ben çok zor kilo verenlerdenim bir buçuk -iki yıl öncesi 78 kg idim zorla 60 kg düştüm ama çok zor nerdeyse ayda 1 veya 500 gr verdim ama hiç pes etmedim artık çok sıkıldım 65-68 kg arası gidip geliyorum istediğim birşeyi doyasıya yiyemıyorum hep korkarak yiyorum önce bu piskolojıden çıkmam lazım ama nasıl bende günde
1 saat yürüyorum
evde fırsat buldukça hareket ediyorum
günde 2 fincan yeşil çay
2 fincan beyaz çay içiyorum
1,5 ay gibi karatay yaprım toplam 2 kg bile veremedim
şimdi az sık yiyerek beslenmeye çalışıyorum
aslında dukan yapabilsem bilmiyorum ben aynı zamanda mahzen sağlıklı beslenme topiğinde takılıyorum
boy 1,65
kilo 67,40 (bugun)yarına allah kerim :)))))
canım 8leri görmek yerine 78 kilodan 60lara gelmiş birisisin, bence başaramayacağın şey yok:) he hemen yarın olmaz iki ayda olma ama birkaç ayda istediğine kavuşursun. öncelikle 65i göreceğim d sonra 65in altına ineceğim şeklinde kendine hedef koy.
dukan hem tok tutan hem de mutlu eden, kekti vs.di dukan tariflerine göre yapılan atıştırmalıklara izin veren bir diyet. ben şu an dukanı bozmuş durumdayım

kimisi günde 20 dk.lik bir yürüyüş ve akşam 7'den sonra yemek yemeyerek hedeflediği kiloya geliyor, kimisi de ağır spor ve sıkı diyetlerle.. maalesef ben de zor kilo veren ve bir de diyete zor adapte olan bir insanım... ama bu işi başaracağız..
sana dukanı tavsiye ederim .hem de atak döneminde verdiğin kilolarla motive olup dukana iyice inanırsın...