• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

LİSTEMİZE KİŞİ ALIMI BAŞLAMIŞTIR. BİLDİRİM YAPMAYANLAR-HABER ALINAMAYANLAR LİSTEDEN SİLİNECEKTİR.

DEVAM ETMEYECEK OLAN ARKADAŞLARIMIZIN DA DURUMUNU BİLDİRMESİ GEREKMEKTEDİR.

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>KİŞİ BAŞI ....<=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;

'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

........................................
arkadaşlarımız için okuyoruz.

LİSTEMİZ;

1. YASEMİN... .. .. .......... Devam
  2. DAMLA_22.................. Devam
  3. TUBATESBİH................ Devam
  4. WHİTEROSE:anneadayı:..... . .... Devam
  5. CGPBAS DERYA ..............
  6. AYŞEYİĞİT1453...............Devam
  7. ÖZNUR65:anneadayı:.................. Devam
  8. ASKIMNASKIYIM(BAHAR):anneadayı:......
  9. IRMAK10 (MERVE.....................
  10. GAMZE42...........................
  11. MAJESTELERİ...................Devam
  12. KİMYAGER1508(DERYA)........
  13. ZEYNEP0682.... ..... ... ...... ...
  14. RAVZATUĞBA:anneadayı:.......... .....
  15. PAPYONKİLİKLİ:anneadayı:............
  16. SVD1910(HATİCE)...............
  17. MRYMOGZTRK(MERYEM)........Devam
  18. PARLAKKARTANESİ(ESRA).......
  19. SABİS35........................................Devam
  20. ASİLZADE02(AYŞE)...................
  21. 687403_İGT(GÜLAY)..................Devam
  22. AMİNEASYAEYMEN(HİLAL).........
  23. GAMZELİES(GAMZE)...............
  24. GELEBEK33(HATİCE).............
  25. TULAY_20...............................DEVAM
  26. FULYA3535..........................Devam
  27. ME118..................................
  28. EGELI..................................
  29. ECRIN87............................
  30. _LAVİN_........................... ..Devam
  31. GNC10(GONCA)..................
  32. ANKAMİR............................
  33. AYŞEMZUMRAM (halime)....
  34. AVRENİM.............................
  35. ARZM61..........................Devam
  36. ASLİİİ1..............................Devam
  37. betül8516.........................Devam
  38. Cudis..............................
  39. FALTAŞI....................
  40. Nilayalper.........................:anneadayı:Devam
  41. edaasya.............................
  42. divinecat.(Aylin)................
  43. hsnks..................................
  44. Mmihrimah...........................
  45. denizz2009......................
  46. mutlu ol.........................Devam
  47. rabiyam.........................Devam
  48. cigercikedisi..................Devam
  49. hayatnisa.......................Devam
  50. yusufseyma..................Devam
  51. xBahar61x......................Devam
  52. altunn............................Devam

**GÜNLÜK GELİP DUA ALMAYANLAR SİLİNİR .

**HAFTASONU VE YA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZI ÖNCEDEN ALINIZ.
ekler msiniz beni de

sanırım bende de aynı şey oluyor, adet olmak üzereyim ve dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm... oysa hiç kalamadım bile, yaşayabilecek miyim acaba bu duygusu :KK61::KK61::KK61:
Bende malesef 2 senedir hamile kalamadım.
Ve eşimde bende inan sayısını unuttum bebek rüyası görüyoruz.

Doğum yaptığıma kadar gördüm bebeğimi emzirdiğimi öpüp kokladığımı gördüm.
Çok güzeldi hiç uyanmak istemedim.

Ben de yaşarmıyım acaba bu duyguları :KK42::KK42::KK42:

Canım ben annem ve babamın evliliğinin 3.yılında olmuş bir bebeğim.. Annemin dedesi yani büyükdedem hac'dan peygamber hurması getirmiş, teyzemler anneannem falan her bir hurmaya 7 Meryem Suresi ve 1 adet Yusuf Suresi okumuşlar, annem de her sabah bu hurmalardan aç karına besmeleyle birlikte yemiş.. Çok kısa bir zaman sonra da bana hamile kalmış, aynısını çok yakın bir zaman da kuzenime de yaptık ama ona hurmayla değil incirle yaptık, 21 farklı kişi okuduk 21 farklı incire.. o da hergün yedi ve şimdi doğumuna çok az kaldı, bir yandan size yazıyorum bir yandan da onun kızına kıyafet bakıyorum hatta :KK200: Denemenizi tavsiye ederim, hep yazıyorum.. Meryem Suresini okuyun ama mealini okuyun, nasıl olmuş o olay bizzat Rabbimizden dinleyin, o sure kalbinize insin..

Rabbim mrymogztrk ve yasmin5846 kardeşlerimize peygamberî bir imtihan takdir etmişsin, onların imtihanını onlar için kolaylaştır ve Zekeriya Peygamberin imtihanı gibi sonuçlandır, nasıl ki Zekeriya'ya katından Yakub'u bağışladıysan kardeşlerimize de Yakub gibi sana ve ailesine itaatkar, hayırlı bir evlatlar bağışla.. Onların tedavilerini; dualarına sebep kılıp haklarında bereketli ve mübarek et. Kardeşlerimizin rahimlerini Alak Suresi'nin sırrıyla sırlandır.. Şüphesiz ki sen Rahman'sın, Rahiym'sin, Kadir'sin, Keriym'sin.. mrymogztrk ve yasmin5846 kardeşlerimizin ve bebek bekleyen diğer tüm kardeşlerimizin sen dualarına icabet et, onların dualarını daha önce kulun Zekeriya'nın duasını kabul ettiğin gibi kabul et.. Şüpehesiz ki sen merhametlilerin en merhametlisisin,

Hamd göklerin Rabbi, yerin Rabbi ve Alemlerin Rabbi olan Allah'a aittir. Herşeyin anahtarı katında olan Rabbimizden isteriz, biz ona teslim olmuş müslümanlarız.
Niyetleriniz için 3 Fatiha okudum kardeşlerim, Rabbim katında kabul etsin inşallah. AMİN

LİSTEMİZE KİŞİ ALIMI BAŞLAMIŞTIR. BİLDİRİM YAPMAYANLAR-HABER ALINAMAYANLAR LİSTEDEN SİLİNECEKTİR.

DEVAM ETMEYECEK OLAN ARKADAŞLARIMIZIN DA DURUMUNU BİLDİRMESİ GEREKMEKTEDİR.

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>KİŞİ BAŞI ....<=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;

'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

........................................
arkadaşlarımız için okuyoruz.

LİSTEMİZ;

1. YASEMİN... .. .. .......... Devam
  2. DAMLA_22.................. Devam
  3. TUBATESBİH................ Devam
  4. WHİTEROSE:anneadayı:..... . .... Devam
  5. CGPBAS DERYA ..............
  6. AYŞEYİĞİT1453...............Devam
  7. ÖZNUR65:anneadayı:.................. Devam
  8. ASKIMNASKIYIM(BAHAR):anneadayı:......
  9. IRMAK10 (MERVE.....................
  10. GAMZE42...........................
  11. MAJESTELERİ...................Devam
  12. KİMYAGER1508(DERYA)........
  13. ZEYNEP0682.... ..... ... ...... ...
  14. RAVZATUĞBA:anneadayı:.......... .....
  15. PAPYONKİLİKLİ:anneadayı:............
  16. SVD1910(HATİCE)...............
  17. MRYMOGZTRK(MERYEM)........Devam
  18. PARLAKKARTANESİ(ESRA).......
  19. SABİS35........................................Devam
  20. ASİLZADE02(AYŞE)...................
  21. 687403_İGT(GÜLAY)..................Devam
  22. AMİNEASYAEYMEN(HİLAL).........
  23. GAMZELİES(GAMZE)...............
  24. GELEBEK33(HATİCE).............
  25. TULAY_20...............................DEVAM
  26. FULYA3535..........................Devam
  27. ME118..................................
  28. EGELI..................................
  29. ECRIN87............................
  30. _LAVİN_........................... ..Devam
  31. GNC10(GONCA)..................
  32. ANKAMİR............................
  33. AYŞEMZUMRAM (halime)....
  34. AVRENİM.............................
  35. ARZM61..........................Devam
  36. ASLİİİ1..............................Devam
  37. betül8516.........................Devam
  38. Cudis..............................
  39. FALTAŞI....................
  40. Nilayalper.........................:anneadayı:Devam
  41. edaasya.............................
  42. divinecat.(Aylin)................
  43. hsnks..................................
  44. Mmihrimah...........................
  45. denizz2009......................
  46. mutlu ol.........................Devam
  47. rabiyam.........................Devam
  48. cigercikedisi..................Devam
  49. hayatnisa.......................Devam
  50. yusufseyma..................Devam
  51. xBahar61x......................Devam
  52. altunn............................Devam

**GÜNLÜK GELİP DUA ALMAYANLAR SİLİNİR .

**HAFTASONU VE YA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZI ÖNCEDEN ALINIZ.
Bende katilmak istiyorum

Canım ben annem ve babamın evliliğinin 3.yılında olmuş bir bebeğim.. Annemin dedesi yani büyükdedem hac'dan peygamber hurması getirmiş, teyzemler anneannem falan her bir hurmaya 7 Meryem Suresi ve 1 adet Yusuf Suresi okumuşlar, annem de her sabah bu hurmalardan aç karına besmeleyle birlikte yemiş.. Çok kısa bir zaman sonra da bana hamile kalmış, aynısını çok yakın bir zaman da kuzenime de yaptık ama ona hurmayla değil incirle yaptık, 21 farklı kişi okuduk 21 farklı incire.. o da hergün yedi ve şimdi doğumuna çok az kaldı, bir yandan size yazıyorum bir yandan da onun kızına kıyafet bakıyorum hatta :KK200: Denemenizi tavsiye ederim, hep yazıyorum.. Meryem Suresini okuyun ama mealini okuyun, nasıl olmuş o olay bizzat Rabbimizden dinleyin, o sure kalbinize insin..

Rabbim mrymogztrk ve yasmin5846 kardeşlerimize peygamberî bir imtihan takdir etmişsin, onların imtihanını onlar için kolaylaştır ve Zekeriya Peygamberin imtihanı gibi sonuçlandır, nasıl ki Zekeriya'ya katından Yakub'u bağışladıysan kardeşlerimize de Yakub gibi sana ve ailesine itaatkar, hayırlı bir evlatlar bağışla.. Onların tedavilerini; dualarına sebep kılıp haklarında bereketli ve mübarek et. Kardeşlerimizin rahimlerini Alak Suresi'nin sırrıyla sırlandır.. Şüphesiz ki sen Rahman'sın, Rahiym'sin, Kadir'sin, Keriym'sin.. mrymogztrk ve yasmin5846 kardeşlerimizin ve bebek bekleyen diğer tüm kardeşlerimizin sen dualarına icabet et, onların dualarını daha önce kulun Zekeriya'nın duasını kabul ettiğin gibi kabul et.. Şüpehesiz ki sen merhametlilerin en merhametlisisin,

Hamd göklerin Rabbi, yerin Rabbi ve Alemlerin Rabbi olan Allah'a aittir. Herşeyin anahtarı katında olan Rabbimizden isteriz, biz ona teslim olmuş müslümanlarız.
Niyetleriniz için 3 Fatiha okudum kardeşlerim, Rabbim katında kabul etsin inşallah. AMİN
Allah razı olsun canım ağzına sağlık

Rabbim seninde gönlünden geçenleri sana tez zamanda hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah

AMİNNNN insallahhhh Ağzına yüreğine sağlık ne güzel dualar bunlar maşallah canım benim maşallah rabbimiz dualarimizi kabul etsin inşallah allah razı olsun güzel arkadaşım

Rabbim sizlerin duasını benimkinden önce kabul etsin inşallah.. Bu daha önemli ve hakka daha uygun diye düşünyorum.. Ben burda evlat için dua eden kadınlar varken kendi nefsim için dua etmekten utanırım.. Ne kadar ağır imtihanınız biliyorum, evli değilim dolayısyla bebek gündemim de yok ama anneciğimin benim doğumumla ilgili anlattıkları beni bebeği olmayan demiycem bebek bekleyen diyorum ben ona, ablalara kardeşlere dua etmeye yöneltti.. Küçücükken bile hep bana dua ettirirlerdi teyzeler beni kucaklarına alıp :)

Rabbim sizlerin duasını benimkinden önce kabul etsin inşallah.. Bu daha önemli ve hakka daha uygun diye düşünyorum.. Ben burda evlat için dua eden kadınlar varken kendi nefsim için dua etmekten utanırım.. Ne kadar ağır imtihanınız biliyorum, evli değilim dolayısyla bebek gündemim de yok ama anneciğimin benim doğumumla ilgili anlattıkları beni bebeği olmayan demiycem bebek bekleyen diyorum ben ona, ablalara kardeşlere dua etmeye yöneltti.. Küçücükken bile hep bana dua ettirirlerdi teyzeler beni kucaklarına alıp :)
Evet canım ağır imtihan.
Annen bizi çok iyi anlar.
Yinede buna şükür.
Rabbim daha da ağır imtihanlardan sana sığınırız.
Her ay adeti bekleyip sonra hüsrana uğramak insanı bitirip tüketiyor resmen.

Allahım imtihanını kazananlardan eylesin aminnnn

Evet canım ağır imtihan.
Annen bizi çok iyi anlar.
Yinede buna şükür.
Rabbim daha da ağır imtihanlardan sana sığınırız.
Her ay adeti bekleyip sonra hüsrana uğramak insanı bitirip tüketiyor resmen.

Allahım imtihanını kazananlardan eylesin aminnnn
İmtihanınız Rabbimizin peygamberi olan Zekeriya'nın da imtihanı aynı zaman da.. Kur'an-ı Kerim'de anılan bir imtihan, dikkat edin sonu da Yakub'la biten bir imtihan..

Canim. Meryem sureainin bir kisminin mealini okudum bir donem. Ve gwrcekten cok etkilendim. Benim oglum var 12 yasinda. O da zor oldu. 2.yi 7 senedir istiyorum. Ama olmadi. Türlü badireler atlattim. Bu arada beklentim be dua inancım azaldi (tövbe tövbe) . Ablam sürekli soylerdi dua et diye ama icimden gelmezdi. Ramazanda nasip oldu. Bu topigi buldum. Bir çok duaya istirak ettim. Çoğu. zaman zorlandim. Ama cok zevkliydi. Nmazimi orucumu tuttum. Teravihe gittim. Çok sukur. Cok inandim olacağına! Esimde bu ay olacak insallah demisti. Ama olmadi. İnancım yine sarsildi. Yazin memlekete gitdim. Yakinimizdaki küçük yegenlerimi gördüm. Uzun zamandir ilk defa ruhen ve bedenen hazir miyim diye düşündüm. Zor geldi sabrim azalmış. Yaşım 41. Mevlam tez zamanda hayirlisi ile verir inşallah. Cunku yaşım geciyor. Fırsatçılık olarak dusunmezsen. Benim icinde istihareye bakabilir misin. Yada icinden gwcen

Annenden allah razı olsun canım ellerinden öperim anneciginin ne güzel evlat yetiştirmiş inşallah hayırlı insanla karşılaşırsın mutlu musmutlu ailen olur rabbimiz nasip etsin inşallah
Bende annemi cokk özlüyorum 2 buçuk yıl oldu vefat etti 5 ay öncede babacigimida kaybettim şimdi yan yana yatıyorlar rabbimiz nur içinde yatırsın inşallah çok güzel aileydik annecigimin eteğinde büyüdüm babacigiminda enkucuk kiziydim belkide onların boşluğunu doldurmak için rabbimiz bebekle ugrasmami acimi azda olsa bastirabilmemi evlat beklerken oyalaniyormusumdur heray ha ha buay 14. Aya geldim hayırlısı allahtan ...

Canim. Meryem sureainin bir kisminin mealini okudum bir donem. Ve gwrcekten cok etkilendim. Benim oglum var 12 yasinda. O da zor oldu. 2.yi 7 senedir istiyorum. Ama olmadi. Türlü badireler atlattim. Bu arada beklentim be dua inancım azaldi (tövbe tövbe) . Ablam sürekli soylerdi dua et diye ama icimden gelmezdi. Ramazanda nasip oldu. Bu topigi buldum. Bir çok duaya istirak ettim. Çoğu. zaman zorlandim. Ama cok zevkliydi. Nmazimi orucumu tuttum. Teravihe gittim. Çok sukur. Cok inandim olacağına! Esimde bu ay olacak insallah demisti. Ama olmadi. İnancım yine sarsildi. Yazin memlekete gitdim. Yakinimizdaki küçük yegenlerimi gördüm. Uzun zamandir ilk defa ruhen ve bedenen hazir miyim diye düşündüm. Zor geldi sabrim azalmış. Yaşım 41. Mevlam tez zamanda hayirlisi ile verir inşallah. Cunku yaşım geciyor. Fırsatçılık olarak dusunmezsen. Benim icinde istihareye bakabilir misin. Yada icinden gwcen
Canım benim inşallah olacak seninde sabrinla azminle allahimizin izniyle duaların da gücüyle hayirlisiyla sağlığıyla nasip olsun
İş arkadaşım 45 yasında 4 yasında oğlu var işyerinde abi var ablası 42 yasında anne oldu inşallah seninde olacak sana hayranım herşeyi sırasına gore yapıyorsun devamında minigin nasip olsun
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Fırsatçılık olur mu hiç canım hem dua ederim hem de istiareye yatarım inşallah.. Meryem Suresini okumuşsunuz, ne kadar güzel tekrar okumanızı tavsiye ederim, Yusuf Suresini de öyle.. Meryem Suresinde Rabbimiz bize Zekeriya'nın eşinin o müjde geldiğin de nasıl şaşırdığını anlatıyor, biz burdan anlıyoruz ki doğurganlık özelliğini tamamen kaybetmiş, yoksa bir peygamber eşi (bazıları müstesna) Rab'den gelen müjdeye kahkaha atar mı hiç?? Hatta Kur'an'ın ifadesiyle 'ben kocakarıykeni ben mi çocuk doğuracağım' diyor, meleklerde evet bu Allah'a çok kolaydır diyorlar.. 41 yaşındayım demişsiniz, hayızdan kesilmediniz diye düşünüyorum, kesilmiş olsa bile Kur'an bunun mümkün olabileceğini gösteriyor bize.. Rabbim katından Zekeriya'ya Yakub'u bağışladığı gibi size Meryem gibi tertemiz bir kız evlat bağışlasın inşallah.. AMİN

Back
X