• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Şöyle düşünün, o size peygamberî bir dert takdir etmiş, insanlar arasından seçtiği elçisini tabi tuttuğu imtihanın aynısına sizi tabi tutuyor. Bunun derin anlamını biliyor musunuz? Size yakışan Zekeriya Peygamber gibi hareket edip, Yakub'unuzu beklemektir. Zekeriya'ya o müjde geldiğinde eşi kahkaha atmıştı, Zekeriya Peygamber olduğu halde inanamamıştı.. Meryem Suresinin mealini düşünerek okumanızı tavsiye ederim, o sure size, kalbinize insin.. Ne mutlu size ki Rabbimiz evladınızı DUA yoluyla size ihsan edecek, duayla gelen bebeklerin özelliklerini Kur'andan okumanızı isterim.. Nasıl bir kul ve nasıl bir evlat olmuşlar? İmtihanınız ağır, çünkü omuzlarınız da peygamber yükü var.. Ne mutlu o yüke ki, hayırlı EVLATLARA GEBE..

Rabbim gecenizi hayr, dualarınızı kabul eylesin AMİN
Msjinizi tekrar tekrar okudum ne kadar güzel bakis acisi ne kadr büyük moral verici bir msj bu..bildgmz seyler elbet bunlar ama anlatiminiza bakis aciniza bayildm Allah razi olsn

Rabbim esmerm91 esmerm91 kardeşimize katından hayırlı bir evlat nasip et, tıpkı daha önce kulun Zekeriya'ya nasip ettiğin gibi.. O'nun rahimini Alak Suresinin sırrıyla sırlandır, Rabbimiz şüphesiz sen büyük lütuf sahibisin, latifsin, kerimsin. Rabbimiz sen kitabında insanı en güzel şekilde yarattık diyorsun, kardeşimizin duasına bu ayetin sırrıyla hükmet, Musavvir isminin tecellisini ona göster, bebeğini en güzel şekilde yarat. Herşeyin hazineleri katında olan Rahman'a hamdü senalar olsun, ona hiç bir yaratış zor gelmez. O 'ol" der ve hükmettiği şey hemen olur. 1 fatiha okudum kardeşim Rabbim kabul etsin, beyaz tenli bir bebeğiniz olacak eşiniz mi beyaz,tenli bilemiyorum ama ona benzeyecek. Önüme geldi inşallah Rabbim kabul eder,

Rabbim esmerm91 esmerm91 kardeşimize katından hayırlı bir evlat nasip et, tıpkı daha önce kulun Zekeriya'ya nasip ettiğin gibi.. O'nun rahimini Alak Suresinin sırrıyla sırlandır, Rabbimiz şüphesiz sen büyük lütuf sahibisin, latifsin, kerimsin. Rabbimiz sen kitabında insanı en güzel şekilde yarattık diyorsun, kardeşimizin duasına bu ayetin sırrıyla hükmet, Musavvir isminin tecellisini ona göster, bebeğini en güzel şekilde yarat. Herşeyin hazineleri katında olan Rahman'a hamdü senalar olsun, ona hiç bir yaratış zor gelmez. O 'ol" der ve hükmettiği şey hemen olur. 1 fatiha okudum kardeşim Rabbim kabul etsin, beyaz tenli bir bebeğiniz olacak eşiniz mi beyaz,tenli bilemiyorum ama ona benzeyecek. Önüme geldi inşallah Rabbim kabul eder,
Amin ne güzel bi dua.
Kalp gözünüz açık galiba.

esmerm91 esmerm91 bebiş gelecek esma cım inşallah bende inanıyorum

Amin ne güzel bi dua.

Bu gece rüyamda hamileymisim neye yormaliyim ...arkadaşım ayşe hamile dedi ve ben hamileymisim çok güzeldi ruyadada olsa bekledigim minigim benimleydi kız inşallah sana çıkar inşallah rabbimiz senin için ol desin inşallah da olur

Rabbim rüyanızı hayr eylesin inşallah, rüyaları yorumlayan o güzel peygambere (Yusuf A.S)'a ve gelmiş geçmiş tüm peygamberlere salat ve selam olsun. Rabbimiz bazen bize olmuş yada olacak şeyleri rüya yoluyla ilham edebilir, peygamberi Zekeriya'ya melekleriyle müjde yollayan Rahman belki de sizin müjdenizi de bu yolla vermeyi takdir etmiştir. Rabbim hayırlara çıkarsın, sizw tavsiyeö böyle güzel rüyalarınızı çok fazla paylaşmayın. Nazar haktır biliyorsunuz,

Aman Yarabbi bu nasl güzel duadir inanin okurken hıçkıra hıçkıra agladm agziniza yüreginize saglik Allah bin kere razi olsn sizinde gönlünüzün muradini versn..
Bu kadr güzel dua eden insanin inaniorm ki kalbi cok güzeldr diyecek birsey bulamiorm cok tsk ederm duaniz icin Allah razi olsn tekrardan

Amin ne güzel bi dua.

Insallah kardesm insallah Rabbme hep yalvariyorm Rabbm bize ve biz gibi isteyen bütün ciftlere hayrli salih evlatlar ver diye dualarm hepimz icin Rabbm birgün ol diyecek ve olacak inaniyorm

Canım gözyaşı Rahmet tecellisidir der büyükler, bu hal ile dua edeni Rabbim asla geri çevirmez inan bana.. O merhametlilerin en merhametlisidir..

Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle
1- Yaratan Rabbinin adıyla oku!
2- İnsanı bir kan pıhtısından yarattı!
3- Oku! Rabbin sonsuz kerem sahibidir.
4- O Rab ki kalemle yazmayı öğretti.
5- İnsana bilmediği şeyleri öğretti.

Rabbim rüyanızı hayr eylesin inşallah, rüyaları yorumlayan o güzel peygambere (Yusuf A.S)'a ve gelmiş geçmiş tüm peygamberlere salat ve selam olsun. Rabbimiz bazen bize olmuş yada olacak şeyleri rüya yoluyla ilham edebilir, peygamberi Zekeriya'ya melekleriyle müjde yollayan Rahman belki de sizin müjdenizi de bu yolla vermeyi takdir etmiştir. Rabbim hayırlara çıkarsın, sizw tavsiyeö böyle güzel rüyalarınızı çok fazla paylaşmayın. Nazar haktır biliyorsunuz,
Teşekkür ederim mj için canım benim inşallah tüm isteyenlere rabbimiz nasip etsin miniklerimizi
Ruyadada olsa çok güzeldi yasemınım çok istiyor oduyguyu tatmak anne olmak içimden de inşallah ona çıksın istedim rabbimiz tekrar tekrar nasip etsin inşallah rabbimiz hayırlı kılsın tüm isteyenlere nasip olsun

drkt-gold-angel-verlour.jpg

Rabbim böyle melekler nasip etsin sizlere inşallah.. :KK36: Bi ısırık alırım ama hepsinden ayrı ayrı, o kadar dua ediyorum ;)

P PembePaltolu canım ben haftalık alabilir miyim böyle bişey mümkün mü?

Listeye emaneten bakıyorum artık. majesteleri majesteleri listeyi yöneten arkadaşımız olacak. Ona söylersen her gün giremediğini haftalık alabileceğini o yardımcı olur.

Kızlar dua gurubuna nasıl katılabilirim:)

Listemiz salı günü kapanıyor ve duaya başlıyor.
Her gün gelip listedeki sıraya göre kime dua okunuyorsa gelip duanı okuduğuna dair bildirim yapman gerekiyor. Bildirmezsen listeden çıkartılıyorsun.

Katılmak için, katılmak istiyorum demen yeterli.

Kızlar dua gurubuna nasıl katılabilirim:)

Listeye emaneten bakıyorum artık. majesteleri majesteleri listeyi yöneten arkadaşımız olacak. Ona söylersen her gün giremediğini haftalık alabileceğini o yardımcı olur.

Her gün gelip listedeki sıraya göre kime dua okunuyorsa gelip duanı okuduğuna dair bildirim yapman gerekiyor. Bildirmezsen listeden çıkartılıyorsun.

burada açıkladım, katılmak isteyen belirtsin listeye eklerim.

Katılmak istiyorum:)

LİSTEMİZE KİŞİ ALIMI BAŞLAMIŞTIR. BİLDİRİM YAPMAYANLAR-HABER ALINAMAYANLAR LİSTEDEN SİLİNECEKTİR.

DEVAM ETMEYECEK OLAN ARKADAŞLARIMIZIN DA DURUMUNU BİLDİRMESİ GEREKMEKTEDİR.

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>KİŞİ BAŞI ....<=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;

'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

........................................
arkadaşlarımız için okuyoruz.

LİSTEMİZ;

1. YASEMİN... .. .. .......... Devam
  2. DAMLA_22.................. Devam
  3. TUBATESBİH................ Devam
  4. WHİTEROSE:anneadayı:..... . .... Devam
  5. CGPBAS DERYA ..............
  6. AYŞEYİĞİT1453...............Devam
  7. ÖZNUR65:anneadayı:.................. Devam
  8. ASKIMNASKIYIM(BAHAR):anneadayı:......
  9. IRMAK10 (MERVE.....................
  10. GAMZE42...........................
  11. MAJESTELERİ...................Devam
  12. KİMYAGER1508(DERYA)........
  13. ZEYNEP0682.... ..... ... ...... ...
  14. RAVZATUĞBA:anneadayı:.......... .....
  15. PAPYONKİLİKLİ:anneadayı:............
  16. SVD1910(HATİCE)...............
  17. MRYMOGZTRK(MERYEM)........Devam
  18. PARLAKKARTANESİ(ESRA).......
  19. SABİS35........................................Devam
  20. ASİLZADE02(AYŞE)...................
  21. 687403_İGT(GÜLAY)..................Devam
  22. AMİNEASYAEYMEN(HİLAL).........
  23. GAMZELİES(GAMZE)...............
  24. GELEBEK33(HATİCE).............
  25. TULAY_20...............................DEVAM
  26. FULYA3535..........................Devam
  27. ME118..................................
  28. EGELI..................................
  29. ECRIN87............................
  30. _LAVİN_........................... ..Devam
  31. GNC10(GONCA)..................
  32. ANKAMİR............................
  33. AYŞEMZUMRAM (halime)....
  34. AVRENİM.............................
  35. ARZM61..........................Devam
  36. ASLİİİ1..............................Devam
  37. betül8516.........................Devam
  38. Cudis..............................
  39. FALTAŞI....................
  40. Nilayalper.........................:anneadayı:Devam
  41. edaasya.............................
  42. divinecat.(Aylin)................
  43. hsnks..................................
  44. Mmihrimah...........................
  45. denizz2009......................
  46. mutlu ol.........................Devam
  47. rabiyam.........................Devam
  48. cigercikedisi..................Devam
  49. hayatnisa.......................Devam
  50. yusufseyma..................Devam
  51. xBahar61x......................Devam
  52. altunn............................Devam

**GÜNLÜK GELİP DUA ALMAYANLAR SİLİNİR .

**HAFTASONU VE YA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZI ÖNCEDEN ALINIZ.

Canım benim kalbinin sesi benim için neder senin 6. Hissin benim için içinden ne geçirir 17 buçuk yıllık evliyim iki kızım var büyüğü 16 küçüğü 11 on yıl hiç istemedik üçüncüyü bir yıldır istiyoruz olmadı bende yumurta tembelliği var rabbimiz inşallah tekrar nasip eder
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallahIMG-20150816-WA0005.webp

Maşallah barekallah ne kadar güzelsiniz. Yazdığım gibi, inşallah Rabbim de sizin müjdenizi rüya yoluyla size vermiştir. Önüme her zaman gelmiyor malesef, çok yoğunlaşmam gerekiyor, o hâl ile olabiliyor ancak.. Burada ki bi kardeşimiz için dua ederken kız geldi önüme, bir diğerine Yusuf (A.S.) kadar güzel erkek bir bebek ve Esma kardeşimize de sadece bembeyaz bir bebek.. Yazdıklarından etkilendiğim kardeşlerim için oldu daha doğrusu,

Arkadaşlar konuyu baştan okuyamadim siMDI bu duayı nasıl kaç kere niyetimiz nasıl edecez onu bi söyler misiniz hergün mu girmemiz gerekir

Şöyle düşünün, o size peygamberî bir dert takdir etmiş, insanlar arasından seçtiği elçisini tabi tuttuğu imtihanın aynısına sizi tabi tutuyor. Bunun derin anlamını biliyor musunuz? Size yakışan Zekeriya Peygamber gibi hareket edip, Yakub'unuzu beklemektir. Zekeriya'ya o müjde geldiğinde eşi kahkaha atmıştı, Zekeriya Peygamber olduğu halde inanamamıştı.. Meryem Suresinin mealini düşünerek okumanızı tavsiye ederim, o sure size, kalbinize insin.. Ne mutlu size ki Rabbimiz evladınızı DUA yoluyla size ihsan edecek, duayla gelen bebeklerin özelliklerini Kur'andan okumanızı isterim.. Nasıl bir kul ve nasıl bir evlat olmuşlar? İmtihanınız ağır, çünkü omuzlarınız da peygamber yükü var.. Ne mutlu o yüke ki, hayırlı EVLATLARA GEBE..

Rabbim gecenizi hayr, dualarınızı kabul eylesin AMİN
Allah razı olsun canım, arada bi bizi silkelemek güzel oluyor...
yoksa hepimiz kendimizi düşüncemizi kaybediyoruz zaman zaman. ama duadan vazgeçmeden...

Back
X