Hypatia'nın Diyet Günlüğü

ben çok zor kilo verenlerdenim bir buçuk -iki yıl öncesi 78 kg idim zorla 60 kg düştüm ama çok zor nerdeyse ayda 1 veya 500 gr verdim ama hiç pes etmedim artık çok sıkıldım 65-68 kg arası gidip geliyorum istediğim birşeyi doyasıya yiyemıyorum hep korkarak yiyorum önce bu piskolojıden çıkmam lazım ama nasıl bende günde

1 saat yürüyorum
evde fırsat buldukça hareket ediyorum

günde 2 fincan yeşil çay
2 fincan beyaz çay içiyorum

1,5 ay gibi karatay yaprım toplam 2 kg bile veremedim

şimdi az sık yiyerek beslenmeye çalışıyorum
aslında dukan yapabilsem bilmiyorum ben aynı zamanda mahzen sağlıklı beslenme topiğinde takılıyorum

boy 1,65
kilo 67,40 (bugun)yarına allah kerim :)))))

canım 8leri görmek yerine 78 kilodan 60lara gelmiş birisisin, bence başaramayacağın şey yok:) he hemen yarın olmaz iki ayda olma ama birkaç ayda istediğine kavuşursun. öncelikle 65i göreceğim d sonra 65in altına ineceğim şeklinde kendine hedef koy.

dukan hem tok tutan hem de mutlu eden, kekti vs.di dukan tariflerine göre yapılan atıştırmalıklara izin veren bir diyet. ben şu an dukanı bozmuş durumdayım:( ama sana dukanı tavsiye ederim. hem tok hem mutlu hem de zayıf olabileceğin bir diyet bu dukan. boşuna herkes dukan amcaya allah razı olsun duaları etmiyor:))

kimisi günde 20 dk.lik bir yürüyüş ve akşam 7'den sonra yemek yemeyerek hedeflediği kiloya geliyor, kimisi de ağır spor ve sıkı diyetlerle.. maalesef ben de zor kilo veren ve bir de diyete zor adapte olan bir insanım... ama bu işi başaracağız..

sana dukanı tavsiye ederim .hem de atak döneminde verdiğin kilolarla motive olup dukana iyice inanırsın...

canım 8leri görmek yerine 78 kilodan 60lara gelmiş birisisin, bence başaramayacağın şey yok:) he hemen yarın olmaz iki ayda olma ama birkaç ayda istediğine kavuşursun. öncelikle 65i göreceğim d sonra 65in altına ineceğim şeklinde kendine hedef koy.

Dukan hem tok tutan hem de mutlu eden, kekti vs.di dukan tariflerine göre yapılan atıştırmalıklara izin veren bir diyet. Ben şu an dukanı bozmuş durumdayım:( ama sana dukanı tavsiye ederim. Hem tok hem mutlu hem de zayıf olabileceğin bir diyet bu dukan. Boşuna herkes dukan amcaya allah razı olsun duaları etmiyor:))

kimisi günde 20 dk.lik bir yürüyüş ve akşam 7'den sonra yemek yemeyerek hedeflediği kiloya geliyor, kimisi de ağır spor ve sıkı diyetlerle.. Maalesef ben de zor kilo veren ve bir de diyete zor adapte olan bir insanım... Ama bu işi başaracağız..

Sana dukanı tavsiye ederim .hem de atak döneminde verdiğin kilolarla motive olup dukana iyice inanırsın...

canım bugun dukana başladım allahın izniyle 2 atak dedi dukan amca bana bu saatee kadar iyi gidiyor bakalım inş.bozmam

canım bugun dukana başladım allahın izniyle 2 atak dedi dukan amca bana bu saatee kadar iyi gidiyor bakalım inş.bozmam

Canım seni tebrik ediyorum. en doğru diyete başlamışsın. dukanı yaparken hem tok kalacaksın hem tartıda verdiğin kiloları gördükçe mutlu olacaksın. veremiyorum diye üzülme, dukan mucize diyet bir anda götürüyor kiloları. inş. faydasını görürsün. ben de diyete yeniden motive olurum belki sayende... :)

bir de bol su ve yeşilçayı unutmayalımm:)

canım seni tebrik ediyorum. En doğru diyete başlamışsın. Dukanı yaparken hem tok kalacaksın hem tartıda verdiğin kiloları gördükçe mutlu olacaksın. Veremiyorum diye üzülme, dukan mucize diyet bir anda götürüyor kiloları. Inş. Faydasını görürsün. Ben de diyete yeniden motive olurum belki sayende... :)

bir de bol su ve yeşilçayı unutmayalımm:)

sende gel ikimiz başlayalım ertelendikçe erteleniyor hayellerimiz

sürekli bahaneler üretiyoruz bugun olmaz yarın yarın olmaz öbür gün

bakalım bismillah diyerek başladım bu saatte kadar sıkıntı yok

hergün akşam üzeri 18,00 ve 19,00 arası 1 saat yürüyorum

yeşilçay 1 fincan
beyaz çay 1 fincan
5 bir yerde 1 fincan
su ise 2 ve 2,5 lt arası tüketirim

çay ve kahve ile pek aram yok kahve arkadaşlarla toplanınca içiyorum

sende gel ikimiz başlayalım ertelendikçe erteleniyor hayellerimiz

sürekli bahaneler üretiyoruz bugun olmaz yarın yarın olmaz öbür gün

bakalım bismillah diyerek başladım bu saatte kadar sıkıntı yok

hergün akşam üzeri 18,00 ve 19,00 arası 1 saat yürüyorum

yeşilçay 1 fincan
beyaz çay 1 fincan
5 bir yerde 1 fincan
su ise 2 ve 2,5 lt arası tüketirim

çay ve kahve ile pek aram yok kahve arkadaşlarla toplanınca içiyorum

anlaştık ben de varım:)))

ben kahve ve çayı çok tüketirdim ama şekeri bırakınca onlar da otomatik olarak azaldı:)
bir de beyay çay dediğin ne oluyor ki?

başlangıç tarifi: 20 ağustos
başlangıç kilom: 72,8
hedefim: 60

hadi bakalım:))

anlaştık ben de varım:)))

ben kahve ve çayı çok tüketirdim ama şekeri bırakınca onlar da otomatik olarak azaldı:)
bir de beyay çay dediğin ne oluyor ki?

başlangıç tarifi: 20 ağustos
başlangıç kilom: 72,8
hedefim: 60

hadi bakalım:))

HADİ BAKALIM HAYIRLISI OLSUN NHERGÜN MENÜLERİMİZ PAYLAŞIM YANLIŞLARIMIZ HATALARIMIZI GÖRELİM BAKALIM KILOMUZ BİRBİRENE DE YAKIN VALLA BEN HERGÜN TARTILIYORUM

BEYAZ ÇAY

Beyaz çayın yararları
* Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir, kanserden korur.
* Erken dönemlerde kansere neden olan hücre mutasyonlarını engeller.
* Cildi güzelleştirir.
* Çok yüksek oranda antioksidan içerir.
* Tansiyon ve kolesterolü düşürür.
* Virüs ve bakterilere karşı etkisi yeşil çaydan daha kuvvetlidir.
* Çok düşük oranda kafein içerdiği için, kafeinin zararlı etkilerinden korunmayı sağlar.
* Zayıflamaya yardımcı olur.
* Florit içeriği zengin olduğundan dişlerde plak ve çürük oluşmasını önler.
* Yaşlanma, kırışıklık ve sarkmalara karşı olumlu rol oynar.
* Pürüzsüz ve yumuşak bir cilt için etkilidir.
* Kemiklere faydası olur. Osteoporozda faydalıdır.
* Cildi kuvvetlendirici, hücre yenilemeyi destekleyici özelliği de vardır.
* Ayrıca C ve K vitaminlerini de içerir.

TADI ÇOK HOŞUMA GİDİYOR

20-08-2013 dukana başlama 2 gün atak

kılom:67,40kg

bakalım 2 gün sonra tartı bana gülecek mi

aslında benım kılom 65 ve 68 kg arası gidiyor ne zaman 64 kg düşersem kılo verdiğimi anlayacağım

20-08-2013 dukana başlama 2 gün atak

kılom:67,40kg
bakalım 2 gün sonra tartı bana gülecek mi
aslında benım kılom 65 ve 68 kg arası gidiyor ne zaman 64 kg düşersem kılo verdiğimi anlayacağım

canım mutlaka gülecektir, gülmese bile 1 hafta iradeli davran, sonucunu mutlaka alacaksın. 64'u yakın zamanda göreceksin:)

HADİ BAKALIM HAYIRLISI OLSUN NHERGÜN MENÜLERİMİZ PAYLAŞIM YANLIŞLARIMIZ HATALARIMIZI GÖRELİM BAKALIM KILOMUZ BİRBİRENE DE YAKIN VALLA BEN HERGÜN TARTILIYORUM

BEYAZ ÇAY

Beyaz çayın yararları
* Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir, kanserden korur.
* Erken dönemlerde kansere neden olan hücre mutasyonlarını engeller.
* Cildi güzelleştirir.
* Çok yüksek oranda antioksidan içerir.
* Tansiyon ve kolesterolü düşürür.
* Virüs ve bakterilere karşı etkisi yeşil çaydan daha kuvvetlidir.
* Çok düşük oranda kafein içerdiği için, kafeinin zararlı etkilerinden korunmayı sağlar.
* Zayıflamaya yardımcı olur.
* Florit içeriği zengin olduğundan dişlerde plak ve çürük oluşmasını önler.
* Yaşlanma, kırışıklık ve sarkmalara karşı olumlu rol oynar.
* Pürüzsüz ve yumuşak bir cilt için etkilidir.
* Kemiklere faydası olur. Osteoporozda faydalıdır.
* Cildi kuvvetlendirici, hücre yenilemeyi destekleyici özelliği de vardır.
* Ayrıca C ve K vitaminlerini de içerir.

TADI ÇOK HOŞUMA GİDİYOR

birçok da faydası varmış. evdeki detoks, yeşilçay stoklarımı hafifleteyim de ben de alayım:) merak ettim bu beyaz çayı.. yarından itibaren diyet menüm paylaşacağım, umarım sana yardımcı olur.. ben şimdi doğru yürüyüşe çıkıyorum, güneş gitti sayılır:) görüşmek üzere:))

Ay canım inşallah 64 kg görürüm

bende sabah işe gelirken 20 dk eve dönüş 20 dk yürüş birde akşam üzeri 1 saat yürüş

yürüş yapma nedenim yürüş yapınca bağırsaklarım güzel çalışıyor yapmayınca müthiş kabız oluyorum

bol eksili günler bizimle olsun bakalım

Maalesef ben de bağırsak problemini yaşayanlardanım:43::43::43: Yürüyüş, yeşilçayımı aksatamam:) Bir de arada kimyon içiyorum gaz için. bunlar fayda etmezse de bitkisel içerikli bir haptan alıyorum:))
sen de bol bol yürüyerek en iyisini yapıyorsun.

Bugünkü menüm:

Sabah: light peynir ve tavuk jambon
Öğle: dukan keklerim:)))
Akşam: kuşbaşı et ve yoğurt

1 saat yürüyüş
3 lt su ve 2 fincan yeşilçay

21 ağustos itibariyle tamamen başladım, hadi bakalım:)

Canım günlüğüm, güzel günlüğüm

Ağustosun bitmesine beş kala ben 69'u göreceğime daha çok inandım. Ağustos'u 69'u görerek kapatacağım. Eylül ve Ekim aylarında ise geriye düşmeden 9 kiloyu da versem fıstık gibi olurum, biliyorum.

Bugün diyet menüm kabarık ama 3 bardak yeşilçay ve 1 saatlik yürüyüşüm var..

Ahh günlükcağızım,

Ben yemeden duramıyorum onu anladım. Bugün detoks yapmaya karar verdim. 7+7 şeklinde devam edeceğim. Bugün birinci günüm.

Sebze, meyve, bakliyat serbest.
Hamurlar, şeker, yağ, protein vs. yasak.

Bacım sen nerrdesin
bende senden kalır yanım yok

habire ye ye iç sonra da şiş
:52::52:

anneciiim hiç sorma:)) ramazan bayram tatil vs. derken bir türlü toplanamadım:)) ama had safhada bağırsak problemi yaşadığımdan bugün detoksa başladım. 7+7 detoks yapacağım. sonra da ya dukana ya da herhangi bir diyete başlayacağım artık. 69'ları görmüşken 75 oldum :/

anneciiim hiç sorma:)) ramazan bayram tatil vs. derken bir türlü toplanamadım:)) ama had safhada bağırsak problemi yaşadığımdan bugün detoksa başladım. 7+7 detoks yapacağım. sonra da ya dukana ya da herhangi bir diyete başlayacağım artık. 69'ları görmüşken 75 oldum :/
hadi bakalım hayırlısı olsun bende 3 gündür saat 18,00 den sonra hiç birşey yemiyorum bakalım ne olacak

Günlüğüm,

Seni epeydir ihmal ettim; ama bunun cezasını da yaklaşık 5 kg.den fazla alarak ödedim. Bugün diyetimin 6. günü, sağlıklı beslenme ve spor ile devam edeceğim.

Aslında en sağlıklı, en güzel ve doyurucu diyet dukan ama şu an ona ara verdim. Dukan yaptığım dönemde saçlarım, cildim, tırnaklarım parıl parıldı.

Bugün 1 saat yürümeyi hedefliyorum, malum pazar günü hareketsiz geçecek benim için. Bakalım yarına kaç kilo gidecek, yeni yıla yeni bir ben ile bu diyet olayını kapamayı düşünüyorum:) Şimdilik her şey iyi gidiyor maş.

istediğim hedefe vardıktan sonra da dukanla yola devam edeceğim, vücuduma protein yüklemesi yapmak ve bir süre kilomu korumak için. hadi bakalım bismillah:))

73 kiloda asılı kaldım. gram veremiyorum. vücudum kaslı ve ince gözüktüğüm için sporu da bıraktım. 65'e düştükten sonra tekrar spora başlayabilirim ama şu an pilates vs. yapmıyorum. kendimi ince zannediyorum sonra:)) gerçekle yüzleşmem lazım...

Kasım sonu hedefime ulaşamadım gibi gözüküyor ama birkaç kg. geriden de olsa diyete devam, yürüyüşe devam, su ve bitki çaylarına devam...

yeni yıla ciddi farklılıklarla girmek istiyorum, umarım başarırım.

Yürüyüşten nefret ediyorum ama birgün aksatsam hemen kilo alıyorum, of puf napıcam... 70 kg olup da 38 bedene girebilen tek benim sanırım ama bu hiç de şans değil, kötü şans gibi bir şey. kendimi zayıf sanıyorum.

kasım sonu hedefime ulaşamadım, 1 hafta gecikmeli olarak ulaşırım umarım. şimdilik diyet yapmaya ve yürüyüşe devam. bol su bir de...
yeni yılı 7 kg. eksik karşılamak istiyorum, umarım başarırım. sonsuza kadar 7li kilolardan uzaklaşmak ve 58 olmak istiyorum. istiyorum istiyorum istiyorum inş. olur. of puf ben yürüyüşe :)

Back
X