Kimsenin senden kendini kanıtlamasını beklediğini sanmıyorum, benim eleştirmemdeki sebep bu durumu kadınlık gururuma yediremememdir, onuru iki para eden şey de kendinizi mal yerine koyup başkalarına kakalamaya çalışmanız. Bu benim ahlak anlayışıma ve dünya görüşüme tamamen ters bir durum. Bir de öğretmenmişsiniz ne kadar yazık! Bence gençlere ilişkiden uzak durmalarını değil de geçmişlerine saygılı, onurlu bireyler olarak kendilerini yetiştirmelerini sağlamamız lazım. Aman yapma, aman etme demenin pek bir faydası olmaz; onlar da burdakiler gibi zaten diktirebilmenin rahatlığıyla hareket ederler. Burada ayıp olan ilişkiye girmek değildir, insanın kendisine karşı olan saygısını yitirmesidir, kendisine saygısı olmayanın başkasına da saygısı olmaz ki mustakbel kocalarınızı kandırmak için çevirdiğiniz türlü türlü dolaplar da bunu doğrular.o dediğiniz insanı şahsen tanıyorum,birkaç kez muhabbetimiz oldu kendi kendine hesaplaşmamış demişsiniz olayı yaşayalı 4 yıl olmuş ve defalarca kendiyle hesaplaşmış tertemiz bi hanım.. belki başından kötü şeyler geçmiş evet ama başından kötü şeyler geçmiş bir kız başından bir şeyler geçmemiş oynak bir kızdan bin kat daha iyidir.. kadınlık onurunu iki para eden şey bakireliğinin gitmesi ya da operasyon geçirmesi mi? kadınlık onurunu iki para etmek bu kadar basit mi? şahsen böyle bir vaka yaşadım,operasyonu da geçiririm geçirmem zaman gösterecek.. belki pişmanım ama kendimi bu vakayı yaşamadan öncekinden daha iyi-bilinçli bir anne adayı olarak görüyorum din adamları bile diktirmekte sakınca görmezken size ne oluyor? mısır müftüsü bile.. diktirmek helaldir bu bir dürüstlük sorunu değildir diye fetva verirken 3 hocaya sordum 3 üde diktirin ve bu konuya geri dönmeyin dedi.. bende düşündüm taşındım yüce kitabımız Kuran-ı kerimden yola çıktım.. zinaya düşen kadını tövbe ettiği takdirde iffetliymiş gibi evlendirin diyende hz.ömer ... şimdi size ne demek düşer ? şimdi size hadis örneklerini,olayı yazacağım ama dini şeyler paylaşmak yasak olduğu için paylaşmıyorum.. çok isterseniz özelden kanıtlayabilirim. hoş benim kendimi insanlara kanıtlama gibi bir niyetim yok ne yani kanıtlarsam altın mı takıcaklar bana öyle bi ödül mü var yani?
Herşeye saygı duyacak olsaydık, "saygı" diye birşey olmazdı.Insanlarin tercihlerine saygı duyun biraz ya madem size ters gormezden gelin lekeli bilmem ne gibi şeyler yazarları kiniyorum
simdi bana sendemi diktireceksin falan yazanlar olacaktir iki tane boyumca oglum var kadinlari buna mecbur eden sisteme karsi oldugum için yazdim
dip not olarakda böyle bir durumda kalmamak için evlilik öncesi cinselligi iyi düşünün kizlar kimseye guvenmeyin
biz sevap demedik zaten zinaya . Kuranı da çokta güzel okuyorum merak etmeyin ben kendimle gurur duyuyorum ve iyiki diyorum öğretmen olacağım sizin gibi düşünen anne babaların çocuklarını yetiştirmek zor olsa da ben cinsel olayı yaşayan zor durumda kalanları sizin gibi toplumdan dışlamak yerine sahip cikiyorum merak etmeyin ayrıca alimin dediginin aksini ilan etmek işlerine ne geliyorsa onu söylerler demekle siz kul hakkına giriyorsunz öyle bir konusuyrsnzkherkes ateist siz peygambrsnz zaten Allaha havale ediyorum sizi..Kimsenin senden kendini kanıtlamasını beklediğini sanmıyorum, benim eleştirmemdeki sebep bu durumu kadınlık gururuma yediremememdir, onuru iki para eden şey de kendinizi mal yerine koyup başkalarına kakalamaya çalışmanız. Bu benim ahlak anlayışıma ve dünya görüşüme tamamen ters bir durum. Bir de öğretmenmişsiniz ne kadar yazık! Bence gençlere ilişkiden uzak durmalarını değil de geçmişlerine saygılı, onurlu bireyler olarak kendilerini yetiştirmelerini sağlamamız lazım. Aman yapma, aman etme demenin pek bir faydası olmaz; onlar da burdakiler gibi zaten diktirebilmenin rahatlığıyla hareket ederler. Burada ayıp olan ilişkiye girmek değildir, insanın kendisine karşı olan saygısını yitirmesidir, kendisine saygısı olmayanın başkasına da saygısı olmaz ki mustakbel kocalarınızı kandırmak için çevirdiğiniz türlü türlü dolaplar da bunu doğrular.
Din adamları da işlerine ne gelirse onu söyler, siz de buna istediğiniz gibi inanmakta serbestsiniz.Bir kere olsun kuranı okumuş olsaydınız bunun ne kadar büyük bir günah olduğunu zaten bilirdiniz.
Biz kendimizi yamatıp sahtekarlık yapmıyoruz en azından, ateist olduğumu da belirteyim, karşılıklı rıza ile zinada bir sakınca da görmüyorum, ayrıca havalelik bir durumda olan ben değilim, kimseyi kandırmadım şu ana kadar,kuranı da arapça okuyorsunuz sanırım hiçbirşey anlamamışsınız çünkü. Umarım çocuklarımız sizin gibi öğretmenlere denk gelip özsaygılarını yitirmezler.biz sevap demedik zaten zinaya . Kuranı da çokta güzel okuyorum merak etmeyin ben kendimle gurur duyuyorum ve iyiki diyorum öğretmen olacağım sizin gibi düşünen anne babaların çocuklarını yetiştirmek zor olsa da ben cinsel olayı yaşayan zor durumda kalanları sizin gibi toplumdan dışlamak yerine sahip cikiyorum merak etmeyin ayrıca alimin dediginin aksini ilan etmek işlerine ne geliyorsa onu söylerler demekle siz kul hakkına giriyorsunz öyle bir konusuyrsnzkherkes ateist siz peygambrsnz zaten Allaha havale ediyorum sizi..
Pardon da size illa gel sende yaptir diyen mi var ? Herkesin eğrisi doğrusu kendine bir kadına lekeli demek ne kadar çirkin. Ayrica asil lekeli kızları kandirip faydalanip birakip giden adiler bunu yapan adamciklar gayette güzel evlenip yuva kuruyorlar ama kadinlardan önce erkeklerimizi egitmeliyiz erkek adam yapar diye buyutursek çok fazla hemcinsimiz daha bu tür çare ararHerşeye saygı duyacak olsaydık, "saygı" diye birşey olmazdı.
Asıl size pardon! Burası forum olduğuna göre insanlar düşüncelerini belirtebilir, doğrudan beni bağlaması gerekmez. O at hırsızı görünümlü erkeklere kanan kızların eğitilmesi daha mühim bence. Aklı başında bir kadını hiçbir erkek kandıramaz.Pardon da size illa gel sende yaptir diyen mi var ? Herkesin eğrisi doğrusu kendine bir kadına lekeli demek ne kadar çirkin. Ayrica asil lekeli kızları kandirip faydalanip birakip giden adiler bunu yapan adamciklar gayette güzel evlenip yuva kuruyorlar ama kadinlardan önce erkeklerimizi egitmeliyiz erkek adam yapar diye buyutursek çok fazla hemcinsimiz daha bu tür çare arar
Biz kendimizi yamatıp sahtekarlık yapmıyoruz en azından, ateist olduğumu da belirteyim, karşılıklı rıza ile zinada bir sakınca da görmüyorum, ayrıca havalelik bir durumda olan ben değilim, kimseyi kandırmadım şu ana kadar,kuranı da arapça okuyorsunuz sanırım hiçbirşey anlamamışsınız çünkü. Umarım çocuklarımız sizin gibi öğretmenlere denk gelip özsaygılarını yitirmezler.
Size ilk cevap yazmamin nedeni kadinlik onurundan lekeli olnaktan falan bahsetmenizdi yorumlarinizda forumda olsa yazdiklariniza sikkat etmek zorundasiniz ben o kizcagizin yerinde olsam kisilik haklarima saldirdi diye kiblerdim siziAsıl size pardon! Burası forum olduğuna göre insanlar düşüncelerini belirtebilir, doğrudan beni bağlaması gerekmez. O at hırsızı görünümlü erkeklere kanan kızların eğitilmesi daha mühim bence. Aklı başında bir kadını hiçbir erkek kandıramaz.
kiblemek ne demek ben pek bilmiyorumda kurallarıSize ilk cevap yazmamin nedeni kadinlik onurundan lekeli olnaktan falan bahsetmenizdi yorumlarinizda forumda olsa yazdiklariniza sikkat etmek zorundasiniz ben o kizcagizin yerinde olsam kisilik haklarima saldirdi diye kiblerdim sizi
İhbar gibi birsey rapor ediyorsun gerekirse kullaniciyi banliyorlar mune var admin galiba çok titiz bu konudakiblemek ne demek ben pek bilmiyorumda kuralları
teşekkür ettim :) iyi aklıma getirdin :)İhbar gibi birsey rapor ediyorsun gerekirse kullaniciyi banliyorlar mune var admin galiba çok titiz bu konuda
Rica ederim bol şans sana hayatinda bir daha ardinda duramayacagin kararlar alma sakin bende karsi tarafi kandirmak olarak görüyorum bu işi onaylamiyorum ama bizim ülkemizde öldürüyor kadinlar bu yüzden çok mecbur kalinmasa böyle bir karar verilmez herhalde ne bilimteşekkür ettim :) iyi aklıma getirdin :)
bakalım canım bende doğru bulmuyorum ama düşün düşün nereye kadarRica ederim bol şans sana hayatinda bir daha ardinda duramayacagin kararlar alma sakin bende karsi tarafi kandirmak olarak görüyorum bu işi onaylamiyorum ama bizim ülkemizde öldürüyor kadinlar bu yüzden çok mecbur kalinmasa böyle bir karar verilmez herhalde ne bilim
Sen değilsin de n'oldu yani? Bu seni benden daha mı iyi yapar? Din kisvesi altında hertürlü namussuzluğu,ahlaksızlığı,sahtekarlığı yapmaya kendine "hak" görmenden belli zaten ne mal olduğun. Küçük kız çocuklarına tecavüz eden imamlar da senin müslüman. Kendinize müslümansınız ya o hesap işte. Biz vicdanımızdan besleniyoruz, insanları kandırmaktan değil.ateist olduğunuz ne kadar belli .. sizi insan yerine koyup cevap veriyorum bende.. bir ateistle münakaşaya girdiğim için üzgünüm.. arapçada okurum Türkçe'de..benim gibi bir öğretmenle karşılaşmak hem kişilik eğitimleri hemde Matematik eğitimi açısından isabetli olur.. tenefüse bile çıkmadan ders anlatanda benim parayı söz konusu etmeyende her derdine kendi çocuğum gibi ilgilenen de benim.. merak etmeyin
Hayırdır! Kendini yamatanlar mafyası falan mı var burda? Örgütlenin bi de bari dernek, sendika falan kurun da hakkınızı yemesinler!:))))Rica ederim bol şans sana hayatinda bir daha ardinda duramayacagin kararlar alma sakin bende karsi tarafi kandirmak olarak görüyorum bu işi onaylamiyorum ama bizim ülkemizde öldürüyor kadinlar bu yüzden çok mecbur kalinmasa böyle bir karar verilmez herhalde ne bilim
daha fazla yorum yapma gereği duymuyorum :)Sen değilsin de n'oldu yani? Bu seni benden daha mı iyi yapar? Din kisvesi altında hertürlü namussuzluğu,ahlaksızlığı,sahtekarlığı yapmaya kendine "hak" görmenden belli zaten ne mal olduğun. Küçük kız çocuklarına tecavüz eden imamlar da senin müslüman. Kendinize müslümansınız ya o hesap işte. Biz vicdanımızdan besleniyoruz, insanları kandırmaktan değil.
Hayırdır! Kendini yamatanlar mafyası falan mı var burda? Örgütlenin bi de bari dernek, sendika falan kurun da hakkınızı yemesinler!:))))
Sen değilsin de n'oldu yani? Bu seni benden daha mı iyi yapar? Din kisvesi altında hertürlü namussuzluğu,ahlaksızlığı,sahtekarlığı yapmaya kendine "hak" görmenden belli zaten ne mal olduğun. Küçük kız çocuklarına tecavüz eden imamlar da senin müslüman. Kendinize müslümansınız ya o hesap işte. Biz vicdanımızdan besleniyoruz, insanları kandırmaktan değil.
Hadi yine iyisin! Ateistim diye vicdanın rahatladı, cadaloz seni:)daha fazla yorum yapma gereği duymuyorum :)
yok aslında üzüldüm bizim nolacağımız belli değil ama sen ateist olmaya devam edersen gayya tabakasını boylayacaksın :)Hadi yine iyisin! Ateistim diye vicdanın rahatladı, cadaloz seni:)
Ben de onu diyorum işte inanıyorsun diye her türlü ahlaksızlığın affedilir diye insanlığından vazgeçmişsin.ben ateist değilim diye noldu biliyor musun? Allah Allah'a ortak koşma,kafirlik dışında her günahı affediyor ama inanmayanlar ebedi olarak gayya tabakasında kalacaklardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?