Tesekkurler canim birbirimizi bilgilendirmemizde cok guzel Rabbim kabul etsin gonlumuzden gecenleri..Her hangi bir dilek için,her hangi bir sıkıntımız için hemen Allahü Tela’nın bu ismi şerifine sığınalım.
Her gün (313) defa ” Yâ Erhamerrâhimin” şeklinde yada ” Yâ Erhamerrâhimin Ya zel celali vel ikram” şeklinde okunur ise Allahü Teâla ne dileği varsa kabul eder.Ne sıkıntısı var ise selamete çıkarır.İnşallah.
Erhamerrahimin: Merhametlilerin en merhametlisi (olan Allah) demektir.
Resülullah Hz. Muhammed (Aleyhisselam) şöyle buyurmuştur:
Allahü Teala’nın bir meleği vardır, bu melek “Ya Erhamerrahimin ” diyen kimseleri takip eder. Bir kimse ” Ya Erhamerrahimin ” kelimesini üç defa söylerse melek:
“Ya Erhamerrahimin olan rabbin sana yöneldi. ne dileğin varsa iste”der.
Kendimizi sıkıntılı, içinden çıkılamayacak bir durumda bulduğumuzda, bir hazine olan bu dualara sığınalım.
Kaynak:Münacaat Duaları
@masculin @esmerm91 @hiye
Aminnnnn canım inşallah herkese nasip etsin inşallah[QUO
Canım benim allahım kucağına almayı nasip etsin inşallahmasallah sana ve minigine
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin AMİNNNN insallahhhh
Çok teşekkür ederim canım benim herzaman dualarımdasınız en kısa zamanda sizlere de versin insallahN Nilayalper canim cok mutlu oldum Rabbim hayirlisi ile kucagina almayida nasip etsin. Hamilelerin duasi kabul olurmus bizlerede cok cok dua et tatlim :)
geldim ne için
Allah hayırlısını gönlünüze göre olanını versin inşallah.
amin :=)Teşekkür ederiz tatlım. İniallah sen de minik prensesine sağlıkla kavuşursunn
Amin canim nerde dua görsem sizinle paylaşıyorum belki bu dua vesile olur diye.Tesekkurler canim birbirimizi bilgilendirmemizde cok guzel Rabbim kabul etsin gonlumuzden gecenleri..
Aminnnnnn inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş çok teşekkür ederiz Allah razı olsun. Rabbim seninde gönlüne göre versin herşeyi inşallah. Tez zamanda bizlerde hamileliği yaşarız AminnnnnnAllah hayırlısını gönlünüze göre olanını versin inşallah.
İyi söyledin canım.Ne için olacak canım dön bak kaç kere günlük duanı aldığını bildirmen gerekir diye yazmışım? Kaç kere açıklamışım sana. Eksik dualarımı tamamlayacağım dedin. Tamam dedim onları tamamlayıp tamamlamadığını bile bildirmedin. Ben de güvendim sana listeden silmedim.Şu kadar insanın hakkına girdin ne diyeyim sana artık.
lavın hanımcım neden okadar ınsanın hakkına gırıyemkı nıye bögle vebal altında bırakmaya calısıyosunkı keyfımden girmemezlık yapmıyorum herhalde ya bı işim cıkıyo sureklı ınternettın basında beklıyemıyorum halıyle okıcam dedım ben okurum bıde lutfen kackere acıklamısım sana eksık dualarını bıldırmen gerekıyo bögle emırlı vılan konusmayın ya hıcmı dusunmuyosun canım bı hastalık var bı ölüm var ınsanız heran hersey gelebılıyo ınsanın basına gelmedıysem anlayın bısı olmustur gırememıstır vs işi cıkmıstır hasta olmustur ınsanlık halı ıdare edın azcık zaten ben gelıp alırım duamı bırıkmıste olsa bile okurum benım ıcım vıcdanım rahat hak meselesını karıstırma lavın hanım okucam ben ha lıstedende sıleceksenız sız bılırsınız ama ben olsaydım sızın yerınızde bırısı gırmıyosa anlayıslı olurdum ıstıhyosanız sılın tercıh sızınNe için olacak canım dön bak kaç kere günlük duanı aldığını bildirmen gerekir diye yazmışım? Kaç kere açıklamışım sana. Eksik dualarımı tamamlayacağım dedin. Tamam ıdedimtonları tamamlayıp tamamlamadığını bile bildirmedin. Ben de güvendim sana listeden silmedim.Şu kadar insanın hakkına girdin ne diyeyim sana artık.
sureklı gırmedım ıcın bılemıyorum canımm şaşıracak bışı yokİyi söyledin canım.
Sana ne için diye sormuşya.
Bende lavin dua alman için çağırdı dedim.
Oda tamam alayım kaç tane yazmış
Şaşırdım bende kaç tane diye sorunca.
Liste bitmek üzere hergün kaç kişiye kaçar tane okunuyor bilmiyormu diye düşündüm bi an.
burada ne büyük sıkıntılar yaşayan arkadaşlarımız var. bana sıkıntılarını bildirdiler tabi ki idare ettim. Ve elbette insanız bazı aksaklıklar olabilir. Ama sorun o değil farkında değilsin sanırım.lavın hanımcım neden okadar ınsanın hakkına gırıyemkı nıye bögle vebal altında bırakmaya calısıyosunkı keyfımden girmemezlık yapmıyorum herhalde ya bı işim cıkıyo sureklı ınternettın basında beklıyemıyorum halıyle okıcam dedım ben okurum bıde lutfen kackere acıklamısım sana eksık dualarını bıldırmen gerekıyo bögle emırlı vılan konusmayın ya hıcmı dusunmuyosun canım bı hastalık var bı ölüm var ınsanız heran hersey gelebılıyo ınsanın basına gelmedıysem anlayın bısı olmustur gırememıstır vs işi cıkmıstır hasta olmustur ınsanlık halı ıdare edın azcık zaten ben gelıp alırım duamı bırıkmıste olsa bile okurum benım ıcım vıcdanım rahat hak meselesını karıstırma lavın hanım okucam ben ha lıstedende sıleceksenız sız bılırsınız ama ben olsaydım sızın yerınızde bırısı gırmıyosa anlayıslı olurdum ıstıhyosanız sılın tercıh sızın
Canım benim allah razı olsun bugüne kadar ilgilendigin için allahım tez zamanda minigini nasip etsin inşallahburada ne büyük sıkıntılar yaşayan arkadaşlarımız var. bana sıkıntılarını bildirdiler tabi ki idare ettim. Ve elbette insanız bazı aksaklıklar olabilir. Ama sorun o değil farkında değilsin sanırım.
Kim gelip geçmiş sayfalara baksa acana şimdiye kadar seni ne kadar anlayışla karşılamışım görür sanırım. Kendimi ispat etmek zorunda da değilim. Gören görüyor burda beni. Tanıyan da tanır zira 7 senedir ben bu forumdayım.
Asıl sorun zaten ne biliyor musun, Liste bitmiş sen hala konu- dua nasıl işliyor anlamamışsın. Daha günlük dua kaç tane okunuyor onu bilmemeyi de normal sayıyorsun. Burdaki dua zincirimizin işleyişine verdiğin önemi gösyeriyor bu da.
Daha da konuşmayacağım. Zaten listenin son günü yarın. Konuşulacak bir şey kalmamıştır yani.
Canım benim allah razı olsun bugüne kadar ilgilendigin için allahım tez zamanda minigini nasip etsin inşallah
Bugünkü duamı eklersin okuyacagim allah kabul etsin
P PembePaltolu bugünkü dualarımı aldım yarınki arkadaşlarımız için de okuyorum şimdi Allah razı olsun sayende bu liste de bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?