Hypatia'nın Diyet Günlüğü

Haftasonunu ikinci kes kaçamazsın geçirdim veeee kilo almadımmmm:))) umarım haftaiçini daha verimli kilo vererek geçiririm:) benim de haftasonu ufak bi kaçamadım oldu ve küçücük başlanmış içki köfte yedim ama sonra diyetine devam ettim bol bol su ve hatta unuttuğum yeşilçayları bile içtim :)))
Bu haftaya güzel başladım inş... Akşama da spora gidip 40 dk yürüyeceğim :)

Günaydın günlüüük!:)

Mayıs ayısının bitmesin bir elin parmakları kadar kaldı ama ben mayıs sonu hedefime ulaşamadım. Olsun diyetime, tam gaz devam ediyorum ve haftasonları dikkatli olmayı öğreniyorum. Bence kendime kattıklarım açısından bunlar da gayet güzeller:))

Bugün 50 dk pilates yapacağım, 2 lt su ve 2 bardağa çıkardığım yeşilçayımı içeceğim. Diyetimi uygulamaya devam ediyorum ve yaaaz geldi bile:)) yuuppiii :)))
mayıs, haziran, temmuz.. sanırım bu ayların sonunda diyetimi bitirmiş, koruma programına geçmiş olurum tabi diyetimi bozmazsam:)

Günlükcüğüm,

Bu ayın da sonuna geldik, bugün 29 mayıs çarşamba... diyetime uyup su ve yeşilçayımı içeceğim ama dün çok yorulduğumdan bugün tembellik yapıp spora gitmeyeceğim. umarım yarın tartıda göreceğim sonuçtan pişman olmam ama hem bedenimin hem kaslarımın dinlenmesi gerekiyor. yapacak bir şey yok..

Günaydııın günlükçüğüm:))

Dün sporu ektim ama bugün 50 dk. pilatesimi yapıp rahatlayacağım:)) 2 lt su, 2 bardak yeşilçayımı içeceğim, umarım güzel bir gün olur hadi bakalım.

30 mayıs: 72,2 kilodayım.

Azıcık artıda ve gözüküyorum ama olsun:) buna da şükür.. bir an önce 69 69 69 gelsin artıkkk:)

Selam ben cuma günü düşüp bileğimi incittim doktor bi hafta yürüme, spor yapma dedi, bide malum gunlerdeydim yeni bitti ama şişginliğim geçmedi henuz bakalım, bu aralar azıcı kkacırdım :) ama yine de dikkat ediyorum genel anlamda

takipteyim seni 2. haftasonuda kaçamaksız darısı bu haftayaa :46:

Çoook geçmiş olsun canım, nasıl düştün ki? Dikkat et kendine...

Evet haftasonları dikka etmeyi öğrendim. Cumartesi arkadaşlarımla dışarıda kahvaltı yapmak yerine spora gideceğim bu hafa ilk defa:)) h.sonuna sporla başlayacağım ki motivasyonum yüksek olsun. umarım kilo almadan geçer bu haftasonu da...

2 lt su ve yeşilçay içtim bugün. 40 dk. yürüyüş 20 dk bisiklet

sabah: 1 haşlanmış yumurta ve çay aceleden yapamadım pek.
öğle: ton balığı ve ayran
akşam: ızgara et ve yoğurt

bugün böyle düzensiz bir menü oldu :(

Bence kötü bir menü olmamış böyle devam et:46:

Sporla başlamak gerçekten güzel oluyor, hem spor yapınca insan zaten yemek yemek istemiyor çok çünkü vermek için o kadar ugrasıyosun sporumun kıymti olsun deyip daha dikkatli oluyosun :32:

Düz yolda yürürken düştüm resmen nazar değdi, kaldırımda boyle kaldırımın bir kısmını egri yapmıslar, yolla olan baglantısında orda ayagım kaydı.. her gun geçtiğim yol bir de ilk kez oldu.. neyse 1 hafta geçsin daha iyi olacağını düşünüyorum :15:

Çok geçmiş olsun canım, topukluyla yürüyorsan bir de yıkık kırık taşları affetmiyor o ayakkabılar, sağolsun:)) umarım çabucak iyileşirsin..

sevgili günlüğüm,

3 haziran: 73 kilo ile diyetime devam ediyorum. perşembe cuma cumartesi pazar, nasıl olduğunu hiiç anlamadan 1 kg aldım:( yeni bir ay başladı, verilecek yeni kilolar var derken verdiklerimi tekrar alarak büyük bir şook yaşadım! :(

ben artık bir an önce 69'u hatta 65'i görerek rahat bir nefes almak, bu sıcak yaz aylarında ince bedenimle rahat rahat dolaşmak istiyorum. umarım haziranı verimli geçirir ve bir an önce bu kilolarımdan kurtulurum!

spora gidesim, yeşilçay içesim de yok hiç, ama mecbuuurr:) gitmeyip de ne yapacağım? :)

sevgili günlüğüm,

3 haziran: 73 kilo ile diyetime devam ediyorum. perşembe cuma cumartesi pazar, nasıl olduğunu hiiç anlamadan 1 kg aldım:( yeni bir ay başladı, verilecek yeni kilolar var derken verdiklerimi tekrar alarak büyük bir şook yaşadım! :(

ben artık bir an önce 69'u hatta 65'i görerek rahat bir nefes almak, bu sıcak yaz aylarında ince bedenimle rahat rahat dolaşmak istiyorum. umarım haziranı verimli geçirir ve bir an önce bu kilolarımdan kurtulurum!

spora gidesim, yeşilçay içesim de yok hiç, ama mecbuuurr:) gitmeyip de ne yapacağım? :)

Bu aralar bende de aynı durum var, sanırım biraz havalarında etkisi var. Alerji vs de ödem yapıyor vücutta, çok takılma ağırlıgına ama dikkat et tabiki yediklerine.. Bugun 10 gunun sonunda spora gidicem, ayagım iyileşti gibi bakalım ne olacak :)

canım günlüğüm,

azıcık seni ihmal etmeye başladım. işer güçler yolculuklar derken böyle oldu.

bugün 72,3 olarak aynen devam ediyorum ama haftasonu kilomu koruyabilirsem incecik olacağıma inanıyorum ve bu pazartesi 71'leri bile görebilirim. hadi bakalım bismillah:))

72.2 ile haftasonuna başladım, umarım olumlu sonuçlar alırım ve Pazartesi salı tartıda yüzüm güler :))

Canım günlüğüm,

Kısa bi aradan sonra yine birlikteyiz. Yokluğumda diyetime dikkat ettim, tatlılar yemekler cennetinde hiçbir şey yemedim ve bol bol hareket ettim, gel gör ki gramlarla dönmüşüm, şoktayım. ben kilo verdiğimi düşünüyordum:))

11 Haziran: 72,6 ile güne başladım. umarım bir an önce 69'ları görürüm, artık çok sıkıcı olmaya başladı. yaz geldi ve ben hala kilo veremiyorum. of pof...

Bugünkü Menüm:

Sabah: pastırmalı 2 yumurta ve çay
Öğle: dukan keklerim ve çay faslı
Akşam: ızgara et ve baharatlandırılmış yoğurt

3 lt. su
1 yeşilçay
20 dk. yürüyüş

13 haziran: 72,8

yaz geldi motive olayım derken hoop kilo almaya başladım, inş. zayıflayacağım... bugün kahvaltıda bile et yedim, akşam 7-8den sonra bir şey yemeyeceğim inş ve spora devam...

Sevgili günlüğüm,

akşam saatleri yediğim diyet kekleri rafa kaldırıyorum. onun yerine günü nargile ve çayla tamamlayacağım. umarım haziran sonu 69'u görebilirim. kendimi zayıf sanıyordum bugün alışverişe gittim ve Jean denedim, tabi istediğim hiçbir model bana olmadı ya da güzel durmadı. oooh olsun.

buna çok sevindim. çünkü zayıf olmadığımı anladım böylece. bu kiloyla kendimi zayıf sanıyorum, ama sanırım bu da şişmanlara özgü bir şey. kendi kilosunu görmemek! alışverişten eli boş dönmem güzel oldu. artık kendimi biliyorum!:14::14::14::14::14:

kolay gelsin diyim öncelikle ve bence azimlisin geçen yazdan beri uğraştığına göre ama kaçamak yapmadan önce kaçamağına bak ve 1 dk falan düşün onu yersem nolur kaç günde atabilirim ne kadar spor yapmalıyım falan ve hala yemek istiyosan ye

kolay gelsin diyim öncelikle ve bence azimlisin geçen yazdan beri uğraştığına göre ama kaçamak yapmadan önce kaçamağına bak ve 1 dk falan düşün onu yersem nolur kaç günde atabilirim ne kadar spor yapmalıyım falan ve hala yemek istiyosan ye

kesinlikle haklısın canım. yemek yemek beni mutlu etmeyecek ama istediklerimi giymek ve fit bir vücut beni havalara uçurur:)) ben de yazdıklarını okuduktan sonra bu şekilde düşüne düşüne yemeklerden kaçıyorum:))hem de regl dönemim olmama rağmen:)) çok teşekkürler:)

Back
X