Hypatia'nın Diyet Günlüğü

hypatia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2010
2.794
12
118
İstanbul
Herkese merhabalar,

Bundan bir sene önce hareketsiz ve mutsuz yaşamdan dolayı epey bir kilo almıştım. 4. takım'a katılarak ve yıllık spor üyeliği alarak 79'lardan 60 kg.ye düşmüş, mutlu mutlu hayata kaldığım yerden devam etmiştim.

Taa ki... İş düzenim değişip sporu da bırakana kadar. Binbir emek ve çabayla verdiğim kilolarım fazlasıyla geri döndü:2::2::2:

Dün tartıda hayatımda ilk defa 85'i görünce kilo vermeye, tekrar diyete başlamaya karar verdim.:18::18::18::18::18: Takıma giremiyorum çünkü düzenli bir hayatım yok, bu yüzden takipte zorlanıyorum.

Diyet günlüğüm sayesinde eski kiloma döneceğime inanıyorum. Haydi bakalım bismillah

85 kg. ile diyet günlüğümün ilk sayfalarını açıyor, 63/65 kg ile de kapamayı planlıyorum inş.

aman da amaaaaaaaannnnnnnnn kimleri görüyorum ebn buralardaaa hosgeldin canim benim,seni gördügüme cok sevindim amma kilon icin cok üzüldümki zir bende sendenim cok kilo aldim cookk neler yaptin nerelerdeydin anlat bakalim

Bu sabah tartıldığımda 83.9 çıktım:)

Bugünkü Menüm:

Kalkar kalkmaz: 2 bardak su ve 3 kayısı

Sabah: Kepek ekmeğinde kaşarlı tost ve çay
Ara: Bir avuç kuru dut
Öğle: Yoğurt ve sebzeli türlü
Ara: Bir adet muz
Akşam: Bezelye yemeği ve kabak salatası

2 km. yürüyüş

Dün uzun zaman sonra ilk defa yürüyüş yaptım ve herbir yerim ağrıyor malesef Bu haftayı bitirip yeni bir haftaya başlarken 82'yi görmek istiyorum inş.

aman da amaaaaaaaannnnnnnnn kimleri görüyorum ebn buralardaaa hosgeldin canim benim,seni gördügüme cok sevindim amma kilon icin cok üzüldümki zir bende sendenim cok kilo aldim cookk neler yaptin nerelerdeydin anlat bakalim

Hoşbulduk canımcım, valla ben de seni gördüğüme çooooook sevindim ama keşke almasaydık şu kiloları da başka başlıklarda karşılaşsaydık

ben de epey kilo aldım ve tartılana kadar hiiç farkında değildim, ama bu hafta kararlıyım başladım artık, yine eski halime döneceğim, baldırlarıma pantolon girmiyoo yoksa:2::2::2:

sen nasılsın, neler yapıyorsun? hangi diyeti yapmalı, nasıl kg vermeli hasretim? eski takım kaptanı olarak sen daha iyi bilirsin, bana yol göster:2::2::2::2:

ah güzelim ya kelin ilaci olsa misali bende karmakarisigim suan sadece dikkat edip 18 den sonra bisey yememeye calisiyorum cok senden sorna bir sürü diyet okudum hepside söylediklerini mantikli bir sekilde acikliyor o yüzden kafam cok karisti en son kan gurubuna göre beslenme adli kitabi okudum söyledikleri cok mantikli ama uygulamasi zor benim icin bende bu sabah itibariyle 72.8 kilyoum pazartesi 73.6 ydim

ben akşam yemeğini 8 gibi yiyorum çünkü işten çok geç çıkıyorum geç yiyince de hepsi kg olarak kalıyor. ama yemek saatimi değiştiremem, o mecburi öyle. yemekten sonra yürüyüş yapıyorum bu ilk haftam ama böyle devam edersem belki zararı olmaz.

maş. canımcım hızla gidecek yine kilolar inş. bu sefer irademizi kullanıp geri almamalıyız

senin ufaklıklar nasıllar? :)

Bu sabah tartıldığımda 83.0 çıktım:)

Kalkar kalkmaz: 1 bardak su ve 3 kayısı

Sabah: Simit, kalper peynir ve çay
Ara: Bir avuç ceviz
Öğle: Yoğurt, salata, kereviz yemeği ve kepek ekmeği
Ara:
Akşam: Bezelye yemeği ve salata

2 km. yürüyüş

Yaa tam buraya yediklerimi/planımı yazmıştım ki simit keyfi yaptım ve 1,5 simiti hüplettim. Normalde yemek istesem yiyemem(

ins öyle olur canim ne diyelim..cocuklar iyiler Allaha sükür ufaklikda krese basladi rahatim yerinde yani :)

Bu haftaya 82.9 kg ile başlıyorum

Bugünkü menüm:

3 Kuru kayısı
Sabah: kepekli tost ve çay
Öğle: yoğurt salata yumurtalı pazı
ara: elma
ara: muz
akşam: tarhana çorbası ve salata

haftasonu hiiç spor yapamadım malesef en kısa zamanda nisan ayının ilk yarısında 80'lere veda etmek ve 70li kilolarda olmak istiyorum (( of off

Dün akşam börek kaçamağı yaptım ama sabah tartıldığımda kilom 82.6 idi umarım uyku sersemi yanlış görmemişimdir:)) Akşama da 40 dk.lık yürüüyş yapacağım, yaba daba duuuu:) Gidecek bu kilolar:))

26.03.2012'de 85 kg ile diyete başladım.
03.04.2012'de 82.6 ile devam ediyorum.

15 Nisan'da 80'leri terk edip 79'ları görme hedefindeyim.

kızlar 82'lerde sürünüyorum ama havalar güzelleşti ve acilen alışverişe çıkmam lazım.. 79'u görür görmez alışverişe gidip kendime yeni ciciler alacağım

Muhteşem geçen bir haftasonunun ardından 83,5 ile buradayım( bu kg.ler gidemeyecek anlaşılan.

85 kg. olmuşum, kendimce dikkat ediyorum, etmesem ne hale geleceğim demek ki.

Yarın sabah iki günlük diyete başlayacağım(

Sevgili günlüğüm,

Seni çook ihmal ettiğimin farkındayım; ancak uzun bir süre kendimi motive etmekte güçlük yaşadım ve diyet yapamadığımdan dolayı buralarda gözükmedim.

Şu anki kilom 85,5 ve geçen hafta, şükür ki, diyetisyene başladım. Pek bir kilo verememişim, 500 gr. gitmiş ama olsun. BAŞLAMAK BAŞARMANIN YARISIDIR... En azından kilo almaya devam etmemiş ya da olduğum yerde kalmamışım. Eksi'leri gördüğüm her an kar benim için, bundan sonra.

Bugün ayın 18'i ve ben 85.5'üm.
Mayısı bitirirken 82,5'leri görmeyi hedefliyorum. Haziranın sonunda da 80'lere veda etmiş olmayı diliyorum. İnş. her şey planladığım gibi gider ve ben irademe sahip çıkabilirim.

Diyetisyenim şimdilik spor yapma dedi ama ben dayanamayıp hafiften yapacağım, yoksa bu gidişle kilolar gitmeyecek(

Sevgili günlüğüm, bana dua et... bir an önce 75'leri göreyim ve sonrada asıl hedefim olan 65-63'lere ulaşarak sağlığımı ve vücudumu koruyayım. Çünkü aldığım bunca kilo vücudumu deforma ettiği gibi beni yürürken bile zorluyor

Bana dua edin, bu kilolardan bir an önce kurtulacağım! başka çaresi yok.

Sevgili günlüğüm,

Haziran'a 84 kg. ile başladım; ama yılmayacağım, pes etmeyeceğim, ara vermeden az da olsa, çok da olsa kilo vermeye, yüklerimi atmaya devam edeceğim. Şu anda 84 kiloyum ve 1,5 kilo verdim. Haftada üç gün yürüyüş yapıyorum, kilo verdiğim her hafta kendimi bir bakım ile ödüllendirmeye karar verdim, böylece daha çabuk motive olacağım.

Şimdilik haberler bu kadar, yarın diyetisyenime gideceğim. Son durumları tekrar aktarırım.

Görüşmek üzere:)

Not: selenn'cim sana pm göndermeye çalışıyorum ama mesaj kutun dolu olduğundan gitmiyor Umarım iyisindir benim canım arkadaşım:)

Son düzenleme:
sevgili günlüğüm,

iki haftadır her sabah 40 dk. spor yaparak 84 kg.yi gördüm, devamı da gelir inş.

Sevgili günlüğüm,

2 günde 2 kilo verdiren diyetimi yapmaya karar verdim sonunda. Bugün birinci günüm. Ekim ve Eylül aylarından güzelce istifade ederek 1 kg.mdan kurtulmayı planlıyorum. Hadi bakalım inşş...

31 Ağustos Başlangıç Kilosu: 85.9

Bugünkü Menüm:

Sabah: bir adet muz, bir su bardağı süt
Ara: 3-4 adet erik
ğle: bir su bardağı yoğurt, bol salata ve bir ince dilim ekmek
Ara: bir porsiyon meyvea
Ara: bir porsiyon meyve
Akşam: iki adet haşlanmış yumurta, salata, bir ince dilim ekmek
Ara: bir bardak süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…