• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Maşallah barekallah ne kadar güzelsiniz. Yazdığım gibi, inşallah Rabbim de sizin müjdenizi rüya yoluyla size vermiştir. Önüme her zaman gelmiyor malesef, çok yoğunlaşmam gerekiyor, o hâl ile olabiliyor ancak.. Burada ki bi kardeşimiz için dua ederken kız geldi önüme, bir diğerine Yusuf (A.S.) kadar güzel erkek bir bebek ve Esma kardeşimize de sadece bembeyaz bir bebek.. Yazdıklarından etkilendiğim kardeşlerim için oldu daha doğrusu,
Benim içinde hissedemedin diye düşündüm biran :KK16:....:KK43: benim rüyalarımda bidegisigi çıkar yanı bana değilde bana yakın çevreden birine çıkar inşallah yaseminime çıksın çok istedim
Doktor bana 3/3 buçuk yıl önce 6 ay içinde yap olmaya bilir demişti ozaman kredili ev oduyorduk eşimle istemedik hayırlısı allahtan bir ümit bekliyorum yeterki rabbimiz ol desin inşallah da tüm isteyenler için de der

drkt-gold-angel-verlour.jpg

Rabbim böyle melekler nasip etsin sizlere inşallah.. :KK36: Bi ısırık alırım ama hepsinden ayrı ayrı, o kadar dua ediyorum :KK66:
olsunda yeter ki ısırman için ayağına getirim :) Allah razı olsun senden.
yazdıklarınla ağlattın beni de.

Arkadaşlar konuyu baştan okuyamadim siMDI bu duayı nasıl kaç kere niyetimiz nasıl edecez onu bi söyler misiniz hergün mu girmemiz gerekir
canım listenin en başından her gün 3 kişiye mesela kişi başı 100er tane okuyacağız. isimlere niyetlenerek okuyorum deyip rabbi hebli mines salihin diyeceksin dua sadece bu. hergün bildirmen gerekiyor takip eden arkadaşa.

drkt-gold-angel-verlour.jpg

Rabbim böyle melekler nasip etsin sizlere inşallah.. :KK36: Bi ısırık alırım ama hepsinden ayrı ayrı, o kadar dua ediyorum :KK66:
Büyük kızım rüyada ikiz bebeğim olmuş gormus bir kız bir erkek bir iki hafta önceydi babasıyla ikisi erkek bebeğin başına gitmişler ve daha önce bayabi önceydi istiharede gormustu beyaz kıyafetler içinde bebeğim olmuş bu resmi görünce aklıma geldi içim sizladi benim şansım bitti sanırım allah bilir inşallah torunlarını severim
Arkadaşlar için dua ediyorum inşallah hamis olup miniklerini kucaklarına alırlar

Benim içinde hissedemedin diye düşündüm biran :KK16:....:KK43: benim rüyalarımda bidegisigi çıkar yanı bana değilde bana yakın çevreden birine çıkar inşallah yaseminime çıksın çok istedim
Doktor bana 3/3 buçuk yıl önce 6 ay içinde yap olmaya bilir demişti ozaman kredili ev oduyorduk eşimle istemedik hayırlısı allahtan bir ümit bekliyorum yeterki rabbimiz ol desin inşallah da tüm isteyenler için de der

Canımm kıyamam ben sana.. Şöyle düşün, belki de annesine gösterdi diye Allah bana malum etmedi, olamaz mı? Evrenin sahibi merhamet sahibidir canım, hatta merhameti yaratandır. Önüme gelmedi ama senin için istihare yapabilirim istersen, yeter ki sen yüzü düşük ifadeler koyma orayaa.. :KK36:

Canımm kıyamam ben sana.. Şöyle düşün, belki de annesine gösterdi diye Allah bana malum etmedi, olamaz mı? Evrenin sahibi merhamet sahibidir canım, hatta merhameti yaratandır. Önüme gelmedi ama senin için istihare yapabilirim istersen, yeter ki sen yüzü düşük ifadeler koyma orayaa.. :KK36:
Canım benim yarardan çok sevinirim ben ucgun yattım çıkmadı çok sevinirim çok mutlu olurum allah razı olsun canım benim hakkını helal et canım benim:):):):)

Büyük kızım rüyada ikiz bebeğim olmuş gormus bir kız bir erkek bir iki hafta önceydi babasıyla ikisi erkek bebeğin başına gitmişler ve daha önce bayabi önceydi istiharede gormustu beyaz kıyafetler içinde bebeğim olmuş bu resmi görünce aklıma geldi içim sizladi benim şansım bitti sanırım allah bilir inşallah torunlarını severim
Arkadaşlar için dua ediyorum inşallah hamis olup miniklerini kucaklarına alırlar

Meryem Suresinin mealini okumanı çok isterim.. Zekeriya peygamberin hanımını özellikle.. Ben yaşlı bir kocakarıyken benim mi çocuğum olacak diye tepki veriyor, kahkaha atıyor hatta.. Melekler de evet öyle bu Allah için çok kolay anlamına gelen bi sözle cevap veriyorlar.. Hayatta tesadüf yoktur, tevafuk vardır.. Bu bebeğin resmi bence tevafuk oldu.. İstiareden bahsetmişsiniz ben size yazarken, bende size istiare yapmak istiyorum diye yazıyordum muhtemelen o sıra da..

Bu gece rüyamda hamileymisim neye yormaliyim ...arkadaşım ayşe hamile dedi ve ben hamileymisim çok güzeldi ruyadada olsa bekledigim minigim benimleydi kız inşallah sana çıkar inşallah rabbimiz senin için ol desin inşallah da olur
Ayy ne güzel bir rüya.. Rabbim hayırla gerçekleştirsin.
İnşallah hepimizin miniği gelir tez zamanda ablacım.

Bende hep adete yakın günler bebek rüyası görüyorum

Canım benim yarardan çok sevinirim ben ucgun yattım çıkmadı çok sevinirim çok mutlu olurum allah razı olsun canım benim hakkını helal et canım benim:):):):)
Helal olsun canım ne demek, ben gönüllü duacıyım zaten, bebeği olmayan kardeşlerime dua etmek için üye oldum.. Bende duayla olmuş bir bebeğim çünkü :anneadayı:

Benimde adete 5 gün var adeti bekliyorum
Ebenin dediği hiç aklımdan çıkmıyor damarlar tikali krecleme yapmış demekki olmayacak diye düşünüyorum bitki verecek bakalım ise yararmi hayırlısı allahtan

sanırım bende de aynı şey oluyor, adet olmak üzereyim ve dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm... oysa hiç kalamadım bile, yaşayabilecek miyim acaba bu duygusu :KK61::KK61::KK61:

Teşekkür ederim mj için canım benim inşallah tüm isteyenlere rabbimiz nasip etsin miniklerimizi
Ruyadada olsa çok güzeldi yasemınım çok istiyor oduyguyu tatmak anne olmak içimden de inşallah ona çıksın istedim rabbimiz tekrar tekrar nasip etsin inşallah rabbimiz hayırlı kılsın tüm isteyenlere nasip olsun
Ablam ya valla gözlerim doluyor
Sen bu kadar isterken önce benim için istiyorsun Ne diyim yüreği güzel ablam Allah razı olsun

Helal olsun canım ne demek, ben gönüllü duacıyım zaten, bebeği olmayan kardeşlerime dua etmek için üye oldum.. Bende duayla olmuş bir bebeğim çünkü :anneadayı:
Allah razı olsun canım benim inşallah Işığım olursun hayırlara çıksın inşallah
Bebeğim olsun yada olmasın çok mutlu oldum çok teşekkür ederim sağol
Rabbimiz muradini nasip etsin seninde inşallah hayırlı kılsın nasip olsun AMİNNNN insallahhhh

Arkadaşlar konuyu baştan okuyamadim siMDI bu duayı nasıl kaç kere niyetimiz nasıl edecez onu bi söyler misiniz hergün mu girmemiz gerekir
Canım günlük 3 er kişiye 100 er adet
Rabbi hebli mines salihin
Okuyoruz
Yani günlük 300 er okuyoruz toplamda.
Ogün kimlere okunuyorsa onlara bağışlayacaz duamızı ve dua edicez.

Grupça tek şartımız herkesin duasına katılman Kimin kime ettiği dua kabul olur bilemeyiz

Günlük gelip dua almayanları listeden çıkarıyor liste sahibi bilgin olsun canım

Kimlerin bebekleri gözünün önüne geldi canım esma dan başka

sanırım bende de aynı şey oluyor, adet olmak üzereyim ve dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm... oysa hiç kalamadım bile, yaşayabilecek miyim acaba bu duygusu :KK61::KK61::KK61:

Canım ben annem ve babamın evliliğinin 3.yılında olmuş bir bebeğim.. Annemin dedesi yani büyükdedem hac'dan peygamber hurması getirmiş, teyzemler anneannem falan her bir hurmaya 7 Meryem Suresi ve 1 adet Yusuf Suresi okumuşlar, annem de her sabah bu hurmalardan aç karına besmeleyle birlikte yemiş.. Çok kısa bir zaman sonra da bana hamile kalmış, aynısını çok yakın bir zaman da kuzenime de yaptık ama ona hurmayla değil incirle yaptık, 21 farklı kişi okuduk 21 farklı incire.. o da hergün yedi ve şimdi doğumuna çok az kaldı, bir yandan size yazıyorum bir yandan da onun kızına kıyafet bakıyorum hatta :KK200: Denemenizi tavsiye ederim, hep yazıyorum.. Meryem Suresini okuyun ama mealini okuyun, nasıl olmuş o olay bizzat Rabbimizden dinleyin, o sure kalbinize insin..

Rabbim mrymogztrk ve yasmin5846 kardeşlerimize peygamberî bir imtihan takdir etmişsin, onların imtihanını onlar için kolaylaştır ve Zekeriya Peygamberin imtihanı gibi sonuçlandır, nasıl ki Zekeriya'ya katından Yakub'u bağışladıysan kardeşlerimize de Yakub gibi sana ve ailesine itaatkar, hayırlı bir evlatlar bağışla.. Onların tedavilerini; dualarına sebep kılıp haklarında bereketli ve mübarek et. Kardeşlerimizin rahimlerini Alak Suresi'nin sırrıyla sırlandır.. Şüphesiz ki sen Rahman'sın, Rahiym'sin, Kadir'sin, Keriym'sin.. mrymogztrk ve yasmin5846 kardeşlerimizin ve bebek bekleyen diğer tüm kardeşlerimizin sen dualarına icabet et, onların dualarını daha önce kulun Zekeriya'nın duasını kabul ettiğin gibi kabul et.. Şüpehesiz ki sen merhametlilerin en merhametlisisin,

Hamd göklerin Rabbi, yerin Rabbi ve Alemlerin Rabbi olan Allah'a aittir. Herşeyin anahtarı katında olan Rabbimizden isteriz, biz ona teslim olmuş müslümanlarız.
Niyetleriniz için 3 Fatiha okudum kardeşlerim, Rabbim katında kabul etsin inşallah. AMİN

C
Rabbim @esmerm91 kardeşimize katından hayırlı bir evlat nasip et, tıpkı daha önce kulun Zekeriya'ya nasip ettiğin gibi.. O'nun rahimini Alak Suresinin sırrıyla sırlandır, Rabbimiz şüphesiz sen büyük lütuf sahibisin, latifsin, kerimsin. Rabbimiz sen kitabında insanı en güzel şekilde yarattık diyorsun, kardeşimizin duasına bu ayetin sırrıyla hükmet, Musavvir isminin tecellisini ona göster, bebeğini en güzel şekilde yarat. Herşeyin hazineleri katında olan Rahman'a hamdü senalar olsun, ona hiç bir yaratış zor gelmez. O 'ol" der ve hükmettiği şey hemen olur. 1 fatiha okudum kardeşim Rabbim kabul etsin, beyaz tenli bir bebeğiniz olacak eşiniz mi beyaz,tenli bilemiyorum ama ona benzeyecek. Önüme geldi inşallah Rabbim kabul eder,
Çok ilginç arkadasim masallah. Bizlet icin de dua eder misin

Benimde adete 5 gün var adeti bekliyorum
Ebenin dediği hiç aklımdan çıkmıyor damarlar tikali krecleme yapmış demekki olmayacak diye düşünüyorum bitki verecek bakalım ise yararmi hayırlısı allahtan
Ablacım vardır bundada bir hayır.
Ebenin verdiklerini birdahaki ay dene olurmu
Belki bitki vesile olur benim içime öyle doğuyor

Back
X