Hymenoplasti yaptırıp sonuç alanlar nerdesiniz???

bize bunları yaşatanlar sizce kul hakkına girmedimi sanıyorsunuz.ne yaşadığımızı biz biliyoruz oralardan ahkam kesmek kolay tabi atıp tutmak.v,cdanım rahat çünkü nişanlıma yakışmayan bişey yapmadım ben.başınıza ya da sevdiklerinizin başına böyle bir olay gelir de mecbur kalırsa bu işleme o zman anlarsınızz...

niye cevap veriyorsun da söylenir söylenir giderler neler yaşadığımızı biz biliriz kimseye hesap vermek zorunda değiliz

Zorlamaı oldu tecavüze mi uğradın ? Nişanlına sahte sen yaratarak en büyük yakışmayını yapmıyormusun kendine bile saygın yok dikkat et burada herkes zorla olmuştur kimse isteyerek değil bari bunu bırakın sevdim yaşadım değin ne var bunda anladık evlilik geldi.

ben yaşadığını değil müstakbel eş adayına bunu açıklamayıp operasyon geçirip kendini kızmış gibi ona sunacak olmanı kınadım...ayrıca tecavüze uğradıysan ok ama diğer türlüsü kul hakkına girmez..... zira iki tarafta o zaman zevk alarak yaşamıştır bu ilişkiyi ama ayrılınca kıza acı vermiştir ve acısı o anın zevkini gölgelemiş ilişkiyi sanki diğer tarafın suçuymuş gibi beynine kazımıştır...ben böyle bir şey yaşamış olsam eş adayıma durumu anlatırım kabul ederse ok etmezse herkes kendi yoluna çünkü bu durum çooooooookkk büyük bir vicdan azabı yaşatırdı bana...baştan yalan söylediğim hatta çok büyük bir yalan olan bu tarz bir olay sonrası o insanla aynı evi aynı yatağı aynı hayatı paylaşamazdım....durumu anlatsam kabul ettiği taktirde vicdanen rahatlar hayatımı onunla paylaşırdım ama senin planların gibi entrikalar gerçekleştirip eş adayımla evlensem onun yüzüne bakamazdım ....ben ilk yorumumda da yazmıştım şimdi de söylüyorum yaşamış olabilirsiniz ama eş adayınız durumunuzu bilmeli kesinlikle.....

o yorumu yapan arkadaş beni güldürdün yaşamayan erkek yok kul hakkına girmiyorlar biz mi giriyoruz islamda kadın bakire olmak zorunda degilken erkekler neden dayatıyor bunu o zaman saçmalamadan gidin kuran mealini okuyun cahil cahil konuşup insanların moralini bozmayın

ben bu olayı yaşadıgımda açtım kuranı okudum biliyorum sizinki din degil toplum baskısı düşüncelerinizi kendinize saklayın

harun özkana yaptırırp şikayeti olan var mı ki bir arkadaş her geçen gn soguyorum yazmış ama

harun özkana yaptırırp şikayeti olan var mı ki bir arkadaş her geçen gn soguyorum yazmış ama

şu bir gerçek ki harun özkan parayı seven biri bırakın harun beyi dini programlara katılan sırf ALLAHı ve Rasülünü anlatanlar bile milyarlar istiyor bana abes gelmedi doğrusu 2500yi tık istiyor. ma işinin ustası bence önemli olan yaptırdıktan sonraki süreç kendine çok iyi dikkat edeceksin kızlar siz siz olun adetiniz bittikten hemen sonra olun ve olduktan sonra en az 20 gün kendinize çok iyi dikkat edin kesinlikle kabız olmayın o bölgeyi ellemeyin kesinlikle %50si doktor tecrübesiyse %50 si ameliyat sonrası bakım antepdeki doktorda harun beyde tuttuktan sonra dokularda kesinlikle esneme olmaz diyor ben bir yede okumuştum biri yaptıralı dört yıl olmuş evlendiğimde hiç sorun yaşamamış

Son düzenleme:
canım harun beye mi yaptırmış o 4 yıl sonra hiç sorun yaşamayan bende evlilik yok henüz ama bu konuyu kafamdan atamıyorum tek çare harun özkan sanırım ama

ben hala özelden mesaj atamıyorum ama yaptırmadım para da biriktirmedim henüz ögrenciyim zaten ama en kısa zamanda olmak istiyorum

canım harun beye mi yaptırmış o 4 yıl sonra hiç sorun yaşamayan bende evlilik yok henüz ama bu konuyu kafamdan atamıyorum tek çare harun özkan sanırım ama

canım yaptıran kadın kime yaptırdığını yazmamış yani tuttuktan sonra esneme olayı olmuyor diye yazmış dualarınızı bekliyorum

dua ederim canım ben inşallah sorunsuz atlatırsın bende esneme oluyor diye biliyorum bende esneme var diye okumuştum sanki herkeste farklı olabilir önlem almak lazım dügüne yakın yaptırmak mantıklı olabilri

Kizlarrr gelişmeleri nolur yazin ya sormasakta yazin bu yazdikalriniz bir çok çaresiz kişiye umut kapisi olacak belki de. Bu durumu eleştirenler yadirgayanlar çok ama bnce mesele snrasindaki pismnalik. Evet sevdiğimiz insana Güvendik hata ettik ama pişman miyiz önemli olan bu. Niyetimz kimseyi kandrmk değil sadece bize kotu gözle bakmayacak biriyle yuva kurmak istiyoruz. Ben gerçek bi ilişki yasamadim ama bi yirtik oluştu zarimda o yüzden tek basimayim ama şöyle düşünün bu yasimzda tek basimiza üstesinden gelmeye calistgimz birşey var vr emin olun bu çok zor. Kimseye guvenememz çok zor. Çokça araştırma yapiyorum şuan çünkü fiyatlar çok pahali ve ogrenviym calisma imkanim yok ama bi şekilde bulmak zorundayız. Şükür ki bu durum bizi kotu yollara saptirmadi. Birde dusumsenize sirf diktireblmk için tekrar ayni çirkinliği yasdigni. O yuzden çok elestrmemk lazim kimsenin içini bilemezsiniz.(

evet harun beye oldum 3 hafta oldu.

Canim gecmis olsun harun bey hangi teknikle yapiyor doku birlestirme yontemi ile mi flep mi. Tam anlamiyla ne zaman iyilestin ve bacak hareketlerindeki kisitlama yasagi kalkti? Bide sonucu ne zaman alcaksin dugun var mi yakinda biz de ogrenebilsek keske harun beye olup cevap yazan kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…