Hymenoplasti yaptırıp sonuç alanlar nerdesiniz???

doktorla bizzat görüşmenizi tavsiye ederim ayrıca iyi araştırın ve bu işlemi yaptırdıktan sonra dikkat edin

Sen nelere dikkat ettn canm ilk hafta mi sadece dikkat ettin. Herkese ayni sorulari sorar oldm.kafayi yemek uzeriyim galiba kbakmayin lutfen(

harun özkanda oldum geldim :) net birşey söylemem için kontrole gidip sonuç aldıktan sonra sizlere detaylı yazacam.

Caresiz23, geciktirici kullandigin halde nasil regl oldun seninle ayni durumdayim kac gun geciktirmeyi basarabildin ve nasil kullandin? Harun bey kesin kanaman olur diyor sana da garanti verdi mi canm?

Son düzenleme:
Kimse istemezdi/ istemez şu durumda olmayı. Cahilliğimizin kurbanı olduk işte.pişmanım ama zamanı geri çeviremiyorum.o yüzden şuanda yapılabilecek şey Kendimizi toparlayıp güçlü bir şekilde üstesinden geleceğiz. Naçizane tavsiyem kendinize iyi/ içinize sinen bi Dr bulun ve olumsuz düşünceleri kafanızdan atın.

birhafta önce harun beye yaptırdım. yıllardır araştırıyordum çok düşünüyordum. Bir anda karar verip aradım. 3 gün sonrasına randevu aldım. psikolojik olarak da hazırlardım kendimi. Sanki endoskopi gibi bir operasyona gidiyormuşum gibi.. değişik bir duyguydu. Harun bey geldi gayet normal bir şekilde konuştu ama konu biraz duygusallaştırdı beni o kadar soğukkanlı davranmama rağmen azcık ağladım.. ama hemen toparladım. harun bey sizin yanınızda oluyor.. rahatlatıcı şeyler söylüyor.

harun bey %100 garanti veriyor...genel anestezi istemedim lokal yapıldı. iğneden çok korkarım oyüzden acıdı bağırdım iğne yaparken :) ama mecburen dayanmalıydım. operasyondan sonra doktor ilk 1 hafta büyük adımlar atma, üçüncü gün duş alabilirsin, iki haftadan sonra da denize havuza girebilir normal şekilde davranabilirsin dedi.

operasyondan sonra 45dk odada dinlendim sonra çıktım. tuvalete çıkmada zorlanmadım. hastanede odadayken çok sıkışmıştım girdim. yandı biraz. ama bu çok normal. operasyon çok yenidi. ama sonra eve gelince de girdim hiç yanmadı. eve minibüsle geldim. oturdum ama acıyor otururken oyüzden şekilden şekle girdim :) sonra ayakta durdum. eve gidince dinlenip yatmak gerekir bir iki saat en azından.. cumartesi yaptırdım. pazartesi işe gittim. otururken yine acı oluyor. ama gün geçtikçe o da azalıyor . şuan otururken hiç sorun yok. ara sıra hafif bir acı oluyor içimde ama kısa süreli ve şiddetsiz. ben hala küçük adımlar atmaya dikkat ediyorum. bakalım....

1 ay geçsin kontrole gel bakalım dedi. ben öyle diğerleri gibi tekrar dikiş atmam dedi. bazılarına kontrole gerek yok falan demiş forumda yazanlar var.bana neden öle dedi bilmiyorum umarım bir sorun yoktur. ama %100 garanti veriyorum ben dedi operasyondan sonra. ve içimde bir şüphe de yok açıkcası . 1 ayı doldur kontrole gelebilirsin dedi, 45gün sonra dedi sonra da. ama ben 1 ay dolunca gidicem ya da en azından 5 hafta olsun :)

ben gelişmeleri yazmaya çalışacağım yine. umarım yarıdmcı oabilirim benim durmumda olanlara.

Canm detaylı anlatmışsın sağol, aynayla baktığında farkı goruyo musun. Akıntı sorunun var mıydı kanaman oluyor mu

Kizlar uzun zamandir yokum zor gunler geciriyodum. Ameliyat olan sonuc alan dugunu olan arkadaslar varmi? Cvplarinizi bekliyorum

Canim en son sen yaptirmissin ne kadara yaptirdin operasyonu.. Fiyat olarak yani..

merhaba antep te doktor ismi ve bilgisi verebilir misiniz.özelden yazma hakkım henüz yok. sağ olun şimdiden
kusura bakmayın siz cvp yazmıssınız gecen gün ben yeni gördüm.henüz kullanmayı tam bilmediğimden.ilginiz için sağ olun

Son düzenleme:

Bu arkadaş sadece bu mesajı yazıp çıkmış başka bi daha girmemiş başka yorumu fln da yok.insan reklam diye şüphelenmiyo değil...

Kizlar harun bey fos ciktiiii... Akin beyi mi düşünsek artik ne yapsak yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…