Huzuuurr istiyorum artık!

Ben evlendigimde eltim çıkacaktı sözde ama çıkarmadılar. Şimdi ev yaptık yakın zamanda çıkarız
Bence senin kayınvaliden evlatlarını dizinin dibinde istiyor. Sittin sene izin vermez, tabi siz izin almaya kalkarsanız.
Dur tahmin edeyim o yapılan ev de altlı üstlü ya da yakın olabileceğiniz şekildedir. Eltinler, siz, kayınvalidenler. Oohh :)
Kocaman insanlarsınız ya şu devirde, kaç aile bir evde nasıl yaşıyorsunuz?
Nasıl rahat ediyorsun? Bir de huzur arıyorsun o ortamda. Ara ara, bulursun belki.

Hesapladım Ziyagil ailesi de 13 kişi oturdukları ev 5498 katlı ama öyle de bir durum var.

Anlattığınıza göre kadın evde sizin dışınızda herkesin işini görüyor.Kafayı yerim ben öyle bir durumda o nasıl bir aile öyle ?
Evet aynen öyle. Herkesin işine o koşuyor,ama ben gercekten ona yük olmuyorum çocuğuma ben bakıyorum,kendi işimi kendim hallediyorum. O böyle olmasın istiyorum ama kendi annesi babası düşünmüyor onu ben ne yapabilirim. Elimden geldiğince destek olmaya çalıştım ama o hep dedikodu yapmak istedi öyle rahatlıyordu bende buna izin vermedim.

Suanki evimiz dublex. Tasinacagimiz evimiz dediğiniz gibi altli üstlu. Ama oraya gittiğimde duzenimi herşeyi en baştan kurmaya kararlıyım.

Şimdi çocuğunuza da karışıyorlardır
İzin vermiyorum, çünkü eltimin çocuklarını onlar büyüttü,kadın uyur onlar bakardı. Ama ben böyle olsun istemedim ,terbiye etmek istedim öyle de yapıyorum. Söz sahibi değiller cocugumla alakalı.

İnşallah en kısa zamanda ayrı eve çıkarsınız , özel hayat da sınırlı olur
Ne bileyim , eşinle rahat rahat oturup konuşamazsınız bile
İzin vermiyorum, çünkü eltimin çocuklarını onlar büyüttü,kadın uyur onlar bakardı. Ama ben böyle olsun istemedim ,terbiye etmek istedim öyle de yapıyorum. Söz sahibi değiller cocugumla alakalı.

Elti ne iş görüyor pardon? ?

Kusura bakmayın da neden klan halinde yaşıyorsunuz. Öyle ev mi olur? Siz görümcenizin dertlerini boşverin de önce bir eşinizi ikna edin de ayrı eve çıkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…