- 27 Haziran 2016
- 235
- 120
- 18
- 34
- Konu Sahibi gitmekgerekbudiyardan
-
Elti ,gorumce ,kayın,kv,kp,cocuklar biz böyle yaşıyoruz ışteKonaktamı yaşıyorsunuz 13 kişi nedir Allah aşkına
Tamam 2 yıl katlanmışsın, kota dolmuş. Eltin niye çıkmıyor, belli ki o senden evvel evlendi?Engel benim ani bi evlilik yapmam gercekten. Ben sağlıklı düşünmediğim bi dönemde evlendim ve sonradan geri donemedim,eşimi sevdim ve katlandim 2 yıl.
Çok haklısınız biz yine iyiyiz belki de kimilerine göre.13 kisiyle ayni ev mi boyle sorunlar olmasına sasirmamak lazim
Ben evlendigimde eltim çıkacaktı sözde ama çıkarmadılar. Şimdi ev yaptık yakın zamanda çıkarızTamam 2 yıl katlanmışsın, kota dolmuş. Eltin niye çıkmıyor, belli ki o senden evvel evlendi?
Siz niye kabile gibi yaşıyorsunuz onu desene bir?
Evet haklı da ben niye asmıyorum peki. Babasının suçu hepimizi bir arada toplayıp böyle huzursuzluk çıkaran kendisi.Büyük görümceniz sabahtan akşama surat assa hakkıdır.
ayrı eve çıkmamıza az bi Zaman kaldı.Ayrı eve neden çıkmıyorsunuz? Bu şartlar altında sinirlerinizin bozulması çok normal.
Evet haklı da ben niye asmıyorum peki. Babasının suçu hepimizi bir arada toplayıp böyle huzursuzluk çıkaran kendisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?