• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

7 yıldır istiyoruz bir evlat ile mujdelendir Rabbim bizi diye. Rabbimin muhakkak bildiği ve bizim bilmediğimiz şeyler vardır hakkımızda. Allah salih evlat nasip etsin. Allah razı olsun eşimden o olmasa hiç dayanamam o hiç bir zaman illa ki olacak demedi. Rabbim hayırlısıni versin dedi. Ve Ayın 25 den sonra tüp bebek yaptiracagiz benim için de dua eder misiniz. Muhammed yusuf Meryem elif ismini koyabilecegim bir çocuğumuz olmas için lütfen arkadaşlar. En güzel dua müslümanin müslüman kardeşine ettiği duadir. Buhari

Rabbim Bztplrz Bztplrz kulun efendiler efendisinin tedavi olunuz emrine uyup, evlat sahibi olabilmek için tüp bebek tedavisine başlamış, sen bu tedaviyi ona mübarek kıl, ona tedaviyi kolaylaştır, ona evlat nasip et, sen ki Rahmansn Rahimsin, sonsuz şefkat ve merhamet sahibisin. Sen kardeşimizin duasına tedaviyi sebep kılarak icabet et, ona katından sağlıklı bir evlat bağışla tıpkı daha önce Zekeriya'ya bağışladığın gibi. Hamd Alemlerin Rabbi olan Allah'a aittir.

Rabbim katında kabul etsin inşallah :anneadayı:

merhaba kızlar ben yeniyim benide dahil eder misiniz? bu sürece daha çok yeni başladım. şimdiden çok zorlanıyorum. en yakınımda görümcemin yaşadıkları bile beni çok üzüyo. o şuanda 2. yada 3. aşılamasını yaptırdı. hiçbir sorunları yok ama yinede çocukları olmuyo. Allahım sen isteyen kimsenin kucağını boş bırakma. burdan isteyen herkese bol bol dua etmek istiorum. sizdende faydalı dualar öğrenmek istiyorum. kendime görümceme ve duaya gönlünü açan anne adaylarına...

Merhaba kızlar benide dahil edermisiniz? 5 aydır deniyoruz olmuyo ama hayırlısını istiyorum rabbimden tüm isteyen arkadaşlarımıza nasip etsin yüce mevlam bende dua istiyorum ve ediyorum hayırlı olur inş hepimiz için canlar

Merhaba kızlar benide dahil edermisiniz? 5 aydır deniyoruz olmuyo ama hayırlısını istiyorum rabbimden tüm isteyen arkadaşlarımıza nasip etsin yüce mevlam bende dua istiyorum ve ediyorum hayırlı olur inş hepimiz için canlar

Allahım hayırlısını versin inşallah canım bizde 5 aydır deniyoruz tedavi falan görüyo musun bide ne kadardır evlisin???

sagol canım sanada inş 1.5 yıllık evliyim ama 1 yıl düşünmedik zaten 5 aydır düşünüyoruz olmuyo adetlerimde günü gününe düzenlidir çok şükür doktorada gitmedim daha sen gittinmi

sagol canım sanada inş 1.5 yıllık evliyim ama 1 yıl düşünmedik zaten 5 aydır düşünüyoruz olmuyo adetlerimde günü gününe düzenlidir çok şükür doktorada gitmedim daha sen gittinmi
biz daha 5 aydır evliyiz. bende pko var. 14-15 yasımdan berı kadın hastalıklarında surunuyorum. o yuzden evlenır evlenmez tedavmı baslattım. adetım duzensız 3 ay dogum kontrol verdı duzenlesın dıye. sımdıde klomen verdı bıtırdım salı gunu gıtcem kontrole bakalım neler olmus.

Selam arkadaşlar.. Ben geldiimmmm :KK52:

Dua listemiz hayırlı olsun. İnşallah tüm arkadaşlarım gibi hakkıyla listeyle ilgilenebilirim. Bir sorun aksilik olmadan herkesi memnun edecek şekilde listemizi devam ettiririz. Bol bol müjdeler alırız :anneadayı::anneadayı: Haydi bakalım yeni liste yeni heyecanlar. :KK46::KK46:

Canım benim inşallah olacak seninde sabrinla azminle allahimizin izniyle duaların da gücüyle hayirlisiyla sağlığıyla nasip olsun
İş arkadaşım 45 yasında 4 yasında oğlu var işyerinde abi var ablası 42 yasında anne oldu inşallah seninde olacak sana hayranım herşeyi sırasına gore yapıyorsun devamında minigin nasip olsun
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah. Benim yaşlarda hamile kalan var elbette. Ama ne bileyim. Ilk defa korkmaya basladim. Acaba ruhen bedenen ve sabır olarak kaldirabilecek miyim diye. Bu arada herdeyi sirasiyla yapiyorsun derken ne demek istedigini anlamadim :KK66:

Fırsatçılık olur mu hiç canım hem dua ederim hem de istiareye yatarım inşallah.. Meryem Suresini okumuşsunuz, ne kadar güzel tekrar okumanızı tavsiye ederim, Yusuf Suresini de öyle.. Meryem Suresinde Rabbimiz bize Zekeriya'nın eşinin o müjde geldiğin de nasıl şaşırdığını anlatıyor, biz burdan anlıyoruz ki doğurganlık özelliğini tamamen kaybetmiş, yoksa bir peygamber eşi (bazıları müstesna) Rab'den gelen müjdeye kahkaha atar mı hiç?? Hatta Kur'an'ın ifadesiyle 'ben kocakarıykeni ben mi çocuk doğuracağım' diyor, meleklerde evet bu Allah'a çok kolaydır diyorlar.. 41 yaşındayım demişsiniz, hayızdan kesilmediniz diye düşünüyorum, kesilmiş olsa bile Kur'an bunun mümkün olabileceğini gösteriyor bize.. Rabbim katından Zekeriya'ya Yakub'u bağışladığı gibi size Meryem gibi tertemiz bir kız evlat bağışlasın inşallah.. AMİN
Amin teşekkür ederim canim. Guzel dualarin ve dileklerin icin. Adetten kesilmedim. Ama amh dusuk artik. Yas ilerledigi icin muhtemelen. Saracoglu kurlerine basladim bu nedenle.b
Birde dokorun verdiği ilaclar var. Kanallarim tikali idi. 2 yilda onun icin kur kullandim. Ve esimde varikosel vardi. Onun icinde kullandim. Anlayacagin içim disim kür oldu Onumuzdeki ay tup bebek deneyecegiz. Sadece 1 donem kaldi ama umarim bu ay olur. Cunku borc para ile yapacagiz. Normal yol ile olur insallah. Sağlıklı ve sihhatli.

Amin canım inşallah. Benim yaşlarda hamile kalan var elbette. Ama ne bileyim. Ilk defa korkmaya basladim. Acaba ruhen bedenen ve sabır olarak kaldirabilecek miyim diye. Bu arada herdeyi sirasiyla yapiyorsun derken ne demek istedigini anlamadim :KK66:
Günaydın canım benim yani kurlerin flan nasıl neye faydasını düzenli olarak yapıyorsun rabbimiz nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlat
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah AMİNNNN insallahhhh

Canım ben annem ve babamın evliliğinin 3.yılında olmuş bir bebeğim.. Annemin dedesi yani büyükdedem hac'dan peygamber hurması getirmiş, teyzemler anneannem falan her bir hurmaya 7 Meryem Suresi ve 1 adet Yusuf Suresi okumuşlar, annem de her sabah bu hurmalardan aç karına besmeleyle birlikte yemiş.. Çok kısa bir zaman sonra da bana hamile kalmış, aynısını çok yakın bir zaman da kuzenime de yaptık ama ona hurmayla değil incirle yaptık, 21 farklı kişi okuduk 21 farklı incire.. o da hergün yedi ve şimdi doğumuna çok az kaldı, bir yandan size yazıyorum bir yandan da onun kızına kıyafet bakıyorum hatta :KK200: Denemenizi tavsiye ederim, hep yazıyorum.. Meryem Suresini okuyun ama mealini okuyun, nasıl olmuş o olay bizzat Rabbimizden dinleyin, o sure kalbinize insin..

Rabbim mrymogztrk ve yasmin5846 kardeşlerimize peygamberî bir imtihan takdir etmişsin, onların imtihanını onlar için kolaylaştır ve Zekeriya Peygamberin imtihanı gibi sonuçlandır, nasıl ki Zekeriya'ya katından Yakub'u bağışladıysan kardeşlerimize de Yakub gibi sana ve ailesine itaatkar, hayırlı bir evlatlar bağışla.. Onların tedavilerini; dualarına sebep kılıp haklarında bereketli ve mübarek et. Kardeşlerimizin rahimlerini Alak Suresi'nin sırrıyla sırlandır.. Şüphesiz ki sen Rahman'sın, Rahiym'sin, Kadir'sin, Keriym'sin.. mrymogztrk ve yasmin5846 kardeşlerimizin ve bebek bekleyen diğer tüm kardeşlerimizin sen dualarına icabet et, onların dualarını daha önce kulun Zekeriya'nın duasını kabul ettiğin gibi kabul et.. Şüpehesiz ki sen merhametlilerin en merhametlisisin,

Hamd göklerin Rabbi, yerin Rabbi ve Alemlerin Rabbi olan Allah'a aittir. Herşeyin anahtarı katında olan Rabbimizden isteriz, biz ona teslim olmuş müslümanlarız.
Niyetleriniz için 3 Fatiha okudum kardeşlerim, Rabbim katında kabul etsin inşallah. AMİN
günaydın,
çok saol canım ağzına yüreğine sağlık, Rabbim belki senin duanı vesile olarak yollayacak bize.
Zira ben şuan adet oldum ve ağlıyorum herzamanki gibi. dün bebek görmeye gittim, nasıl zorlandım. herkes biliyor durumumu da kucağıma alınca sanki bana acıdıklarını gördüm. :( :(
bende yaşayabilecek miyim, nasip olmayacaksa dayanma gücü versin Rabbim. artık böle dua ediyorum.
bu arada gittiğim bebekte Tüp bebekti 7 sene sonra gelen ilk tüp bebek denemesi.

P PembePaltolu cim ellerine sağlık liste. Bundan önceki sayfaları tek tek okuyamam acaba sen listeye yeni girmek isteyenleri not almış mıydın? Yoksa buradan tekrar duyuralım. Rabbim önce sana ya se min ya se min ve portakales portakales e olmak üzere hepimize nasip eylesin inşaallah. Bu arada D Deborah26 son durumun nedir canım. İnşallah her şey yolundadır.
canım deborahın kese boş olduğu için kürtaj olmuş malesef. Hayırlısı ile tekrar nasip olur inş.

Günaydın canım benim yani kurlerin flan nasıl neye faydasını düzenli olarak yapıyorsun rabbimiz nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlat
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah AMİNNNN insallahhhh

Evet canım yaa. Son aylarda bıktım artık ama. Ondan öncesinde çok düzenli kullanmaya çalıştım. Saetine dakikasına bile :)

Gerçe tüp bebek için gittiğim doktor tek tarafın açık dedi. Belki o da açılmıştır. Kimbilir. İçimde merak kaldı okadar kullandım acaba açıldı mı diye ama. Tüp bebek deneyeceğim için ablam bir daha zahmete girme dedi. Tabi maddi tarafı da var.
Tüp bebekten sonra artık bırakıp kendim ebakayım diyorum . İnşallah başarırım. Yoksa 7 senedir. 70 defa her ay geldimi gelecek mi beklentisi zor.

Back
X