Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Arkadaşlar pazar günü listenin başında olacağım. Yarin son duaları ederken devam edecekler haber versin. Pzts akşam liste oluşur. Salı başlarız.

Arkadaşlar pazar günü listenin başında olacağım. Yarin son duaları ederken devam edecekler haber versin. Pzts akşam liste oluşur. Salı başlarız.

Pazartesi bile baslayabiliriz. Ara vermeden. Hafta sonu girenlerle. P PembePaltolu
Sen listeyi başlatabilir misin ya da baska musait bir arkadas. Bende gelir gelmez guncelleyip pzts baslatirim.

Aminnnnn canım yaaa çok teşekkür ederim darısı Size doktor 129.6 dan 1246 ya yükselince ikiz olabilir dedi çok heyecanlıyım haftaya kese için gideceğim
Oyy maslalahhb canimn gozunnn ayfinn cok sevindim adina bana dua et ne bat 19agustos allahim saglikla kucagina almaui nasip etsinnnn allahim nazarlardan korusun

Pazartesi bile baslayabiliriz. Ara vermeden. Hafta sonu girenlerle. P PembePaltolu
Sen listeyi başlatabilir misin ya da baska musait bir arkadas. Bende gelir gelmez guncelleyip pzts baslatirim.

Ben başlatabilirim sen gelince devralırsın olur mu? Ayın 20 sine kadar müsait olurum çünkü. Sonrası için müsait olamam.

HAFTAYA PAZARTESİ YENİ LİSTEYİ BAŞLATMAK İÇİN UYGUNDUR DİYENLER BU MESAJI BEĞENSİN LÜTFENNN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…