Canım ben annem ve babamın evliliğinin 3.yılında olmuş bir bebeğim.. Annemin dedesi yani büyükdedem hac'dan peygamber hurması getirmiş, teyzemler anneannem falan her bir hurmaya 7 Meryem Suresi ve 1 adet Yusuf Suresi okumuşlar, annem de her sabah bu hurmalardan aç karına besmeleyle birlikte yemiş.. Çok kısa bir zaman sonra da bana hamile kalmış, aynısını çok yakın bir zaman da kuzenime de yaptık ama ona hurmayla değil incirle yaptık, 21 farklı kişi okuduk 21 farklı incire.. o da hergün yedi ve şimdi doğumuna çok az kaldı, bir yandan size yazıyorum bir yandan da onun kızına kıyafet bakıyorum hatta

Denemenizi tavsiye ederim, hep yazıyorum.. Meryem Suresini okuyun ama mealini okuyun, nasıl olmuş o olay bizzat Rabbimizden dinleyin, o sure kalbinize insin..
Rabbim
mrymogztrk ve yasmin5846 kardeşlerimize peygamberî bir imtihan takdir etmişsin, onların imtihanını onlar için kolaylaştır ve Zekeriya Peygamberin imtihanı gibi sonuçlandır, nasıl ki Zekeriya'ya katından Yakub'u bağışladıysan kardeşlerimize de Yakub gibi sana ve ailesine itaatkar, hayırlı bir evlatlar bağışla.. Onların tedavilerini; dualarına sebep kılıp haklarında bereketli ve mübarek et. Kardeşlerimizin rahimlerini Alak Suresi'nin sırrıyla sırlandır.. Şüphesiz ki sen Rahman'sın, Rahiym'sin, Kadir'sin, Keriym'sin..
mrymogztrk ve yasmin5846 kardeşlerimizin ve bebek bekleyen diğer tüm kardeşlerimizin sen dualarına icabet et, onların dualarını daha önce kulun Zekeriya'nın duasını kabul ettiğin gibi kabul et.. Şüpehesiz ki sen merhametlilerin en merhametlisisin,
Hamd göklerin Rabbi, yerin Rabbi ve Alemlerin Rabbi olan Allah'a aittir. Herşeyin anahtarı katında olan Rabbimizden isteriz, biz ona teslim olmuş müslümanlarız.
Niyetleriniz için 3 Fatiha okudum kardeşlerim, Rabbim katında kabul etsin inşallah. AMİN