme ihtiyaci oldugunu nasil anlamaz? Eşiyle neden vakit gecirmek istemez?
Acaba evlenmiş olmak icin mi evlendi.
Beraber de geçiriyoruz ama cogu zamanı onalrla, bir de asiri sosyal iyi tespitte bulundunuz arkadaşlarına cok düşkün, benim de yeterince cevrem yok diye ona bel bağlıyorum belki bundan kaynaklı bilmiyorum:/Konuşmayı denediniz mi acaba? Artık evli olduğunu birlikte zaman geçirmek istediğinizi falan dile getirdiniz mi? Birlikte zaman geçiriyor musunuz?
Belki de sizin bi uğraşınız yoktur veya onun kadar sosyal olmadığınız için bunu sorun görüyorsunuz? Bilemedim
Müebbet olmamasi benim elimde ama hala belki duzelir biseyler e dair umit engelliyor beni
Ortak bi uğraş bulabilirsiniz. Oyun dizi spor yürüyüş gibi. Bunun dışında bence siz de sosyalleşmeyi deneyin veya bi hobi edinin. Sizde takıntı haline gelmiş belli ki. Zamanla oturur benceBeraber de geçiriyoruz ama cogu zamanı onalrla, bir de asiri sosyal iyi tespitte bulundunuz arkadaşlarına cok düşkün, benim de yeterince cevrem yok diye ona bel bağlıyorum belki bundan kaynaklı bilmiyorum:/
Onu düşünüyorum ben de ciddi manada baska cozum yok gibiBu çabanızın ve durumunuzun karşı tarafa duygu durum olarak geçmesi gerekiıyorki etkili olsun..Yoksa hep üzülen siz olacaksınız..
Aile terapısi deneseniz?
Calisiyor ama...Çalışmiyor mu bu adam?
Arkadaşınız yoksa sizde tek başınıza yürüyüş yapın .spora gidin. Sinemaya gidin.. onu merak ettirecek kadar gezin. Çünkü hep evde eşinizin dönmesini bekliyorsunuz. çok mutlu görünün öyle olmasanız bile. Eşiniz sizin programınıza dâhil olmaya çalışsın.Beraber de geçiriyoruz ama cogu zamanı onalrla, bir de asiri sosyal iyi tespitte bulundunuz arkadaşlarına cok düşkün, benim de yeterince cevrem yok diye ona bel bağlıyorum belki bundan kaynaklı bilmiyorum:/
Bi de çocuğun olsa kafayı yersin adam dışarı daha çok kaçar çünküIki hafta oldu memleketten döneli, kavgalarımız artti diye ben memlekete, o arkadaşıyla tatile gitti buna bile izin verdim sirf uzak kalmak iyi gelir diye,ama döndü iki gun geçti gene arkadaslariyla kardesiyle kahvede orda burda, söylediklerim kalbine işlemiyor adamin, cocuk ıstiyordum ne zamandir o da olmuyor diye kafam allak bullak ama galiba olmamasinda da var bir hikmet bu sekilde nasil baba olacak ki ,yeni evli de değiliz hep ben ona uydum hos gördüm ama o kadar keskin karakterli ve ego sahibi ki gururuna yediremiyor saygi bekliyor benden boyle kabul etsen beni ne olur vs ,tek bildiğim psikolojimin kotuye gittiği, kaldiramiyorum bu durumu,yanlış bisey yaparım diye korkuyorum artik.duanizi eksik etmeyin rabbim kabul buyurur belki ben saglikli hareket edemiyorum artik cunku
bu yorumun altina imzami atarimevde bana köle muamalesi yapip benle vakit gecirmicek ve ben aman neden böyle diye oturup aglicam öyle mi ? bir dakika durmam orada .
Analiziniz cok dogru sanki ona muhtacmis gibi davranıyorum bu da ona ozguven veriyor herhalde:/Arkadaşınız yoksa sizde tek başınıza yürüyüş yapın .spora gidin. Sinemaya gidin.. onu merak ettirecek kadar gezin. Çünkü hep evde eşinizin dönmesini bekliyorsunuz. çok mutlu görünün öyle olmasanız bile. Eşiniz sizin programınıza dâhil olmaya çalışsın.
Cumartesileri arkadaşlarına ayiriyor,haftaici genelde evde arada mac izlemeye gidiyor,ama bu gec donusleri genelde cumartesi ciktigi zamanlara denk geliyorBenzer bir konu açtım. Ne sıklıkta çıkıyor eşiniz bu da önemli?
Yasi 30 u geckin ve karakterinden taviz vermeyeceğini cok kere tecrube ettim maalesefsevgiliykende nişanlıykende bu adam böyleymiş değişmez ki keşke duygularına hakim olup başta resti çekseydiniz.. şimdi sizin ondan vazgeçemeyeceğinizi o ne derse onu yapacagınızı düşünüyor muhtemelen...
şayet yaşı 30 geçmişse asla düzelir diye beklemeyeceksin...
ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?