Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Canım burdan ayrılsanda hep dualarımdasın.
İnşallah miniğin seninledir.
En kısa zamanda hamileyim dediğini görürüz.
İlk sayfamıza adını yazarım inşallah

Her hangi bir dilek için,her hangi bir sıkıntımız için hemen Allahü Tela’nın bu ismi şerifine sığınalım.

Her gün (313) defa ” Yâ Erhamerrâhimin” şeklinde yada ” Yâ Erhamerrâhimin Ya zel celali vel ikram” şeklinde okunur ise Allahü Teâla ne dileği varsa kabul eder.Ne sıkıntısı var ise selamete çıkarır.İnşallah.

Erhamerrahimin: Merhametlilerin en merhametlisi (olan Allah) demektir.

Resülullah Hz. Muhammed (Aleyhisselam) şöyle buyurmuştur:

Allahü Teala’nın bir meleği vardır, bu melek “Ya Erhamerrahimin ” diyen kimseleri takip eder. Bir kimse ” Ya Erhamerrahimin ” kelimesini üç defa söylerse melek:

“Ya Erhamerrahimin olan rabbin sana yöneldi. ne dileğin varsa iste”der.
Kendimizi sıkıntılı, içinden çıkılamayacak bir durumda bulduğumuzda, bir hazine olan bu dualara sığınalım.

Kaynak:Münacaat Duaları

@masculin esmerm91 hiye

Allah razi olsn kardesm öle bi zamanda bunu gönderdin ki insallah kabulüne vesile olursn Allah razi olsn ne dilegm varsa cabucak gerceklesmesi dilegiyle..

Canım burdan ayrılsanda hep dualarımdasın.
İnşallah miniğin seninledir.
En kısa zamanda hamileyim dediğini görürüz.
İlk sayfamıza adını yazarım inşallah
Allah razi olsun yeri geldi agladik dertlerimize yeri geldi guldukk inan sizin gibi altin kapli yuregi kalbi guzel insanlarla olmak bana cok ii geldi ama yorucu zamanim olacagi icin cikayim birgun yetissem birgun yetisemem dualariniza oda bana yakismazz allahim gonlune gorr versin yaseminm bnmm allahimmm evlatla sinamasin bizi onun kokusundan mahrum birakmasin artik cumlemizi

Allah razi olsn kardesm öle bi zamanda bunu gönderdin ki insallah kabulüne vesile olursn Allah razi olsn ne dilegm varsa cabucak gerceklesmesi dilegiyle..
Kardeşim duasız olmuyo. Ne durumda olursak olalım duasız olmayalım.
Bende az önce gördüm hemen paylaştım amin Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Aminnnnnn canım amin arkadaşım.
İnşallah bebiş haberlerini alacaz ben inanıyorum. Biraz kafanı dağıt yine istersen gelirsin biz buradayız.

canım yaseminimmmmm Rabbim tez zamanda yüzlerimizi güldürsün inşallahhhh okuyacam inşallah hergün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…