Huzuuurr istiyorum artık!

Benim paylaştığım bi konu vardı,ne yapmalı diye. Rica etsem onu okur musun canım orda yazıyor herşey. Simdi tekrar anlatsam buraya sığmaz

Bunlar dublexte oturuyorlarmış da 13 kişiyi dubleks de kaldırmaz ki ya.
Yeni taşınacakları yer de altlı üstlüymüş, çok fark etmiş ya sanki?

Evet bence kayınvalide fazlasıyla düşkün çocuklarına,çocuklar da sorun etmiyor bunu.
Bilemiyorum ne derece anlaşıyorlar ama ben istemezdim kimseyle bu kadar yakın olmayı.

Evet bence kayınvalide fazlasıyla düşkün çocuklarına,çocuklar da sorun etmiyor bunu.
Bilemiyorum ne derece anlaşıyorlar ama ben istemezdim kimseyle bu kadar yakın olmayı.
Eşim sorun ediyor da o da hep bekle sabret kendi evimiz olsun kimseye eyvallahimiz olmaz dedi diye ben bugüne kadar sabretmisim farkinda olmadan 2 yılı devirdik . Ama herkesin bi sınırı var ben eşime güvenip bu zamana kadar ses etmediysem eğer kendi evimize gittigimizde tek bir sorun da ,ailesiyle alakali bi kavga veya tartışma da çekip gidecegimi iyi bilir

Peki gorumce neden isleri ustleniyor? Anne babasinin hizmetini anladikta eltinizin isini yapmak zorunda degil sonucta.

Bir de merak ettim geceleri banyo kapisinda hic pisti olmuyor musunuz?
Yok benim pişti sorunum yok banyom kendi odamda. Kayinvalidemin de kendi odasında. Geriye eltim kalıyor onunda benim gibi odası üst katta ordaki banyoyu kullanıyorlar

Velet ne ya,çocuk o çocuk

allah size peygamber sabrı versin.13 kişi ne ya hemde de eltiler görümceler.keşke ayrı bi eve çiıkma sansınız olsa .sonuçta bu dünyaya bi kere gelicez .değer mi bilmiyorum ama kim olursa olsun kendi ailem bile olsa ben yapamazdım.

İzin vermiyorum, çünkü eltimin çocuklarını onlar büyüttü,kadın uyur onlar bakardı. Ama ben böyle olsun istemedim ,terbiye etmek istedim öyle de yapıyorum. Söz sahibi değiller cocugumla alakalı.
Size yapilanlara da karşı cikin ama cocuk konusunda lutfen en ufak bir taviz vermeyin brakin kufur etmeyi küfürlü bile konusmasinlar.haspam bir de kufrederse doverim demis bir daha boyle bir durumda lutfen ben evladımi kimseye dovdurmem deyin sahip cikin

Yemin ederim çok ciddiyim yeri geldiğinde ailemizle kavga ediyoruz kardeşimiz surat asiyor sen kocanla arayı tut da evi ayırmaya bak onun dışında çok da takma yine diyorum böyle ortamda bence gayet de huzur var
Orası öyle tabi kendi anne baba kardeşlerimizle bile sorunlarımız oluyor,elalem bize hayretle bakıyor nasıl dayaniyorsunuz bunca kişi diye

Ben olsam bende gülerdim belki de,bu durumu ben yaşadığım icin cok komik gelmedi bana
Siz herhalde sizin konunuza güldüğümü falan sandınız?
Oysa ben sizin durumunuza değil "Konaktamı yaşıyorsunuz 13 kişi falan" diye yapılan latifkar yoruma güldüm.
Bakın yine gülüyorum

Siz herhalde sizin konunuza güldüğümü falan sandınız?
Oysa ben sizin durumunuza değil "Konaktamı yaşıyorsunuz 13 kişi falan" diye yapılan latifkar yoruma güldüm.
Bakın yine gülüyorum
Anladım tabi arkadaşın yorumuna güldunuz ,bende öyle dedim zaten ben olsam bende gülerdim diye

13 kişi mi
görümcenin yerinde olsam ben de isyan ederdim, önce bir abim evlenecek karısı çocuğu eve yerleşecek, yetmeyecek öbürü evlenecek evde yengeler çoluklar çocuklar, valla cinnet geçirse haklı.
ya bi de soruldu mu bilmiyorum ama o kadar kişi aynı evde kaç oda var? nasıl tuvalete giriyorsunuz, nasıl sevişiyorsunuz, nasıl banyo yapıyorsunuz

Herkesin ayrı banyosu varmış sanırım.
Dublex imiş ev.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…