google 006 siz hangi doktora yaptıracaksınız harun özkana mı özelden mesaj atan arkadaşım arkadaşınız acaba birden çok mu yaşamıştı yoksa bir kaç kez yaşayıp hemen mi ameliyat oldu yeşiim hanıma bana öyle dedi aslında eskiden ben yazdıgımda bana tutarsa sorun olmaz diyordu ama ilk kez yırtık çoksa olmaz falan dedi ama en fazla ne kadar yırtılabilir ki orası 2 dir sanırım bana da olmayabilir dedi ama degerlendirmek lazım dedi vallahi fikirlerini deiştiren doktorlar var bence ya gökçe erdoğan nasıl o çok olumlu konuşuyor ilgileniyor ben ebru zülfikaroglunu aradıgımda ne bilim o bana çok ilgili gelmiyor belki hastalarına ilgilidir bilgi almak için arayanlara ilgili degildir
hymenoplasty yaptıracağınız doktoru iyi seçin.bu ameliyatı oluruz herşey biter kurtuluruz olmuyor ameliyat ve sonrası daha önemli.hatta çok çok önemli.
Bizim yaptığımız hymenoplasti ameliyatlarında başarısızlık olmaz Ameliyattan
bir ay geçtikten sonra konturola gelebilirseniz sonucu kendiniz de görebilirsiniz.
Bu konturolda açılma olmuşsa ( Olmaz ama diyelimki oldu) tekrar ameliyat ederiz ve ücret almayız. Ancak kendiniz cinsel ilişkiye girer ya da parmağınız ile bozarsanız bu durumu zaten anlarız.O zaman yeniden ücret ödersiniz.
Eğer konturolda tamam dersek zifaftan önce tekrar gelmenize gerek yoktur.çünkü yaptığımız zar ömürlüktür.
İyi günler.
harun özkanın maili
güldürdün beni :)özgem gidince biz de yaptıralım mı ne dersin of şu süreci bi atlatsaydık e! bu gülme ne kadar sürüyor şimdiden beni korkular bastı düşünmekten uyuyamıyorum
tabiki kesinlikle yaptrırın. fazla uzun sürmüyo. uyku haline geçiyosun birkaç dakika sonra falan.
ne kadar sürüyor etkisi özgem uykudan ayılma halin dularını bekliyorum eylülde yaptıracağm ama şimdiden endişeler korkular bastı hiç uyuyamıyorum
hiç korkma içini ferah tut. etkisi uzun sürüyo ki zaten biterse tekrar yaparlar.
Bizim yaptığımız hymenoplasti ameliyatlarında başarısızlık olmaz Ameliyattan
bir ay geçtikten sonra konturola gelebilirseniz sonucu kendiniz de görebilirsiniz.
Bu konturolda açılma olmuşsa ( Olmaz ama diyelimki oldu) tekrar ameliyat ederiz ve ücret almayız. Ancak kendiniz cinsel ilişkiye girer ya da parmağınız ile bozarsanız bu durumu zaten anlarız.O zaman yeniden ücret ödersiniz.
Eğer konturolda tamam dersek zifaftan önce tekrar gelmenize gerek yoktur.çünkü yaptığımız zar ömürlüktür.
İyi günler.
harun özkanın maili
Ya ben evlenmicem onumde yok kendim icin iatiyorum esneme olurmu sorun olur mu cok moralim bozuk aramaya bile cekiniyorum. Yazin yazlikta olucam denize girmem sorun olurmu olmazsa hemenn yaptiricam dusunmeden harun bey dogru insan degilmi cok yirandim artik
sıkıntı etme canım.herşey iyi olur inşallah en yakın düğün benimki ben kurtulursam hepinize umut olurum inşallah.
senin düğün ne zamana canım?
sıkıntı etme canım.herşey iyi olur inşallah en yakın düğün benimki ben kurtulursam hepinize umut olurum inşallah.
Harub beye mi oldun canim sen
inşallah sorunsuz atlatrsın canım kontrollerinide yaptrnca sıkıntı olmaz inşallah
inşallah sende güzel sonuçlar alırsın.
dualarım hep seninle bitanem sende atlatacaksın korkma
evet 3 ay sonra düğünüm var.istanbul a bir bahane sonucu gitmem gerekti o yüzden orayı tercih ettim harun özkan ağır basıyor şu an.harun özkanında ebru hanımında fiyatı aynı 2500 tl.harun özkan kendinden çok çok emin son kontrolde istemiyor bakalım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?