aman da amaaaaaaaannnnnnnnn kimleri görüyorum ebn buralardaaa hosgeldin canim benim,seni gördügüme cok sevindim amma kilon icin cok üzüldümki zir bende sendenimcok kilo aldim cookk neler yaptin nerelerdeydin anlat bakalim
Hoşbulduk canımcım, valla ben de seni gördüğüme çooooook sevindim ama keşke almasaydık şu kiloları da başka başlıklarda karşılaşsaydık
ben de epey kilo aldım ve tartılana kadar hiiç farkında değildim, ama bu hafta kararlıyım başladım artık, yine eski halime döneceğim, baldırlarıma pantolon girmiyoo yoksa:2::2::2:
sen nasılsın, neler yapıyorsun? hangi diyeti yapmalı, nasıl kg vermeli hasretim? eski takım kaptanı olarak sen daha iyi bilirsin, bana yol göster:2::2::2::2:
ah güzelim ya kelin ilaci olsa misali bende karmakarisigim suan sadece dikkat edip 18 den sonra bisey yememeye calisiyorum cok senden sorna bir sürü diyet okudum hepside söylediklerini mantikli bir sekilde acikliyor o yüzden kafam cok karistien son kan gurubuna göre beslenme adli kitabi okudum söyledikleri cok mantikli ama uygulamasi zor benim icin bende bu sabah itibariyle 72.8 kilyoum pazartesi 73.6 ydim
ben akşam yemeğini 8 gibi yiyorum çünkü işten çok geç çıkıyorumgeç yiyince de hepsi kg olarak kalıyor. ama yemek saatimi değiştiremem, o mecburi öyle. yemekten sonra yürüyüş yapıyorum bu ilk haftam ama böyle devam edersem belki zararı olmaz.
maş. canımcım hızla gidecek yine kilolar inş. bu sefer irademizi kullanıp geri almamalıyız
senin ufaklıklar nasıllar? :)
ins öyle olur canim ne diyelim..cocuklar iyiler Allaha sükür ufaklikda krese basladi rahatim yerinde yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?