Hypatia'nın Diyet Günlüğü

Bugün 84.1'im ve yarın 83 olarak uyanmak için bugün güzelce sporumu yapıp akşam 6'dan sonra hiiiçbir şeycikler yemeyeceğim:)

Günaydın günlüğümm,

Şu anki kilom 82.8

1 Ekim'le birlikte tartıda 79'u görmek, zayıflamak, zayıflamak ve sonra kendime deri bi pantalon almak istiyoruumm yuuuppii:))

Bugünkü menüm:

Sabah: 1 yumurta, domates, salatalık, maydanoz, 1 büyük dilim light peynir ve bir dilim ekmek
Ara: Yeşil çay
İkindi: Yeşil salata (belki ızgara tavuklu veya peynirli)
Ara: 5 ağustos eriği ve yeşil çay
Akşam: Bir bardak süt

Su: Hedefim 3 litreee:)
Yeşil çay: 2 fincan
Spor: 40 dk yürüyüş 20 dk bisiklet

Tabi bir bardak süt hariç, diğerlerini akşam 18'e kadar yemiş olacağım, o saatten sonra da yemeyeceğim. Zaten bunu başarırsam ömür boyu zayıf kalırım çünkü ben gün içinde kuş kadar yiyip gece azıtanlardanım:))

Hadi bakalım, bu haftasonunu da kazasız belasız atlatırsam yeni bir haftaya daha ince başlayacağım.

Canım günlüğümmmm,

Bugün regl olduğum için kg. vermem durdu; ama almamakla yetineceğim ben de. kilom 83.3 şu an. Spor yapamadım ama yarın başlayacağım inş. 40 dk. yürüyüş ve 20 dk. bisiklet, ardından da iki günlük muhteşem diyetimi uygularsam ben kilo veririm gibi sanki:)) hehehe:))

13 günde 3,3 kg.den kurtulmak istiyorum. ekimi 79u görerek karşılamalıyım. inş.

Canım günlüğüm,

dün akşamki güzel yürüyüşümden sonra bugün sabah tartıda 82.2'ü gördüm ve inşallah geriye kalan son on günde 2.2'den de kurtulur 79'ları görürüm, böylece daha güzel motive olacağıma inanıyorum. Ekim ayında da 4-5 kg vererek 74-75 olursam çok mutlu olacağım.

Şimdilik diyete devam, akşam 18'den sonra kesinlikle bir şey yemiyorum tü tü tüü maşallah bana:))

Spora birkaç gündür ara verdim, biraz ağrılarım var, onların dinmesini beklediğim için bir tek akşam yürüyüşü yapıyorum ama spora gitmiyorum.

Bugünü güzel geçirirsem yarın belki de 81'i görürüm ve haftasonu da 80'leri:)) Artık şu sayıdan kurtulup bir aşağıya terfi etmek istiyoruum:))

Eylül ekim istediğim gibi geçerse buradaki spor salonumun ekim gibi sıkı bir programı başlayacak, ona katılacağım:)) umarım incecik eski hypatia'ya kavuşurum ve kendime deri jeanlar alırım hehehehe:)) Bir de şubat ve hazirandaki düğünlerimize de şık olmam lazım di mi amaa:)

Kızlar,

Bugün hayatımda ilk defa 86,2 kg.yi gördüm ve şoktayım. Hiçbir mağazadan alışveriş yapamıyorum, giydiklerime sığamıyorum, mutsuzum. Bir zamanların incecik kızı şimdi şişko teyze olmuş. Bir sene önceki kiloma dönmek istiyorum.

Berbat ve çok pis bir şekilde beslendim ama

3 litre su ve 1 saat yürüyüş ile tamamlayacağım.

6 Kasım: 86,2

Hemen hemen aynı kilodayız bende 88 kiloyum. gerçi uzun zamandır tartılmıyorum. umarım daha fazla kilo almamışımdır.
beraber zayıflayalım mı? bu diyet gruplarında çok paylaşımda bulanamadım. ama artık şişko olmaktan bunaldımm.

beraber devam edelim mi seninle?

valla yapalım, birbirimizi motive edip kurtulalım şu pis yüklerimizden, bir an önce başlayalım hem de.. ben diğer diyet gruplarında olmayı denedim ama aniden onar sayfa ilerleyince takip edemiyor ve motive olamıyordum:)

hadi birlikte zayıflayalım ilk hedefimizim 79'u görmek ve 80'lere veda etmek olsun.

tamam anlaştık o zaman..
8 li kilolardan kurtulup 7 li lere ulaşalım... ben çalışıyorum. masa başı işim var. ve artık oturmaktan hareketsizlikten bacaklarım ağrıyor..

86 kg.yim, evlenir evlenmez yaklaşık 20 kg aldm( çalışıyorum ve işten eve çook geç dönüyorum, geceleyin yemek yemek de direkt kilo yapıyor.

şimdi hem kendim için, hem eşim için, hem de hamile kalırsam hamilelikte çok zorlanmayayım, 100 kg.lere ulaşmayayım diye kg vermek istiyorum.

Bugün 1 litre su içtim ve yürüyüş yaptım, bu da kar benim için:) yarın daha sıkı başlayacağım.

İşyerine yeşil çay götür canım, en azından onu orada düzenli içebilirsin.

7 Kasım: 86,1
8 Kasım: 86,5

Olacağı buydu.(( Güzelim elbiselerime giyemiyorum, bacaklarım, göbeğim kocaman ve de dizlerim bile ağrıyır artık. Şimdi güzelce kahvaltımı yapıp doğğğru spora gidiyorum. Bundan sonra her sabah koşa koşa spora gideceğim, akşama kadar da orada kalacağım.(

9 Kasım: 85,3
10 Kasım: ..Umarım kilo almam günlüğüm:))

Bugün hiç spor yapamadım, iki litre su içtim o kadarcıık(

canım günlüğüm,

10-11 Kasım: Kilo almadan geçirdim:))
12 Kasım: 85

30 Kasım sonunda 80 kg olmayı hedefliyorum inş. Aralık ayında da 75 olup bu tombalak görüntüden kurtulacağım, hedefim ise 60.

Bugün yapacaklarım:
- 2 litre su içmek
- 50 dk. pilates
- 20 dk. bisiklet

Yaba daba duuu:)

*13 Kasım Salı: 84,3

Bir önceki gün 40 dk yürüdüm ve günü ufak atıştırmalarla geçirdim ve sonuçta 700 gram verebilmişim. 17 günde 4,3-5 kg.den kurtulup kasım sonunda 79'u görmeyi hedefliyorum. Aralık ayında da 75'i gördükten sonra dünyalar benim; çünkü 75 kg.de ben şişman değil, balıketli bir görüntüye sahip oluyorum.

Tabi hedefim 60 kg. olmak ve bundan sonraki yaşantıma öyle devam etmek. Zaten doğumlar, hastalık-ameliyatlar ve de menapozla birlikte kilo alınıyor.

Herneyse:) Bugün de akşam 19'dan sonra bir şey yemeyeceğim, 2 litre su içeceğim ve yapabilirsem 40 dk. yürüyüş yapacağım.

14 Kasım: 84

Bugün 3 günde 3 kilo diyetine başladım, diyetisyenin verdiği. Umarım faydalı olur.

İki litre su,
akşam 19'dan sonra yemek yok bunlar yine geçerli.
Ve umarım 30-40 dk. yürüyebilirim, o zaman süper olur heheh:))

Kasım sonunda kendimi 79 kilo olarak görmek istiyorummm! işte o kadar:)

14 Kasım: 84
15 Kasım: 83,5
16 Kasım: 83,6 (( Çünkü dün gece akşam bir sürü şey yedim ve hemencecik tartıda belli etti kendini işte(

iyiyim prensesim perim, hala daha kilolarla uğraşıyorum işte( sen nasılsın? :))

bende iyiyim canım aman kilo bizim değişmez uğraşımız :44::44: bende uğraşıyorum hala.toplamda 12 kg oldu verdiğim.yavaş yavaş gidiyor

hergün tatılıyormusun sen :44: hergün tartılmak iyi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…