valla ağzım açık kaldı 3 ay sonra düğününüz var ve hymenoplasti yaptıracaksınız ? müstakbel eşiniz bu durumu bilmiyor demek ki... eğer düşüncem doğru ise o vicdan azabı ile nasıl aynı yatağa gireceksiniz..yanlış anlamayın lütfen geçmişinizi yargılamak değil amacım bir şeyler yaşamış olabilirsiniz ama evleneceğiniz insana açık açık anlatmanız daha mantıklı diye düşünüyorum zira bu da bir kul hakkıdır ....
bize bunları yaşatanlar sizce kul hakkına girmedimi sanıyorsunuz.ne yaşadığımızı biz biliyoruz oralardan ahkam kesmek kolay tabi atıp tutmak.v,cdanım rahat çünkü nişanlıma yakışmayan bişey yapmadım ben.başınıza ya da sevdiklerinizin başına böyle bir olay gelir de mecbur kalırsa bu işleme o zman anlarsınızz...
bize bunları yaşatanlar sizce kul hakkına girmedimi sanıyorsunuz.ne yaşadığımızı biz biliyoruz oralardan ahkam kesmek kolay tabi atıp tutmak.v,cdanım rahat çünkü nişanlıma yakışmayan bişey yapmadım ben.başınıza ya da sevdiklerinizin başına böyle bir olay gelir de mecbur kalırsa bu işleme o zman anlarsınızz...
niye cevap veriyorsun da söylenir söylenir giderler neler yaşadığımızı biz biliriz kimseye hesap vermek zorunda değiliz
arkadaşlar cesaret iğnesini duyan bilen var mı ?
harun özkana yaptırırp şikayeti olan var mı ki bir arkadaş her geçen gn soguyorum yazmış ama
canım harun beye mi yaptırmış o 4 yıl sonra hiç sorun yaşamayan bende evlilik yok henüz ama bu konuyu kafamdan atamıyorum tek çare harun özkan sanırım ama
evet harun beye oldum 3 hafta oldu.
1 ağustos az bir zaman kaldı bakalım nasıl olacak.
Simdi gordum bizi haberdar et lutfennn
1 ağustos az bir zaman kaldı bakalım nasıl olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?