Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

P PembePaltolu canim bundan sonra herun 400 dimi degisiklik yok yani listede sayi olarak. Beni hergune okundu yazarsin oldumu eger degisiklik yoksa. Liste var bende hergun 4 arkadasa okurum insallah.. arada girer bakarim canim bole bisi zorluk yaratmaz dimi..

Bugün ki 4 arkadasimin da duasını okudum

Günaydın herkese güzel bir hafta başlangıcınız olsun, teker teker hayırlı haberler getirsin hayırlısıyla

P PembePaltolu canım sırada ki arkadaşlarımın dualarını alıyorum... Rabbim hayırlısıyla herkese hayırlı, sağlıklı, imanlı evlatlar nasip etsin

Lavin'cim listenin sonuna kadar aldım.

Gunaydin arkadaslar.herkese guzel haftlar diliyorum. Insallah bol bol hamile haberleri aliriz sevinirizz . Ben bugunden itibaren tum dualari aliyorum tatil 9 gun okunca memlekete gidecegiz haftaya olan arkadaslara okurken sikinti cekebilirim kimseye haksizlik olmasin icim huzursuz olur bu hafta tum listeyi bitirecegim. Ayrica bugun ki duada bende varim arkadaslar yarin test yapacağım insallah dualariniz sayesinde guzel haber alirim okuyan okumayan herkese cok tesekkur ederim. Rabbim hepimize saglikli sıhhatli Allah yolunca yetistirecegimiz evlatlar nasip etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…