- 27 Ağustos 2014
- 863
- 375
- 323
İyi sizi siz olduğu için seven birini bulmuşsnz mutluluklar ya bulamamamış bu vakayı yaşamış biri olsaydnz yaşıtlrnz çoluk çocuğa karisip siz 30 40 yaşını geçmiş müzmin bekar olarak kalıp yalnız başınıza mi hayatı sürdürcktnz bi kere bunun yasaklanması söz konusu olamaz çünkü tecavuze uğrayan ve kaza sonucu bekaretini kaybedenlere de uygulanıyor biraz saygı ve empati lütfen kimse zevkine ameliyat olmuyor tabi nasıl olsa birgün diktircğm keyfini sureyim diyenlrn diktirmsine bende karsiyim bunu alışkanlık haline getirmeyen tövbe etmiş biri ameliyat olabilirMeseleyi hala anlayamamanız da çapınızı eleveriyor ne yazık ki; ben bakire kalmayı savunan birisi değilim zaten, beni de ben olduğum için seven birini buldum. Ülkemizde bir genç kıza yüzlerce erkek düşüyor zaten, arayan bulur. Yapılmış bir hatayı da başka bir hatayla telafi edemezsiniz. Umarım devletimiz başvurumu ciddiye alır, sizin gibilerin üremesi insanlık onuruna zarar veriyor.
Kaza sonucu bile olsa her zaman dürüst olmak gerekir, sizin derdiniz koca bulamayıp evde kalmak değil, kocama bakire gideyim ki elimde koz olsun derdindesiniz. Bakire olmayıp da evlenen dolu insan var. Siz de çok iyi biliyorsunuz öyle olduğunu, muhtemelen saf, parmağınızda oynatabileceğiniz bir saftirik buldunuz, bırakmak istemiyorsunuz heralde. Hakettiğinizi bulmanız dileğiyle.İyi sizi siz olduğu için seven birini bulmuşsnz mutluluklar ya bulamamamış bu vakayı yaşamış biri olsaydnz yaşıtlrnz çoluk çocuğa karisip siz 30 40 yaşını geçmiş müzmin bekar olarak kalıp yalnız başınıza mi hayatı sürdürcktnz bi kere bunun yasaklanması söz konusu olamaz çünkü tecavuze uğrayan ve kaza sonucu bekaretini kaybedenlere de uygulanıyor biraz saygı ve empati lütfen kimse zevkine ameliyat olmuyor tabi nasıl olsa birgün diktircğm keyfini sureyim diyenlrn diktirmsine bende karsiyim bunu alışkanlık haline getirmeyen tövbe etmiş biri ameliyat olabilir
erkek arkadasim yok uzun sürede olmaz insanları yargılamadan tanımadan infaz yapmayın daha yazmıyorum iyi günlerKaza sonucu bile olsa her zaman dürüst olmak gerekir, sizin derdiniz koca bulamayıp evde kalmak değil, kocama bakire gideyim ki elimde koz olsun derdindesiniz. Bakire olmayıp da evlenen dolu insan var. Siz de çok iyi biliyorsunuz öyle olduğunu, muhtemelen saf, parmağınızda oynatabileceğiniz bir saftirik buldunuz, bırakmak istemiyorsunuz heralde. Hakettiğinizi bulmanız dileğiyle.
Şahsını kastetmedim zaten, bu rezilliği yaptıranlaradır sözüm.erkek arkadasim yok uzun sürede olmaz insanları yargılamadan tanımadan infaz yapmayın daha yazmıyorum iyi günler
tesekkur ederm canim insallah :)canım ya eminim sen çok iyi birisin ve öyle biri karşına çıkacak agzından Allah ve dualar düşmüyor seni elbette Allah affedecek bu tarz şeyleri düşünme yanlış yapma ve mutlu ol sen eminim mutlu olacaksın
Arkadaşım sen haklısın ama Türkiye'de bunu hiç bir erkeğe anlatamazsın başına bir kaza gelmiş olabilir kandırılmış cahillik etmiş olabilir bir şekilde kıztık zarını kaybetmiştir. Ne derse desin eşini inanadırmaz ne yapsın şimdi bu kız bu hata veya kaza yüzünden bütün ömrü harcansın mı? Intihar mı etsin? Zaten günümü gün edeyim her haltı yiyim Sonra diktiririm diyen zihniyette bi kız gerçekten bakire bile olsa ondan eş anne olmaz. Erkekler bakire kıza bile inanmıyo ilk gece kan gelmeyince.Meseleyi hala anlayamamanız da çapınızı eleveriyor ne yazık ki; ben bakire kalmayı savunan birisi değilim zaten, beni de ben olduğum için seven birini buldum. Ülkemizde bir genç kıza yüzlerce erkek düşüyor zaten, arayan bulur. Yapılmış bir hatayı da başka bir hatayla telafi edemezsiniz. Umarım devletimiz başvurumu ciddiye alır, sizin gibilerin üremesi insanlık onuruna zarar veriyor.
Kim diktirir kim diktirmez beni ilgilendirmez. Bu konuda yorum yapmak ya da diktirenleri küçük görmek haddime değil. Şartlar onu gerektirmiştir der geçerim.Arkadaşım sen haklısın ama Türkiye'de bunu hiç bir erkeğe anlatamazsın başına bir kaza gelmiş olabilir kandırılmış cahillik etmiş olabilir bir şekilde kıztık zarını kaybetmiştir. Ne derse desin eşini inanadırmaz ne yapsın şimdi bu kız bu hata veya kaza yüzünden bütün ömrü harcansın mı? Intihar mı etsin? Zaten günümü gün edeyim her haltı yiyim Sonra diktiririm diyen zihniyette bi kız gerçekten bakire bile olsa ondan eş anne olmaz. Erkekler bakire kıza bile inanmıyo ilk gece kan gelmeyince.
Beni kabul eden böyle etsin deme şansınız yok. Belki sizin kızınızın büyüdüğü çağda durumlar değişebilir.
Ben yaptığımın arkasındayım cınım!, sana da hesap soran olmadı ama sen kendinle olan hesaplaşmanın üstesinden gelemediğin böyle saldırganlaşırsın işte. Ölene kadar da bu lekeyle yaşayacaksın, zavallı şey! Benim tek derdim sizin anne olacak olmanız, yoksa banane senin orandan. Kadın kadını yargılayamazmış bak sen şuna! Kadınlık onurunu iki para ederken düşün sen onu, ruhun çürümüş.ya arkadaşlar şununla hiç muhattap olmayın yapmamış içinde kalmış anladıgım o benim yoksa bir kadın bir kadını yargılamamalı hatta kimse kimseyi yargılamamalı kapat git çeneni şu sayfadan kimsin sen be hesabını sana mı verecegim oranın orospu da olsa burdaki insan onun hayatı sen kimsin köpek
Kim diktirir kim diktirmez beni ilgilendirmez. Bu konuda yorum yapmak ya da diktirenleri küçük görmek haddime değil. Şartlar onu gerektirmiştir der geçerim.
Ancak bu yaptığınız yoruma katılmam mümkün değil. Bunu türkiyede hiçbir erkeğe anlatamazsın ya da beni kabul etsin deme şansınız yok ne demek. Nasıl bir psikolojidesin bilmem miümkün değil ama koskoca ülkeyi kendi çevrenize göre genellemeyin. Bunu yaşayan genç kızların da gözünü korkutmayın. Hem kabullenmek nasıl bir kelime. Kimsenin beni kabullenmesine gerek yok ki. Nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz anlayamıyorum. Neden kendinizi çürük elma olarak görüyorsunuz? Siz kendinize defolu muamelesi yaparsanız, karşınıza çıkan adamlar bin beterini yapar. Bu kadar basit.
Bu operasyonu geçirenlerin büyük çoğunluğu eğitimli kişiler, öyle anlatıldığı gibi kaza, tecavüz mağduru değiller, öyle olanlar da çok az bir kısmı zaten. Sizin amacınız hayat arkadaşı bulmak değil ki, saftirik, bakir, parmağınızda oynatabileceğiniz birisini kafeslemek, sana kadınlığımı verdim deyip eliniz de koz olmasını sağlamak tüm niyetiniz. Burda sürekli allah allah diye yalvarıyorsunuz da eğer tanrı varsa kimin tarafında olacağını da mı kestiremiyorsunuz? Hersey size serbest olsun öyle değil mi? Eger allah varsa mustakbel kocalarınıza ve çocuklarınıza yardım etsin, en çok onların ihtiyacı olacak!Arkadaşım sen haklısın ama Türkiye'de bunu hiç bir erkeğe anlatamazsın başına bir kaza gelmiş olabilir kandırılmış cahillik etmiş olabilir bir şekilde kıztık zarını kaybetmiştir. Ne derse desin eşini inanadırmaz ne yapsın şimdi bu kız bu hata veya kaza yüzünden bütün ömrü harcansın mı? Intihar mı etsin? Zaten günümü gün edeyim her haltı yiyim Sonra diktiririm diyen zihniyette bi kız gerçekten bakire bile olsa ondan eş anne olmaz. Erkekler bakire kıza bile inanmıyo ilk gece kan gelmeyince.
Beni kabul eden böyle etsin deme şansınız yok. Belki sizin kızınızın büyüdüğü çağda durumlar değişebilir.
Eğitimi üniversite öğretimiyle bir tutmamak lazım. Aileden gelen, çevreden ve arkadaş ortamından gelen birikimlerimiz var. Bu şartlar bir araya gelince kendi kişiliğimizi sınırlarımızı oluştururuz. Ama bu her üniversite mezunu eğitimlidir anlamına gelmez. O yüzden diktirmeyi tercih edenlerin çoğu eğitimli insanlardır diyemeyiz. Dediğim gibi türkiyede sizi böyle kabul edecek erkek yok diye de genelleyemeyiz durumu. Benim anlatmak istediğim burda böyle yazarak okuyan genç kızları korkutmasak daha iyi olur. Herkesin yaşadığı çevre bir değil çünkü. Yoksa benim diktirmekle, diktirmemekle bir derdim yok. Kimseyi yargılayabilecek durumda da değilim zaten. Haddim değil.Düşünceniz güzel ancak sizde kendi çevrenize göre yorumlamışsınız. Burda hala bu konu tartışılıyorsa demekki ülkemizde büyük bir kesimi ilgilendiren sosyal bir sorun bu. Bunları es geçemezsiniz. Ben sadece kimseyi yargılamamaktan yanayım. Isteyen istediğini yapsın zaten herkes sonucuna bir şekilde katlanıyor. Ya eşine itiraf ediyor eşi kabul etse de kadın hırçın olup burada diktirenlere çatıyor. Ya diktirip operasyonun eziyetine katlanıyor ya da eşi tarafından terkediliyor....
Tebrik ediyorum.Bu operasyonu geçirenlerin büyük çoğunluğu eğitimli kişiler, öyle anlatıldığı gibi kaza, tecavüz mağduru değiller, öyle olanlar da çok az bir kısmı zaten. Sizin amacınız hayat arkadaşı bulmak değil ki, saftirik, bakir, parmağınızda oynatabileceğiniz birisini kafeslemek, sana kadınlığımı verdim deyip eliniz de koz olmasını sağlamak tüm niyetiniz. Burda sürekli allah allah diye yalvarıyorsunuz da eğer tanrı varsa kimin tarafında olacağını da mı kestiremiyorsunuz? Hersey size serbest olsun öyle değil mi? Eger allah varsa mustakbel kocalarınıza ve çocuklarınıza yardım etsin, en çok onların ihtiyacı olacak!
Bence herkesin diktiren kızların psikolojisini anlaması lazım ben şahsen erkek olsaydım ve eşim diktirmiş olsaydı bunu bir şekilde öğrenmiş olsaydım hiç kızmazdım.. beni kaybetmekten korkmuştur diktirmiştir sorun etmezdim.. hemcinslerimizin bizi anlamaması ne acı.. evliler bile çatır çutur bebek katili olup kürtaj oluyor, millet karısını-kocasını aldatıyor, elalemin karısına kızına kocasına göz dikiyor, ülkeyi dolandırıyor... yani bunca namussuz dururken diktirenler mi namussuz oldu şimdi.. bence asıl namussuzluk,riyakarlık bu saydığım şeyler.. erkek kardeşinize gelince bi insanın nasıl bi insan olduğu diktirmiş ya da diktirmemiş veyahut el değmiş ya da el değmemiş olmasıyla sınıflandırılamaz herkesin kendi tercihidir.. ve diktiren kızlarımızın asıl amacı karşısındaki insanı kandırmak değil, kendi içindir yaptığı bir hatanın yüzüne vurulması, suistimal edilmesi,adının çıkarılması,ailelerin duyması vs. lütfen biraz empati..Tebrik ediyorum.
En korktuğum sey erkek kardesimin burdaki 'felegin sillesini yemis' hatunlardan biriyle karsilasmasiydi... yazik evlendiginiz tertemiz insanlara... nasil bakire numarasi yaparsiniz simdi vallahi oskarlik olursunuz o gece...
kendi deyiminizle bu operasyonu genelde eğitimli kişiler geçiriyor demişsiniz.. ben ortaokul matematiği eğitimi alıyorum bu konuda bilgili olmam cinsellik konusunda eğitimli ve bilinçli olduğum anlamına gelmez.. ta ki cinsel deneyim yaşamadan önce kızlık zarı nerdedir işlevi nedir diktirme olduğunu bile bilmiyordum bu sadece benim suçum değil cinsel bilinci bana vermeyen ailemin de suçu şayet çocuklara cinsel bilinç verilse bu durumda olmazdı kızlarımız.. her şerde bile hayır vardır diyorum..(artık bilinçliyim geleceğin öğretmeni ve annesi olarak bilinçli bu konuda bilinçli bireyler yetiştireceğim,yapılacak hataları önleyeceğim) bende yaşamadan önce sabit fikirliydim.. kendini tutmalı insan derdim.. ama cinsellik anında özellikle benim gibi cinsellik zaafı olan insanlarda herhangi bir ilişki sırası hiçbir şey düşünülmüyor insan bilincini kaybediyor o yüzden sadece cinsel birleşme değil cinselliğe yakın şeylerin tamamının önü kapatılmalı bence..Bu operasyonu geçirenlerin büyük çoğunluğu eğitimli kişiler, öyle anlatıldığı gibi kaza, tecavüz mağduru değiller, öyle olanlar da çok az bir kısmı zaten. Sizin amacınız hayat arkadaşı bulmak değil ki, saftirik, bakir, parmağınızda oynatabileceğiniz birisini kafeslemek, sana kadınlığımı verdim deyip eliniz de koz olmasını sağlamak tüm niyetiniz. Burda sürekli allah allah diye yalvarıyorsunuz da eğer tanrı varsa kimin tarafında olacağını da mı kestiremiyorsunuz? Hersey size serbest olsun öyle değil mi? Eger allah varsa mustakbel kocalarınıza ve çocuklarınıza yardım etsin, en çok onların ihtiyacı olacak!
o dediğiniz insanı şahsen tanıyorum,birkaç kez muhabbetimiz oldu kendi kendine hesaplaşmamış demişsiniz olayı yaşayalı 4 yıl olmuş ve defalarca kendiyle hesaplaşmış tertemiz bi hanım.. belki başından kötü şeyler geçmiş evet ama başından kötü şeyler geçmiş bir kız başından bir şeyler geçmemiş oynak bir kızdan bin kat daha iyidir.. kadınlık onurunu iki para eden şey bakireliğinin gitmesi ya da operasyon geçirmesi mi? kadınlık onurunu iki para etmek bu kadar basit mi? şahsen böyle bir vaka yaşadım,operasyonu da geçiririm geçirmem zaman gösterecek.. belki pişmanım ama kendimi bu vakayı yaşamadan öncekinden daha iyi-bilinçli bir anne adayı olarak görüyorum din adamları bile diktirmekte sakınca görmezken size ne oluyor? mısır müftüsü bile.. diktirmek helaldir bu bir dürüstlük sorunu değildir diye fetva verirken 3 hocaya sordum 3 üde diktirin ve bu konuya geri dönmeyin dedi.. bende düşündüm taşındım yüce kitabımız Kuran-ı kerimden yola çıktım.. zinaya düşen kadını tövbe ettiği takdirde iffetliymiş gibi evlendirin diyende hz.ömer ... şimdi size ne demek düşer ? şimdi size hadis örneklerini,olayı yazacağım ama dini şeyler paylaşmak yasak olduğu için paylaşmıyorum.. çok isterseniz özelden kanıtlayabilirim. hoş benim kendimi insanlara kanıtlama gibi bir niyetim yok ne yani kanıtlarsam altın mı takıcaklar bana öyle bi ödül mü var yani?Ben yaptığımın arkasındayım cınım!, sana da hesap soran olmadı ama sen kendinle olan hesaplaşmanın üstesinden gelemediğin böyle saldırganlaşırsın işte. Ölene kadar da bu lekeyle yaşayacaksın, zavallı şey! Benim tek derdim sizin anne olacak olmanız, yoksa banane senin orandan. Kadın kadını yargılayamazmış bak sen şuna! Kadınlık onurunu iki para ederken düşün sen onu, ruhun çürümüş.
Insanlarin tercihlerine saygı duyun biraz ya madem size ters gormezden gelin lekeli bilmem ne gibi şeyler yazarları kiniyorum
simdi bana sendemi diktireceksin falan yazanlar olacaktir iki tane boyumca oglum var kadinlari buna mecbur eden sisteme karsi oldugum için yazdim
dip not olarakda böyle bir durumda kalmamak için evlilik öncesi cinselligi iyi düşünün kizlar kimseye guvenmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?